Подарък за брада на човек: 10 идеи и готови подаръци

Какво да дадете на брадата си приятел, съпруг, баща или брат? Закупуването на подходящ подарък за брада е доста трудно за човек, защото повечето донори са далеч от изкуството на брака. Консултирахме се с експерти и съставихме списък на 10-те най-добри подаръци за брадагния мъж. Какво ви е необходимо да имате в арсенала, за да се грижи за брада ? Какво да изберем: брада масло или балсам? Какви аксесоари използваш, за да се грижиш за брадата си? Ние отговаряме на всички въпроси!

Масло за брада

Хубавото масло за брадата ще бъде чудесен подарък за всеки брадат мъж. Козметиката помага да се грижи за брадата и кожата на лицето. Маслото значително подобрява външния вид и състоянието на косата, облекчава дразненето и неприятното сърбеж на кожата, спестява от пърхот в брадата. Идеален за ежедневна грижа за косата.

Това е истинският собственик на брада. Освен това, маслата за брада миришат удивително и като жени.

Балсам за брада

Този вид козметика не само се грижи за окосмяване по лицето, но и улеснява оформянето им, помага да се запази формата на брадата под контрол и перфектно го предпазва от ефектите на вредни външни фактори. Балсамът е предназначен за коса, и масло — за коса и кожа.

Преди да изберете подходящ балсам за брада като подарък за човек, трябва да знаете какво представляват те и как те се различават:

1. Течен балсам за брада (емулсия) е нещо между масло и балсам. Особено подходящ за тези, които не обичат масло. Този вид козметика има течна консистенция, но не ниско съдържание на мазнини, така че не оставя такива видими следи като масло. Но перфектно разпределени върху четина и перфектно овлажнява кожата под него.

2. Крем за брада е продукт, който най-често се избира от брадати мъже. Основната му задача — да хидратира, подхранва и да помогне правилно брадата. Неговата формула обикновено се основава на масло от карите, какаово масло или пчелен восък, което значително подобрява състоянието на косата — омекотява ги и дава блясък.

3. Восъчният балсам за брада е козметичен продукт, който обикновено се използва от опитни брадати мъже. Той ще укроти почти всяка къдрава и палава брада, благодарение на големия брой пчелен восък. Грижи се за косата и улеснява оформянето.

Инструмент за растеж на брада

Тъй като Рим е построен не за един ден, и една добра брада няма да расте за един ден. Много хора трябва да бъдат търпеливи, когато растат. Но това не помага на всички. Ами ако брадата расте неравномерно и мъжът изглежда плешив? Тогава трябва да му купиш миноксидил за брадата му. Това е ефективен инструмент за активиране на растежа на косата, което ще помогне на вашия човек да се превърне в истинска брада.

Восък за мустаци и брада

По-опитен, който носи брада с опит, може да се даде восък. Това ще бъде чудесно допълнение към събирането на масла и балсами. Брадата на восъчния любовник винаги ще бъде спретнато, а мустаците са леко навити.

В магазините ще намерите восък за мустаците, както и восък за бради и мустаци. Първият обикновено се продава в по-малък контейнер (това са всички разлики). Интересно решение може да бъде набор от няколко восъци с различна миризма.

Шампоан за брада

Известно е, че мъжете обичат практически подаръци и не винаги се стремят да купуват козметика себе си. Шампоан за брада е просто необходим! Не уважаващ себе си брада човек ще я измие със сапун или шампоан за коса — те могат да причинят пързаляне, сухота и дразнене на кожата. Съставът на шампоана за брадата е съобразен с нуждите на кожата и косата на лицето.

Гребен за брада

Четините на мъжете могат да направят без много неща, но без добра четка — няма начин! Стилни четки за брадата на естествени косъмчета ще ви помогнат да почистите правилно и да се гребе брадата, да му даде форма. Така че, ако имате новак брада у дома, тогава сериозно помислете за избора на добра четка като подарък за един човек.

Първо, нека да разберем: четка или гребен? Каква е разликата? Четката има дръжка, но гребенът не е. Предимството на гребена е малък размер, т.е. компактност. И четката е много по-удобно Тя не бърка косата, масажи на кожата, стимулира растежа на косата, увеличава производството на мазнини кожата и перфектно го разпределя по цялата дължина на косата.

Няколко съвета:

  • Най-доброто се счита за естествена четина на дива свиня, която се състои от кератин, както и човешки косъм.
  • Закупуване на четка за брада като подарък, обърнете внимание на твърдостта и дебелината на четина. Ако искате да дадете подарък на мъж с тънка коса по лицето, купете по-мека и по-плътна четка. По-добре е да се даде твърда четка с по-ниска плътност на четина на собственика на дебел форд.
  • Проверете какъв материал е изработена дръжката на четката. Най-често те са изработени от букова дървесина. Това е солиден материал. Дъбът е по-рядко — това е по-благородно. Истинският лукс е черен дъб. Има и четки с дръжки, изработени от екзотично дърво.

Брадата ти има ли четка? Дай му четка за коса. Той помага да се разплете внимателно косата, да ги пъхне и да добавите обем. Магазините имат пълни размери и джобни (сгъваеми) гребени.

Какво трябва да бъде разстоянието между зъбите? Толкова е просто. За брадата, по-широкото.

Материалът, от който е направен гребенът, е важен. Има гребени за бради, изработени от дърво, пластмаса и стомана. Ако материалът е с добро качество, можете да вземете.

Искате ли да дадете оригинален подарък на мъж? Дръж под око на гребена на биволската брада. Няма да намериш две еднакви в магазина! Всеки ще има свой уникален модел и цвят. Биволът в структурата е много подобен на човешки косъм, така че се плъзга перфектно, без да уврежда структурата. Перфектно поставя четина и подобрява състоянието му. И гребенът за брадата на биволския рог е изключително силен.

Ножици за брада и мустаци

Още един много практичен подарък. Всеки брадат мъж от време на време трябва да подстригва растителността си, защото никога не спира да расте. Някой предпочита да се довери на професионалист прическа, някой се грижи за формата на брадата. Добро качество ножици могат да ви помогнат лесно да се справят с залепване направления.

Комплект масла за брадата

Ако си купите подарък за любител на масло от брада, можете да му дадете цял набор от масла с различни вкусове. Комплектът може да бъде масло в удобна бутилка с капацитет 10 мл, предназначена за пътуване.

Комплект за грижа за брадата

Не е ли достатъчно маслото? Изберете комплект за грижа за брадата. Тя трябва да съдържа масло, балсам, както и шампоан или восък, тя може да съдържа четка и ножици.

Кърпа за брада

Можете да си купите подарък кърпа за брадата. Обикновено е изработена от 100% естествен памук, може да бъде хавлиена или гофре.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *