Апартамент като подарък: кога, на кого, защо

Апартаментите не се дават само на бабите на любимите си внуци. През последните години, доста често не евтини недвижими имоти се закупува именно, за да се направи приятна изненада. Кога, на кого и защо? Намерихме подаръци за мъже!

Кога да дам?

В агенции за недвижими имоти казват, че мъжете често правят такива прекрасни подаръци за женските празници: на рождения ден на любимия или на март 8. И в такива случаи, жилища на първичния, а не на вторичния пазар е по-популярен. Ако сте решили да направите такава приятна изненада, след това потърсете опции нови сгради могат да бъдат на сайта. Изборът е просто огромен, всички жилища са доказани.

На кого?

Най-често родителите дават жилища на децата си. Повечето от «подарък» апартаменти са предназначени за щастливи младоженци или вчерашни ученици, които са влезли в университета.

Мъжете не са най-щедрите донори. Те и техните дарове са на второ място. Апартаментите се купуват както за съпруги, така и за любовници. Въпреки това, тези подробности често остават загадка.

Те също купуват жилища като благодаря. Както самите донори казват, за ценна помощ или спасяване на човешки животи.

Около същия брой апартаменти се купуват за благотворителни цели. Обикновено те са предназначени за големи семейства, хора с увреждания, жертви на природни бедствия, някои извънредни трагични инциденти, злополуки.

Понякога компаниите купуват жилища като подарък на своите служители. Например, ако те искат да примамят ценен служител, а той живее в друг град, той е снабден с апартамент. И понякога с нея и колата. Освен ако, разбира се, служителят е наистина много ценен.

Понякога феновете купуват апартаменти като подарък за своите идоли. И не е толкова необичайно. В нашата страна обаче такива случаи не са особено често срещани. Но в чужбина това е често срещано явление.

Как да се запази тайна и да направи изненада?

Ако решите да направите такава презентация, вероятно искате да бъде изненада. За да направите всичко като в американски филм: разтягайте ключовете и се усмихвате скромно. Но тъй като жилища трябва да се издава на надарени, тогава има трудности. За да пазиш тайната и интригата, трябва да имаш пълномощно. Вторият вариант — красиво присъства в плик сертификат или ключове за апартамента в новата сграда (на която е подписан договор), и след това заедно с виновника на празника, за да отида да го издаде.

Така че винаги може да се намери изход от ситуацията. И с това със сигурност ще помогнете в агенцията.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *