Организирайте събитието сами: действаме според плана

Трудно е да се организира събитието сама, но това е съвсем реално. Това "самонанимание" ще спести прилична сума пари, изберете всичко, което да ви хареса и да направи интересна програма. Готови ли сте да се бремести и да прекарват времето си в търсене? Тогава да тръгваме.

Бюджет

Всяко събитие ще изисква съществени инвестиции. Така че трябва да започнете да танцувате от печката от сумата, която можете да похарчите. На всички етапи на планирането ще трябва да се направи оценка. Тя ще ви позволи да не оставяте гости без торта или участници без запомнящи се подаръци и да организирате събитието сами.

Формат

Можете сами да организирате събитието в почти всеки формат. Например за конференция можете да изберете Ted или формат на свободната фурна. Рожден ден, за да прекарат под формата на забавно търсене, запалителни карнавал, бира или пижама парти.

Искате ли да опитате нещо ново и ефективно? Организирайте работилница или тиймбилдинг! Основното нещо е, че събитието се оказа интересно, информативно, запомнящо се. Ще ви бъдат предоставени всички условия за организиране на събитието.

Местоположение

Успехът на всяко събитие зависи от мястото на провеждане. Можете да организирате събитието сами на различни места. Имайте предвид, че изборът и отдаването под наем на зали е много важна мисия. Трябва ли да организирате бизнес среща на блогъри, обучителен семинар или обучение, представяне на нов продукт или курсове по актьорско майсторство? Ще ви бъде подпомогнато в този наем на помещения с добро техническо оборудване и най-удобните условия.Ще можете да държите всяко събитие в избрания формат. Семинар или конференция за обмяна на опит между служители, платена тренировка с обучение, благотворителна майсторски клас с представяне на нови стоки — всички врати са отворени пред вас.

Може да се нуждаете от:

1. Работното място за бизнес гости.

Не забравяйте, че на лекторите, лекторите, лекторите и гостите може да се нуждаят от:

  • Wi-Fi достъп с отворен достъп
  • Проектор и голям екран (D-5 m.);
  • интернет връзка за видеоконференции.

Ще можете да използвате социални мрежи, да провеждате онлайн излъчване, да провеждате проучвания, да взаимодействате с аудиторията чрез интерактивно предаване на живо.

2. Място за почивка и възстановим процес.

Не забравяйте за кратки паузи за прилив на енергия и повишена ефективност! За леки закуски и чаени партита можем да осигурим бар с безалкохолни напитки, зона за организиране на кафе пауза, бюфет, мини-банкет. Гостите ще се насладят на лакомства и чат в неформална обстановка!

3. Настаняването е включено в цената на почивката и работата.

Залите трябва да бъдат оборудвани с удобни столове, пуфове и дивани, в които могат да се настанят всички гости. Системата за вентилация и климатизация трябва да работи през лятото.

Погрижете се за лечението на

Можете да поръчате кетъринг и да наемете друг персонал:

  1. Главният готвач организира подготовката за събитието, ръководи покупките, следи технологичните процеси, подготовката и декорацията на ястията. Той трябва да бъде гуру на своя занаят и истински виртуоз, който може да организира предварително парти, и тържествена вечеря в чест на годишнината, и колоритен редичка дастаркан, и чаена церемония. Рецепти готвач знае на сърце, той лесно готви сочни шанги, патица на английски или кокосов ориз в тайландски със скариди. Ястието от главния готвач ще бъде нокът на програмата и със сигурност ще се хареса на вашите гости!
  2. Развитието на менюто е комплексна услуга, която включва избор на ястия, като се вземат предвид концепцията и бюджета, изчисляване на поръчки и подготовка, консултации по технология. Клиентът може да избере правилната храна за детски празник, да поръчате европейска кухня за банкет или ориенталски деликатеси за партито. Можете да поръчате меню за една нощ за банкет или да проектирате меню за кафене, ресторант, нощен клуб. Всички желания трябва да бъдат взети под внимание при съставянето.
  3. Закупуване на продукти за банкет е просто решение на проблемите. За да закупите, трябва да предоставите списък и струване. Кетъринг фирма обикновено си сътрудничи с доставчици на пресни продукти от цял свят и може да достави всички деликатеси, отговарят на бюджета. Храната се доставя веднъж и в редовно състояние. Кетъринг компании имат свой собствен транспорт, така че те доставят всеки обем на продукти. Можете да поръчате напитки и продукти за приготвяне на закуски във вилата или всичко необходимо за фирмена банкет.
  4. Главният готвач под наем е услуга за ресторанти, арт кафенета, банкетни зони, посещение на кетъринг. Ще ви бъде осигурена готвачка за студен и горещ магазин, комбайн, грил. При получаване на голяма поръчка, персоналът често не успява да се справи с обема, в кухнята започва avral. Готвачът ще изпълнява всяка част от работата, ще се подчини на управителя или ще поеме организационната част. За частни банкети има отделна категория за поръчка на готвач за банкет.
  5. Трябва ти готвач за лично събитие? Кетъринг компанията ще осигури професионалисти за готвене ястия от всяка кухня на света: Източна, Европейска, Руски, руски, традиционни и екзотични, готвачи за приготвяне на диетични ястия. Готвачите с най-висока квалификация имат опит в луксозните ресторанти. Фирмите гарантират поверителност — служителите на частни лица получават специална длъжностна характеристика. Повишена отговорност, организация и подготовка на ястия в съответствие с концепцията на събитието, спазване на изискванията на клиента — всички желания ще бъдат взети под внимание.
  6. Сервитьорът за изложбата, презентацията — услуга, за да служи масови събития. Кетъринг компанията ще осигури учтиви и очарователни млади хора в класическа форма (бяло отгоре, черно дъно). Сервитьорите могат да сервират стойки и да сервират напитки или закуски. Те привличат вниманието на гостите и предизвикват съчувствие сред посетителите. Компанията трябва да е готова за всяка концепция и да разглежда всички конкретни поръчки. Професионални сервитьори ще служи на гостите на голямо ниво, повишаване на престижа на вашата компания.
  7. Сервитьори за частни събития обслужват партита, затворени партита, банкети у дома: в апартамент, частна къща, вила, затворен клуб. Вечерните партита се предоставят на сервитьори в работен вид (класически) или в други дрехи (по желание на клиента). Трябва да гарантирате поверителност, да не разпространявате информация, да поемате по-голяма отговорност. Ако компанията постоянно държи затворени събития, тя е запозната с всички нюанси и е готова да обсъди всяка конкретна поръчка.

Области на отговорност

За да организирате събитието сами — това не означава, че трябва да рамото всичко и раменете си или да се зареди един човек. Много е важно да се разпределят правилно задачите на етапа на подготовка и по време на събитието. Да се разпространят отговорностите на хората по зони. Например, някой е отговорен за областта на регистрация, някой за срещата на участниците, лектори, лектори, гости, някой за техниката, някой за кетъринг, някой за взаимодействие с медиите и т.н.

Трудно е да се организира събитието сама, но е възможно. И спестените пари могат да бъдат изразходвани за удоволствие, добър DJ, фойерверки или професионален водещ.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *