Какво да дадете на сина си в продължение на 10 години

10 години е кръгла и първата сериозна годишнина. Какво да даде на сина си за 10 години? Изборът е огромен. На тази възраст, момчетата се интересуват еднакво от играчки, джаджи и спортни аксесоари. Нашият сайт подаръци за мъже com е подготвил много възможности за подаръци за сина в продължение на 10 години.

Образователни подаръци за син в продължение на 10 години

Много подходящ подарък за доста възрастен млад мъж — някои развиващи се игра или дизайнер, който дава място за въображение.

 • Електронен дизайнер. Това е чудесен подарък за 10-годишно момче. Електронният дизайнер ви позволява да се запознаете с физическите явления, пред които се изправят децата всеки ден в ежедневието и ежедневието. Играчката предизвиква интерес и желание да научи нещо ново. Дизайнерът тренира моторни умения, развива памет, ви позволява да получите основни познания по физика, електричество, електроника и електротехника.
 • Комплект от млад електротехник, химик, физик, инженер, инженер по електроника. Такива комплекти позволяват на децата да се чувстват като истински изследователи и изобретатели, да направят научен проект сами, да направят нещо и да построят нещо. Ако синът ви ви измъчва с въпроси "Защо крушките изгоряха? Какво е електрически ток? Как работи прахосмукачката?", наборът от много стар комплект от aybany електротехник ще помогне да задоволи любопитството. Набор от млад химик ще даде възможност да се направи самостоятелно експериментиране и да се разберат сложни неща. Детето ще бъде в състояние да направи изкуствен сняг на собствения си, да създаде вулкан на масата в кухнята, да напише криптирана писмо и да чете невидими писма. Много е вълнуващо.
 • Сглобяеми модели на кораби, самолети. В продажба има комплекти лепило, от които можете да съберете точно копие на флагманската карака "Санта Мария" експедиция Колумб, китайски боклуци, легендарният "Титаник" или друг исторически кораб. Можеш да проектираш с баща си или с цялото семейство. Такава играчка може да започне една красива традиция.

Подаръци на играчките на сина му в продължение на 10 години

Момчетата на тази възраст са щастливи да играят с играчки, но те вече имат свои собствени навици, хобита. Ето защо, трябва да изберете не примитивни пишещи машини, и такъв подарък за един син в продължение на 10 години, който ще хареса на детето и да го предизвика интерес.

 • Колата е по радиото. Чудесен подарък, който всяко момче ще хареса. Можете да изберете състезателна кола, модел на рядък автомобил, радио-контролиран хеликоптер или подводница.
 • Дизайнер на Лего. Тук изборът е просто огромен: пътнически влак с железопътен, високоскоростни всички терени превозни средства, пожарни двигатели, огромни динозаври и много други интересни опции. Момчетата обичат дизайнерите. И ако комбинирате няколко комплекта, ще бъде възможно да се съберат не само страховити титекс гущер, от стъпките, от които Земята е откъсната. Но също така да се изгради спасителната си станция, която ще стои много коли, чака сигнал на космената и готов да отиде на помощ на жертвите. Продължаване на монтажа на строителя ще бъде игра, в която можете да победите елементите, да станете спасител, да организирате междугалактически роботни войни или да създадете свой собствен булдозер. Дизайнерът развива фини двигателни умения, въображение, въображение, логическо мислене и координация на движенията. Роботът Lego може да се контролира с таблет чрез специално приложение.
 • — Радиото на шпионина. С такова радио, младият скаут винаги ще се свърже с партньора си. Тя ви позволява да споделяте класифицирана информация, да изпращате съобщения до центъра, да предупредите приятелите за опасността. Всички като истински експерти в шпионски сериал и очарователни комикси. В арсенала на всеки млад шпионин трябва да бъде подслушващо устройство, лазерен капан, очила за нощно виждане, и шпионски радиостанции
 • Комплект от 3D писалки. С него можете да създадете невероятни 3D модели, да фантазирате, за да измисляте и да правите 3D модели. Такива играчки ви позволяват да създадете фигура на древен динозавър, модел на космически кораб или кола, да направите необичаен украшение или магнит на хладилника със собствените си ръце. 3D дръжката може да се направи във въздуха и да се създаде чудеса. Очарователната играчка развива въображение и пространствено въображение, ви позволява да създадете свои собствени модели. Една вълна от ръката — и там беше Айфеловата кула, малко търпение и въображение — и готов робот-ченге. Момчето ще хареса подаръка ти.
 • Комплект пластмасови играчки за животни. Те стават отлична основа за ролеви игри и помагат да се научат имената на животните.
 • Кинетичен пясък за къщата. Изграждането на замъци от кинетичен пясък е удоволствие. Пясъкът е много приятен на допир, така че децата могат за много дълго време да се нахвърлят в пясъка и да изграждат различни форми.

Спортен подарък за сина му в продължение на 10 години

Искаш ли да откъснеш детето си от компютъра? Научи го да спортува. Идеалният вариант на подарък за сина си в продължение на 10 години ще бъде спортно оборудване.

 • Колела. Мечтата на всички момчета. Можете да изберете планински велосипед, ровър за фрийерида и спускане, каскадьор под наем за скачане. Децата развиват координация на движенията, ловкост и сила. Много модели имат ръчна спирачка, превключватели за скорост. Също така се грижи за каска, наколенници, лакътя подложки, рефлектори.
 • Скутер. Разбира се, не е обикновен, и най-много, че там е трик. Предназначен е за екстремно пързаляне, скачане и професионално и полу-професионално каране. Поради тази причина, леки и трайни материали се използват за дизайна. При избора трябва да вземете предвид растежа на детето. Височината на волана трябва да бъде 3-7 сантиметра под талията. Високите кормили усложняват упражненията, но намаляват натоварването на гърба, като по този начин ви позволяват да се пързаляте по-дълго. Теглото на младия ездач също е важно. Всеки модел е предназначен за определено тегло. В противен случай рамката, колелата или други части могат да се счупят и да причинят нараняване.
 • Ролкови кънки или скейтборд. Днес има различни видове детски скейтбордове. Те се класифицират според размерите и характеристиките на дизайна. Най-популярният модел е дълъг борд с големи и меки колела, заострени предни и повдигнати задна част. Крайцерът има 4 колела и е най-подходящ за шофиране през градските улици. Deca е скица, в която леко повдигната "опашка" е леко повдигната, така че тя е по-често използвана за начинаещи. Уличен борд и снейборд — скейтбордове за трикове. Надводният борд е подходящ за свободен стил, а flubord позволява да маневрира свободно, тъй като има 14 колела.

Универсални подаръци за син в продължение на 14 години

 • Нов смартфон или таблет. Това е универсален подарък, който ще задоволи всеки тийнейджър.
 • Добър часовник. Повечето момчета обичат многофункционални модерни часовници.
 • Лицензиран диск с компютърна игра или игра за конзола. Те са скъпи, така че детето няма да купи такава играчка за джобни пари. Но ще бъда много щастлив да получа подарък.
 • Оригиналният 3D лампа, например, под формата на маска на Дарт Вейдър или друг популярен герой.
 • Симулатор за дома. Тя може да бъде състезателен или въздушен симулатор. Тя ще отвори вълнуващ свят на състезателни или виртуални полети. Зашеметяващи графики, способността да се коригира времето в реално време и подробни направени кабини на слънцето — всичко това заслужава внимание. Вярно е, че играчката е безумно скъпа.
 • Светлинни музикални колони. Те ще угоди на непосветителя на музика и ще стане обект на гордостта си.
 • Чадър под формата на самурайски меч катана, за да изглежда силна при всяко време.
 • Бутилка за напитки. Удобно е да носите със себе си в училище, за разходки и обучение.
 • Статив за селфи. Ще заснемете снимки и ще заснемете видеоклипове, ще ги поставите в YouTube или в отметка в канала ви.
 • Интерактивната тениска е дреха и забавна играчка в същото време.
 • Квадрокоптер. Тази играчка не е евтина, но ще се хареса на 100% от момчетата на всяка възраст.
 • Преносима батерия (банка на захранването) с интересна форма. Можете да вдължите името на получателя, така че да стане напълно уникално.
 • Оригиналният будилник с някаква интересна функция.
 • Проектор за домашно кино, който ви позволява да гледате филми и видеоклипове само на стената на стаята си. Той предава изображение от интернет или смартфон.

Можете също така да дадете на сина си пари за 10 години, ако сте сигурни, че той ще ги използва правилно. Например, ако едно дете спестява на мотор, който не можете да дадете, след това да донесе мечтата си по-близо и да го направи по-осезаемо.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *