Камъни като подарък за човек на знака на зодиака и дата на раждане

Всеки знак на зодиака си има свой покровителски камък. Той защитава собственика, дава му късмет и щастие. Камъни като подарък за човек на знака на зодиака и дата на раждане да вземете много просто. За да направите това, трябва да знаете кой талисман е подходящ за кого и защо.

Камъни на зодиакален знак Овен (21.03 — 20.04)

Аметист, тюркоаз, нар, перли, корал, кварц, лабрадор, лазурно, нефрит, оникс, обсидиан, родонит, сардински, селенат, сърце, хризопреаза, серпентина, хризолит, кристал, кехлибар, зелен и червен яспис.

Зодиакалната съзвездие Овен отваря поредица от дванадесет хороскопски знака. Хората, родени под този знак, имат нужда от активно действие, те винаги се движат напред, са в състояние да намерят правилните решения на задачите. Техният елемент — Fire, така че всички Овен са страстни и страстни за житейски характер. Малко упорит и упорит, но способен да намери компромиси. Волята на Овен често е импулсивна. Такива хора са в състояние да бъдат приятели и винаги да пази тайните им поверени. Тези представители на зодиака съзвездие са големи модата, така че те са на корема красива бижута, изработени от естествени камъни, но само тези, които се вписват този знак. Какви са тези минерали?

Покровители на Овен камъни

Камъни като подарък за човек Овен на знака на зодиака и датата на раждане на гранати, тюркоаз, яспис.

Ахат

Agat — името на камъка идва от гръцкия "щастлив". В цветовата си схема ахати са и млечно-бели, и имат зеленикав или дори черен цвят.

Камъните имат странни форми и разводи. Ако Овен има добър образ, тогава не забравяйте да видите в тези разводи невероятния свят и фигури.

От древни времена агатите са били използвани за производството на бижута: гривни, броеници и др.

Намотка

Друг интересен камък, който покровителства зодиакалната съзвездие Овен е змия.

Алтернативното име е серпентина. Името на камъка е от латинската "змия", която показва цвета на камъка: златисто-жълта, превръщайки се в тъмно зелено.

Петна, блестящи на слънце, правят цвета на камъка много подобен на змията кожа. Змията се нарича още "Камъкът на Адам", символ на падението и изкушението. Има много легенди и вярвания, свързани с камъка. В Монголия се смята, че змията може да спаси от ухапвания от насекоми, особено змии.

Камъни на зодиакален знак Телец (21.04 — 25.04)

Камъни като подарък за човек по знака на зодиака и датата на раждане: ахат, aventurine, тюркоаз, бик око, розов кварц, kaholong, лазурно, малахия, нефрит, оникс, родонит, селенит, сърце, тигър око, хризора, яс.

Гръцкото теле се превежда като "бик". В действителност, упорит и целенасочен знак. Не се занимават решителността и практичността на представителите на този знак. В повечето случаи тези хора ясно знаят какво искат. Телец — природна природа със сложен, противоречив характер, но ако намерите правилния подход към тях, представители на това зодиакален съзвездие ще отвори чувствата си. Сантименталността понякога се проявява в Телец от ранна възраст, те са доста откровени с близки хора. Телец не може да бъде заподозряна в липса на вкус: те го a priori. Така смело изберете любимите си бижута от естествени камъни, но от които, погледнете по-горе.

Зодии камъни близнаци (22,05 — 21,06)

Камъни като подарък за човек близнаци от знака на зодиака и датата на раждане: ахат, аметист, тюркоаз, перли, кварц, корал, нефрит, родони, sardonic, селенит, сърце, хризопис, хризоптит, кристал, цитрин, яспис.

Близнаците са знак за въздушен сигнал. В характера представителите на този знак на зодиака преобладава двусмислието на природата. Близнаците често се хвърлят в диаметрално противоположни страни. Те са толкова лесни за изкачване, колкото и въздух. Смешни, находчиви и мобилни в бизнеса. Добри и верни приятели, безупречни в семейния живот. От ранна възраст Близнаците предприемчиви, като правило, постигат предвидените цели, въпреки че много бързо ги прави копнеж и става безинтересно. В сърцето си всеки представител на този знак е идеалист, който не толерира критика. Понякога дори и справедливи оплаквания, те възприемат болезнено. Често Близнаците нямат търпение и упоритост. Има много творчески сред природата сред Близнаци. За избора на дрехи, бижута и други аксесоари, те са много чувствителни и четливи, така че ние ще ви кажа кои камъни ще ви подхождат повече.

Камъни близнаци патрон

Близнаците носят късмет: ахат, аметист, кварц, малахия, гаут, тюркоаз.

Кварц

Това е камък с магически сили. Един от най-популярните минерали има различен цвят.

Например, аметист кварц е лилав. От този камък са направени като бижута, и всички видове занаяти, фигурки и битови предмети.

Казва се, че ако човек носи този камък, подаръкът на провидението ще дойде при него.

Кварцът има лечебни свойства, благоприятна за нервни разстройства, е в състояние да отблъсква тъжни мисли.

Малахит

Друг покровител на зодиакалните съзвездие Близнаци. Малахия от древен гръцки превежда като "мек". Основният цвят в палитрата от нюанси на камък — зелен. Те могат да варират от изумрудено, синьо до почти черно.

На необработени камъни често можете да видите рисунки, геометрични форми под формата на кръгове, което е защо малахия понякога се нарича паун камък. От древни времена този камък е бил използван за направата на бижута. В древен Египет талисманите са били направени от малахит. Това е този великолепен камък, облицован с залите "Свети Георги" и "Малахия" на Ермитажа в Санкт Петербург. Камъкът се счита за магически талисман срещу зли духове и нещастия, помага да се справят с различни заболявания на белите дробове и сърцето. Не е за нищо, че малахия се нарича "здравен камък".

Тюркоаз

Не по-малко интересно за Близнаци ще бъде деликатен камък от тюркоаз. От персийски — камъка на щастието. Според една от вярванията на персите, костите на хората, които са умрели от любов, са били трансформирани в този камък. В ацтеките тюркоаз се счита за символ на просперитет и даде на собствениците на този камък здраве.

Young тюркоаз има мек син нюанс, стария камък — зелено оцветяване. В древен Египет, фигурки на насекоми са издълбани от тюркоаз, а индианците са направили амулети от него. През Средновековието тюркоазът се счита за талисман срещу злите духове и има способността да предпазва собственика си от отравяне. Turquoise бижута се препоръчва да се носят от определени, силно воля хора, които се стремят само към победата!

Камъни от знака на зодиакален рак (22,06 — 23.07)

Камъни като подарък за човек по знака на зодиака и датата на раждане: ахат, aventrin, аквамарин, аметист, тюркоаз, хематит, перли, корали, котешко око, лунни камъни, нефрит, обсидиан, оникс, ронид, сърце, хризополаза, хризолит.

Това зодиакално съзвездие е покровителствано от Луната, така че Ракът има много мощен енергиен потенциал. По природа, представители на този знак — семейни хора, любящи деца и уют, близки хора, те са много посветени, в една връзка пациентка, понякога срамежлив. Ракът има добре развита интуиция, някои поразителни могат да предсказват някои събития. Въпреки привидната си независимост, Ракът все още често се нуждаят от грижи и грижи. Такива личности не са лишени от въображение, те се интересуват от разговори по абсолютно всяка тема. Ракът — романтични народи, обожаващи красиви места, красиви изображения, включително и да оценят красотата на бижута. Да видим кои камъни са най-предпочитани за това зодиакален съзвездие.

Камъни, подкрепяни от рак

Честит Камък на рака: лунен камък, хематит, лазурно, джаск, кехлибар, топаз, изумруд.

Хематит

Това много необичайна камък от гръцки означава "кръв". Дори и в Русия този камък се нарича кръвбанче за тъмночервеното си цвят (всъщност е железен оксид (Fe2O3).

Също така се случва да е сиво, с красив оттенък.

Трябва да се отбележи, че хематитът има интересен имот, който да отразява, така че в древни времена плоски парчета камък са били използвани като огледало.

Смята се, че камъкът има лечебни свойства и е в състояние да лекува рани. И хематитът е символ на смелост и сила.

Топаз

Ракът също така защитава такъв камък като топаз. Той се нарича на остров в Червено море, наричан по-рано Топазос. Санскрит се превежда като огън, пламък.

Топаз е един от най-почитаните полускъпоценни камъни. Разнообразието от цветове е просто изненадващо: бяло, жълто, синьо, кафяво.

Традиционният разрез за топаз е дълъг овал. В древни времена този камък е бил свързан с много вярвания: вярвало се е, че ако водата или храната са отровени, тогава понижаваният топаз започва да потъмнява и предупреждава за опасност. Също така, амулетът на топаз е голям амулет срещу злото око и отрицателно влияние.

Зодиакални камъни (23.07 — 22.08)

Камъни като подарък за човек на знака на зодиака Лъв и дата на раждане: avente, bull's eye, нар, златен кварц, нефрит, оникс, родонит, sardonic, chrysoprase, chrysolite, кристал, кехлибар, яспис.

В зодиака хороскоп лъвът е петият и принадлежи към признаците на огнения елемент. По природа лъвовете са доста силни и независими личности, те са ексцентрични и ярки. Като правило, хората, родени под този знак, не заемат висока креативност. Някои представители на това зодиакално съзвездие са егоистични, имат силно развито самочувствие, а желанието за лидерство е просто в кръвта им. Това не е изненадващо, защото лъвът е цар на животните, любовта винаги е в светлината на прожекторите и не толерира критика.

Покровители на Лъвове

Най-щастлив за Лъвовете смятат камъни: сърце, нар, лунен камък, нефрит, ахат.

Те могат да се носят под формата на бижута, както отделно, така и заедно. Комбинацията от няколко камъка ще даде на продуктите по-изразена магическа сила.

царевично нишесте

Оригиналният скъпоценен камък, известен още от неолита. Кръстен на столицата на Лиидското царство Сардис.

В древни времена сърцето е бил много ценен и благостоен камък. Той прави скъпоценни бижута: висулки, амулети.

Според цветовата схема, садолите са оцветени от жълто-оранжево до кафяво-червено, романтично позовани от египтяните като "залезът е замръзнал в камък".

Има и тъмнокафяв, както и кестен сянка на heartdol.

Нар

Следващият покровител на зодиакалните съзвездията.

Такова интересно име на камъка е въведено през Средновековието от алхимика Алберт Магнус.

Това е необикновен камък с тъмно червен цвят.

Но в природата можете да намерите прозрачен минерал, така наречения левкогранат, т.е. бял, както и почти черен цвят — меланит.

Огненият червен нюанс на нар е особено подходящ за такива страстни природолюбители като Лъвовете.

Нефрит

Символ на съвършенство и чистота.

Камъкът, който има зелен и бял цвят, носи късмет на тези, които носят нефритени бижута.

В древен Китай този камък е бил ценен повече от злато и слонова кост.

Джейд помага на тези, които искат да променят живота си към по-добро.

Това е подходящ камък като подарък за човек Лъв по знака на зодиака и датата на раждане, ако е роден в края на юли или през август.

Зодиакални камъни Дева (24.08 — 23.09)

Камъни като подарък за човек на знака на зодиака и датата на раждане: gat, тюркоаз, нар, корал, котешко око, лабрадор, нефрит, оникс, опал, родоит, селенит, болест на сърцето, тигри око, хризопрос, кристал, яспис.

Роден под знака на Девствената спокойна и балансирана природа. Те са трудни за объркване, те са в състояние да реши няколко въпроса наведнъж. Понякога Дева са самокритични и са пълни с скептицизъм за света около тях. В същото време, това са невероятно щедри хора, които обичат реда и ценят истинската красота, включително бижута, изработени от естествени камъни.

Стоунс патрон на Върджин

Камъни предпочитан за тези, родени под съзвездието Дева: скален кристал, малахия, кехлибар, сърце, яспис.

скален кристал

Абсолютно оригинален камък. Превежда от гръцки като лед.

Но въпреки цялата си "студ" и недостъпност, скалния кристал е просто очарователен.

Има много интересни вярвания, свързани с този необичаен минерал. Например, в Япония се счита за замръзнала дъх на Дракона, а олимпийският пламък в древността е осветен с кристални лещи.

Така наречената кристална топка на скалния кристал е използвана от ясновидците още от древността. Те го смятат за вълшебна и му придават магическа сила.

Джаспър

Това е скъпоценен камък, който има различни форми на повърхността. По цвят, яспис е многостранен, има почти всички цветове на дъгата: синьо, лилаво, червено, бяло. Камъчетата могат да имат и райета и лентови цветни.

Джаспър е древен камък с мистериозни свойства. Дори древните египтяни са направили амулети и талисмани от него. Няколко споменавания на Яспис могат да бъдат намерени в Библията. Много оценявам Джаспър в Китай, той изрязва всякакви бижута. Те все още вярват в чудотворните качества на яспис: смята се, че тя облекчава зъбобол. Този камък едновременно символизира смелост и скромност.

Камъни на зодиакален знак Везни (24.09 — 23.10)

Агат, аметист, тюркоаз, опушен и розов кварц, каулон, корал, лазурно, малахит, нефрит, родоит, селенит, сердили, турмалин, флуорит, хризолит, хризора, кристал, цитрин, джаспър.

Вторият въздушен знак на зодиакалните везни е единственият неодушевен от всички знаци. В характера, хората, родени под тази звезда, са приятелски, това е много интелигентен характер, макар и често наивен и не толерира, когато им е заповядано. Везни винаги се стремят към хармония и шарка, не за нищо това е есенен знак — между студената зима и горещо лято. Във всеки случай, Везни е особено отговорна и съвестно. Комуникацията с Везни е удоволствие, те са приятни и забавни.

Камъни за патрони в либра

Аметист

Мъжете се препоръчват да носят гривни, висулки, те могат да получат броеница и аметист.

Amethyst е лилав камък (оцветяване варира от бледо розово до тъмно лилаво).

В древен Китай аметистът е направил ковчези, флакони, отпечатъци.

Камъкът има положителна енергия и влияе на слаба аура.

Amethyst е камък на чистота, почтеност и любов, така че е подходящ камък за подарък на влюбени един към друг.

200000

Този великолепен минерал (гръцки — злато) в древни времена е смятан за камък на дракона, защото тя често се срещат в вулканите на планините Хангай.

Олив, зеленикаво-жълта, златна… Какво само хризолитите не се случват!

Вярването е, че камъкът спасява хората от импотентност и импотентност. Също така, хризолитът също лекува и очни заболявания. Бижута, направени от хриполит е особено популярен във Франция през 19 век. Хризолит ражда любовна страст в своите собственици.

Камъни на знака на зодиак Скорпион (24.10 — 22.11)

Агат, аквамарин, аметист, тюркоаз, хематит, нар, опушен и тъмен непрозрачен кварц, корал, котешко око, Лабрадор, малахия, селенит, сердински, турмалин, хризора, яспис.

Скорпион се счита за един от най-силните знаци от зодиака хороскоп. Жилото и острата опашка правят Скорпион страховит и опасен, от друга страна, може да бъде много уязвима природа с фина умствена организация. Scorpio е идеалист, той винаги се стреми да подобрява себе си и другите, и навсякъде търси справедливост. Хората, родени под този знак, искрено знаят как да състрадат, да бъдат щедри и състрадателни. Скорпиите имат добре развита интуиция, включително избора на бижута.

Патронни камъни на Скорпион

Скорпион предпочита камъни като корали, опал, тюркоаз, хематит, котешко око.

Коралови

Това е абсолютно невероятно и великолепен камък, който е морски полипи.

Най-ценният сред бижутерите са червени корали, което е най-често срещано за изработване на бижута, редки черни и сини корали.

Бижута от корали са направени в древни времена от египтяните, гърците. Може да са масивни пръстени и сложни гривни.

Според една легенда в гърците, розовите корали са били символ на безсмъртието, през Средновековието коралът олио.

Тюркоаз

Не по-малко интересно за Скорпиос ще бъде деликатен камък от тюркоаз. От персийски — камъка на щастието. Според една от вярванията на персите, костите на хората, които са умрели от любов, са били трансформирани в този камък. В ацтеките тюркоаз се счита за символ на просперитет и даде на собствениците на този камък здраве. Young тюркоаз има мек син нюанс, стария камък — зелено оцветяване.

В древен Египет, фигурки на насекоми са издълбани от тюркоаз, а индианците са направили амулети от него. През Средновековието тюркоазът се счита за талисман срещу злите духове и има способността да предпазва собственика си от отравяне. Turquoise бижута се препоръчва да се носят от определени, силно воля хора, които се стремят само към победата!

Котешко око

Един от най-мистериозните камъни е окото на котката. Има много вярвания, свързани с него. Този камък е популярен с ясновидци и магьосници. Името му е свързано със златни и сиво-зелени преливания, които са много подобни на зеницата на котка. Този минерал благодарение на такъв интересен оптичен ефект е спечелил много фенове. Препоръчително е да носите око на котката при фрактури за по-нататъшно бързото им изцеление.

От очите на котката най-често се правят копчета за ръкавели, понякога изрязани шемя и гривни. Бижута от окото на котката — талисмани, те предпазват от отрицателното влияние на злите сили, поддържат любов и топлина, помагат да се установят напрегнати отношения между хората.

Камъни на зодиакалния знак Стрелец (22.11 — 21.12)

Камъни като подарък за човек на знака на зодиака и датата на раждане: аметист, тюркоаз, нар, син кварц, корал, лабрадор, лазурно, нефрит, sardonics, selenite, sardolic, obsidian, опис, тигрово око, хризотчиска, хризолит, кехлибар, джаспър.

Елементът на това зодиакално съзвездие е огън. Знакът е доста противоречив, преобладава двусмисленост. Тези, които са имали късмет да бъдат родени под знака на Стрелец са смели, ясни и оптимистично настроени. Стрелец винаги се интересува от ученето на нещо ново и непознато. По природа те са идеалисти, не толерират безразсъдството в действията, самите те самите по правило вземат решения внимателно. Един изключителен съюз на ума, решителност и оптимизъм доказва уникалността на представителите на Стрелец като личности.

Патрон камъни на Стрелец

Камъни, носещи, които ще донесат късмет, хармония и добро настроение: лазурно, обсидиан, тюркоаз, хематит, яспис, корал.

Лапис лазули

Камъкът е тъмносин, има и лилаво. За Стрелец, тя може да се превърне в талисман и мощен талисман.

Лазурит е символ на благосъстояние и успех.

От древни времена, камъкът укрепва приятелството, помогна да се отървете от отрицателните влияния.

Lazurit е по-полезен от всякога, ако Стрелец се посещава от тревожни мисли, тя ще помогне да се получи самочувствие.

Популярни са фигурки, сувенири, ковчези от лазули.

Обсидиан

Представители на знака Стрелец в лицето и още един, не по-малко сладък скъпоценен камък — обсидиан.

Този елегантен черен камък е красив в олицетворение на бижута.

Според една от вярванията на индусите, през черния обсидиан до човека преминава енергията на Земята.

Камъкът може да се използва като амулет, който ще помогне в бизнеса, да абсорбира негативни мисли и да бъде отсечен от нарушителите. Особено зрелищни пръстени, пръстени на обсидиан.

Хематит

Той е красив в ролята на каменен патрон на зодиакалния съзвездие Стрелец. Камъкът на гръцки се превежда като "кръв", но тъй като е железен оксид, той може да бъде различен.

Цветът му е тъмно кафяв, като кръв, кафяво, черно.

В преливанията на камък можете да видите странни фигури. Стрелец хематит ще даде сила и воля за важни постижения.

Този камък символизира мъдростта и смелостта на своя собственик.

В древни времена се смяташе, че хематитът помага за лекуване на рани.

Камъни на зодиакален знак Козирог (22.12 — 20.01)

Агат, аметист, тюркоаз, нар, котешко око, корал, малахи, нефрит, обсидиан, ониви, оникс, rauchtopaz, selenite, serdolik, тигрово око, турмалин, хризопи, джас.

Знакът "Козирог" е най-горният връх на зодиака. Така че в живота, хората, родени под тази звезда, често постигат впечатляващ успех както в работата, така и на личния фронт. Козирогите по природа са много сериозни и амбициозни. От всичките дванадесет знака той е най-упоритият и упорит, който винаги успява да постигне целите си. Козирогите често от ранна възраст показват организационни способности, вземат отговорни решения — става дума за тях. Красотата на ibex се цени като никой друг, както вътрешни, така и външни. Вкусът на хората, родени под знака на Козирог, е вроден, така че те се интересуват от бижута от благородни скъпоценни камъни. Какви камъни са подходящи за Козироги?

Камъни Козирог

Хризора, малахия, gagat, опал, рубин — щастливи камъни за Козирог.

Хризора

Интересен каменен покровител на Козирог — хризора. От гръцки този камък означава "златен лук" и е символ на успеха, не за нищо пръстенът с хризопаца е бил носен от Фридрих Велики.

Цветът на камъка е зеленикав или синьо-зелен. Древните римляни са издълбани от скъпоценния камък.

Хризора помага на всички, които са на път да започнат нещо ново, а камъкът благоприятства късмета.

Смята се, че зеленият цвят на камъка успокоява нервната система и подобрява настроението.

Руби

Преведено от санскрит като "лидер на скъпоценните камъни". Най-ценни са червените рубини с лилав оттенък. Този величествен камък носи късмет в любовта.

Ruby има много интересна собственост — ако собственикът му е в опасност, тя започва да потъмнява.

Руби е коронясана с легендарната Мономахска шапка, с която руските царе били короновани за царството, и Иван Грозни предпочита рубин за всички други скъпоценни камъни. Това е било дълго време, тъй като е направено, че камък дава умствена сила и лекува сърцето. В допълнение, рубин с енергията си може да вдъхнови големи постижения.

Камъни от зодиакален знак Водолей (21.01 — 19.02)

Камъни като подарък за човек Водолей на знака на зодиака и датата на раждане: ахат, аквамарин, аметист, тюркоаз, нар, перли, розов кварц, корал, лазурно, нефрит, обсидиан, sardonics, сърце, флуорид, хризора, кристал, цирин, джас jasper.

Водолей е доста спорен знак. От една страна, те са общодушни и могат да оценят приятелството на природата, от друга страна — отричане на неинтелитети в техния кръг. Понякога преувеличават проблемите си, са склонни да драматизират трудни ситуации. В работата на Водолея сериозни и отговорни хора. Често сред представителите на това зодиакален съзвездие можете да се срещнете ентусиазирани, изобретателни на природата. Много хора имат дар на ясновидство. Любопитството в Водолей в кръвта, те се интересуват от всичко ново и вълнуващо. В живота, почти винаги правят правилния избор, дори ако това се отнася до избора на бижута с естествени камъни. Да видим кои камъни пасват на знака ти.

Водолей Патрони Камъни

За Водолейните камъни са предпочитани: лазурни, аметист, кварц, скален кристал, цитрин, кехлибар.

Кварц

В природата тя има различни цветове: синьо, розово, млечно, рядко, но все още има черен кварц.

Като правило, кварцът произвежда доста интересни висулки. Този минерал е идеален и за рязане на фигурки.

Amethyst кварц, който има лилав цвят, е особено често.

Той има силен енергиен потенциал.

Смята се, че този, който притежава амулет от аметист кварц, има дар на провидението.

Цитрин

Още един покровител на знака Водолей. Прозрачни цитринни най-често се използват за накити. Мъжете Водолей са идеални за пръстени, копчета за ръкавели и гривни от този камък.

Камъкът изглежда доста ефектен в светлината — тя блести с жълти нюанси. От древни времена се смятало, че това е камък на мъдрост и спокойствие. Ако Водолей има депресия и трудно емоционално състояние, ние съветваме като талисман да носите продукт от жълт цитрин. Тя ще абсорбира цялата негативна енергия и ще помогне при привличането на късмет.

Аметионите

Необичайни камък аметрин ще защити представителите на Водолей от нещастия, ще даде добро настроение.

Оцветяването на всеки аметрин е уникално. Тя може да бъде както лилави, жълти и лилави нюанси.

Аметрин се добива в далечна Боливия, той се счита за рядък минерал. Камъкът има лечебни свойства, помага добре при безсъние, нервни състояния.

Носителите на аметрин показват изключителни способности: дарът на провидението.

Камъни от знака на зодиакалните риби (19.02 — 20.03)

Камъни като подарък за човек по знака на зодиака и датата на раждане: аметист, аквамарин, тюркоаз, перли, корал, кахолонг, лазурно, нефрит, селенит, сърце, тигър око, хризолит, хризора, спинела.

Рибата е огледало, което затваря зодиакалния цикъл. По природа те са отворени, емоционални хора, готови да разберат другия човек като никой. Често представителите на този знак имат силна интуиция, могат да предвидят някои събития по напълно необясним начин. Това са много съчувстващи хора, които наистина са способни да бъдат състрадателни. Близките в духа и вътрешното състояние на човека Риби стават отдадени приятели. Рибата обича да мечтае в добър смисъл на думата, така че сънувам, че не заемат. Спокоен и до известна степен скептичен поглед към реалността — това е една от основните отличителни черти на това зодиакално съзвездие. Рибата е четлива за всичко, качеството и доброто за тях имат приоритет, така че със сигурност Рибите ще бъдат по-заинтересовани от бижута от естествени камъни.

Патронни камъни на рибата

Рибите са защитени предимно от перли, нефрит, гагат, хризолит, тигърско око.

Перлите са камък от навигатори, прекрасна трансформация на малко зърно от пясък в перлен грах, елегантност и девственост, взискателност и елегантност — всички тези перли.

Нефрит

Необичаен камък, който има магически свойства. Амулетът се счита за нефрит в сребърна рамка.

Нефритът се счита за камък на ума, доброжелателност и постоянство. Собствениците на този камък носи късмет в различни дела и помага на тези, които са насложени зло око.

Особено популярен камък в Китай, той е направен от древни времена всички видове скъпоценни бижута.

Всеки, който като талисман носи фигурка, изработена от този невероятен минерал, има всички шансове да безопасно постигне целта.

Jet

Гагат е и покровител на Риби. Дори в древни времена от този камък са направени броеници, гривни и висулки.

В древен Рим се смяташе, че гата амулетът има магическа енергия и е в състояние да изплаши злите духове. Благодарение на черния цвят, gagat се нарича "камък на нощта".

В Европа е прието да се изгаря този минерал, за да се очисти дома ви на негативна енергия.

Дръжката на ножове и броеници също са изработени от гагата. Виж такива декорации много грандиозно се дължи на елегантен черен нюанс на gagata.

Тигърско око

Следващият покровител е зодиакалните съзвездие на Риби. Камъкът е със златисто-кафяв цвят, идеално блестящ на слънце.

Камъкът е бил известен още от древни времена. Индианците смятат, че окото на тигъра е талисман срещу негативни прояви, както и от зли сили.

Смятало се е също, че такъв камък има способността да предупреждава за появата на хищни животни, а камъкът по невероятен начин започва да се натежава.

Пациентите с каквото и да е заболяване трябва постоянно да носят такъв камък и след известно време ще се чувстват облекчени.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *