Как да изберем подарък за бъдещите родители

Всеки път преди празника си задаваме един от ключовите въпроси: "Какъв подарък да купим бъдещи родители?" В идеалния случай, тя трябва да бъде практична и в същото време евтин. Как да изберем подарък за бъдещите родители? Те се нуждаят от много неща. И празникът е чудесна причина да им помогнете да получат нещо полезно. Но трябва да помислите внимателно какво е наистина необходимо и какво е по-добре да оставите прах на рафта в магазина.

1. Електронни бавачка

Това е много полезно нещо, което не само позволява на родителите да контролират съня на детето си, но и им позволява да си вършат работата. В края на краищата, благодарение на това устройство, бебето може да бъде оставено в една стая, а вие да сте в друга и да не тичате до него на всеки 5 минути, за да видите дали той е добре. Бебефонът може да има видео функция, която можете да настроите, например с помощта на телевизор. В този случай не само чувате детето, но и го виждате.

При избора на такова устройство, трябва да обърнете внимание на:

 • обхват (150 до 800 метра),
 • захранване (от мрежата, батерията или батерията)
 • (цифров или аналогов модел).

2. Лампата за детската стая

Такъв подарък е много полезен и може да има различни функции. Има много декоративни нощни лампи за детската стая: под формата на животни, луна или облаци, пеперуда или космическа ракета. Спокойната светлина мляко на лампата прави стаята уютна, така че детето се чувства безопасно.

3. Играчки

Меките играчки не се случват много. Те са ярки, приятни на допир и красиви, така че децата харесват. За малки деца можете да си купите меки играчки с нагревателна подложка, които са идеални за коремна болка. Също така в продажба има играчки с проектор, които развиват въображението на детето, стимулирайки зрението. За малките можете да си купите играчка за количка. Тя може да бъде музикална или обикновена.

4. Комплект спално бельо за леглото

Децата трябва да сменят спалното бельо често, така че трябва да има няколко комплекта в наличност. Ето защо, друг комплект никога няма да бъде излишно, дори ако родителите вече са събрали зестрата за новороденото. На продажба има набори от памук, бамбук, фланел, лен. Всички "дишащи" и добре абсорбиращи влагоустойчиви тъкани са еднакво добри. Можете да си купите не само набор от бельо, но и възглавница или одеяло. Добре е, ако комплектът от бельо ще се хармонизира с дизайна на интериора на децата.

5. Люлеещ се стол

Шезлонг или люлеещ се стол за новородени е удобна преносима мебел, която може да се използва от 2-3 месечна възраст. Детските шезлонги имат тристепенни предпазни колани, надеждно фиксиране на бебето и не му позволяват да падне.

При избора трябва да обърнете внимание на следните точки:

 • Режим на морска болест: може да бъде ръчен или автоматичен. В първия случай, моделът има дъги-подпори, във втория — електронно устройство, което се свързва с изхода или работи от батерията. Електронното управление ще освободи ръцете на майката и ще й позволи да си върши работата. Но такъв модел е по-скъпо;
 • на гърба. Тази удобна функция не само поддържа бебето, докато той не знае как да седи, но и ви позволява в крайна сметка да превърнете люлеещ се стол в стол за хранене или удобно място за игра у дома;
 • анатомична форма на долната част, която добре поддържа гърба и главата на новороденото в правилната позиция;
 • подвижни дъги, върху които са прикрепени играчки, и самите играчки. Удобна функция, която ще забавлява бебето, докато мама е заета с бизнеса си;

Шезлонгът е много полезен подарък за бъдещите родители, който със сигурност ще дойде по-удобно.

6. CD с музика за бебета

Музиката, която малкият човек слуша от първите дни от живота, стимулира развитието на мозъка на детето. Тиха, тиха приспивна песен за бебета ще помогне на детето да се успокои, преди да си легне. Също така в продажба има дискове с приказки, истории, различни звуци, успокояващи деца.

7. Фотоалбум

От самото начало на бременността бъдещите родители правят снимки на нарастващия корем на майката, а когато бебето се роди, галерията на смартфона обикновено завършва мястото, защото всичко е запушено с "бременни" снимки. Ето защо е по-добре да отпечатате снимките и да ги поставите в фотоалбума. Първо, такива снимки няма да бъдат загубени поради отказ на твърдия диск или провал на програмата за хостинг на снимки. На второ място, те могат да се разглеждат като семейство точно като това или на семейно тържество. Трето, такъв албум може да бъде даден на баби и дядовци. Те ще бъдат развълнувани!

Отпечатаните снимки не са стани. Те имат свой собствен уникален чар и вкус. Подарък под формата на албум стимулира желанието на родителите. И със сигурност ще го напълнят със снимки на бебето си.

8. Бременни козметика

Тялото на бременна жена се нуждае от специални грижи. Особено през зимата, когато прозорецът е студен и влажен. Бъдещата майка ще бъде благодарен, ако някой й даде набор от козметика за грижа за кожата на лицето и тялото: специално масло за хидратация, крем от стрии, не изсушава сапун. Правилно подбраните козметични продукти за бременни жени ще помогнат да се създаде истински спа у дома, което влияе положително на благосъстоянието на майката и нероденото дете. Само не забравяйте, че повечето кремове съдържат витамин А, което означава, че те се използват по-добре само след четвъртия месец на бременността. И през първите три месеца се нуждаете от фолиева киселина и витамин D.

9. Пасатор

Тези уреди трябва да бъдат във всяка къща, където скоро ще има бебе. От шест месеца започва примамката — бебето може да се даде плодови и зеленчукови пюрета, а по-късно — настъргани супи. Така че не можеш да се справиш без миксер. И по време на бременността, бъдещата майка ще бъде в състояние да се обучават в подготовката на крем супа или други полезни ястия за цялото семейство.

10. Пелени

Дали памперсите са банални идеи за подаръци за бъдещи родители? Няма лошо нещо в това. На първо място, пелени са необходими постоянно, така че те трябва да купуват в огромни количества. Това е много практичен подарък, който със сигурност ще използва родителите. Благодарение на такъв подарък, те също ще спестят пари.

Просто обърнете внимание на

 • Размер. За начало пелени "1" и след това "2" ще бъдат подходящи. Но във всеки случай е по-добре да се купуват твърде големи, отколкото твърде малък. Рано или късно бебето ще порасне до тях;
 • за какъв пол. Има унисекс пелени и има бикини, които вземат предвид анатомичните особености на децата от различни полове — за момчета (Pampers Active Boy Pants) и за момичета (Active Girl Pants);
 • Премиум сериите premium Care са по-добри от сериите Sleep and Play Economy;
 • пелени могат да се различават по наличието или отсъствието на странични гумени ленти;
 • Индикаторът за влага и нарязаната пъпка се предлагат само в пелени за новородени;
 • За пълничък бебе е най-добре да се вземат памперси с опънати странични стени.

Горният списък ще ви помогне да изберете подарък за бъдещите родители. Вероятно ще ни е от помощ и няма да се изцапва на рафта.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *