Какъв алкохол да даде на човек

Висококачествен алкохол, като редки антики, само става все по-добър и по-скъп с течение на времето. Хубаво е да отвориш домашен бар и да вземеш бутилка уиски или американско бърбън от него! Аперитивното стъкло увеличава апетита, смилаемата подобрява храносмилането и събира с приятели в приятна компания с бутилка текила заряд жизненост и дава възможност да се насладите на живота. Но всички добри неща имат свойството да приключат бързо, така че събирането трябва да бъде попълнено. Какъв алкохол да дадеш на човек? Нека се справим с подаръците на сайта за мъже.

Джим Бийм Уиски

Уискито може да се нарече една от най-старите алкохолни напитки. Тя не случайно се нарича вода на живота и светена вода. Първите производители на ароматната топла напитка бяха шотландски монаси. Те го направиха изключително с добри намерения и го използваха като лекарство. Трябва да им дадете признание — напитката наистина се затопля перфектно, така че може да се използва в умерени количества за тази цел. Но още по-добро уиски лекува душата, успокоява и помага да се отпуснете след тежък работен ден!

Бърбънът е чудесен подарък за един мъж. Това е специален вид уиски, което се счита в Америка национална алкохолна напитка. Тя е изработена от царевица, и се влива изключително в специални дъбови бъчви. Сред производителите на бърбън има най-известните, водещи в продажбите по целия свят. Това е легендарната компания Джим Бийм — семеен бизнес от седем поколения от най-добрите винопроизводители в Америка. Джим Бийм произвежда ограничени партиди висококачествено уиски Ед Стаг.

Уиски Джим лъч червен шлюз — тази 40-градусова напитка има кехлибарен цвят със златист епия. Вкусът е трудно да се опише с две думи. Напитката има сладки нотки на царевица, лек вкус на черешов сок и типичен бърбън от дъбов цев, изгорен от марката технология. Ароматът на бърбън е богат плодов, леко проститутка.

Червено табко уиски

Бърбън черна череша е високо ценена от експерти, той получи наградата на конкурса в Сан Франциско. Това допълнително укрепи позицията на Джим Бийм. Така че, ако мислите какъв алкохол да дадете на човек, обърнете внимание на тази опция.

Как да се пие червено ергенско уиски? Bourbon червена табче черна череша може да се пие в чиста форма, охладена до температура около 20 градуса С. Чаша уиски с дебело дъно трябва леко да се затопля в дланта на ръката си, за да усетите аромата на напитката. Добрите алкохолни гащеризници смятат, че богохулството да добави лед към бърбън от висок клас, но това, както се казва, е за аматьор. Чача в продажба имаше камъни за уиски, които могат да бъдат заменени, ако желания лед за охлаждане.

Можете също така да използвате червен елен в коктейли, смесване с кисел натурален сок или сода (газирана, но не минерална вода).

Уиски Баланти

Ballantys Whiskey е благородна силна напитка, която се прави изключително от натурални съставки. Въпреки че сега се произвежда в много страни, Шотландия държи дланта на титлата си здраво. Смесеното уиски се счита за класика на алкохолния жанр, като цигарите marlboro или джинсите на Леви.

История на бранда

Шотландия има голям опит в производството на уиски, има всичко необходимо за тази пикантна напитка с мека и в същото време богат вкус и фин аромат: отлично вода, качествено зърно и малц, стари рецепти и любов към уиски. Историята на balanthais уиски започва през 1827 г., когато неговият основател, Джордж Ballantyne, открива малък магазин, където започва да продава добър алкохол. С присъщия перфекционизъм на Шотландия, Джордж не е доволен само от продажбата на вина. И започна да експериментира с приготвянето на собствено питие. И се оказа толкова успешна, че по-късно компанията получи сертификат за качество от самата кралица Виктория! Това не беше просто признание на марката, а началото на едно велико пътешествие на великолепно смесено уиски по целия свят.

В началото на 20 век, балантейн семеен бизнес е придобит от Баркли и Маккинлай. Въпреки това, той не се променя традициите, и само засили триумфа на прекрасна напитка. И днес ballantins уиски е една от най-продаваните напитки в света.

Традиция и съвременност

Днес Ballantins се изнасят в почти всяка страна в света. В шест разновидности на смесена напитка хармонично преплетени нотки на сладък мед, деликатна ядки, пикантен шоколад, ванилия и тарталовия пушек. Във всяка от сортовете на напитката цял букет от аромати, оставяйки приятен послевкус. Рецепти за готвене се съхраняват в най-строга тайна. Известно е само, че те не се променят в продължение на много десетилетия. И всеки път, когато уискито Ballantins дава невероятно удоволствие!

Производството се е подобрило, но традициите не се променят тук. Бъчви с полуготови продукти, които все още се съхраняват, се охранява от много надежден предпазител на гъска. И на етикета на всяка бутилка, както и преди няколко века, е подписа на основателя на компанията, Джордж Балантайн.

В много магазини можете да си купите оригиналното уиски, което идва директно от Шотландия. Погледнете в избата, за да изберете алкохол като подарък за човек, а след това заедно се насладете на деликатен вкус и деликатен аромат на класическо уиски!

Гленфидич 15 години

Glenfiddich 15-годишна възраст е класика на великолепното шотландско уиски, оригиналната шотландска марка Glenfiddich. Нашият сайт подаръци за мъже com го препоръчва за подарък. Едно малцово уиски се произвежда в дестилерията в едноименната долина със същото име по древни рецепти. Family Grants Гранит производствени тайни, които са били използвани тук от 1886.

Вкус, цвят, аромат

Scotch уиски glenfiddich 15 — прозрачна напитка от кехлибарен цвят, крепост 40 градуса. В букет от аромати можете да хванете нотки на сладка ванилия, тръстика, мед и шоколад. Оставя приятен послевкус от плодове кафе с нотка на подправки.

Как да пием

Препоръчва се да се използва шотландска в най-чистата му форма, леко охладена. Такива напитки не се сервират за храна, и се използва след хранене като ястиедеянка, така че да не се прекъсва фина вкус. Пийте глътки, наслаждавайки се и се наслаждавайте на богатия аромат.

Опаковки

В добри онлайн магазини можете да си купите оригиналния Glenfiddich 15 Години в подарък пакет. Бутилка шотландски уиски в красива кутия ще бъде чудесен подарък за ценител на елитен алкохол и просто добър подарък за един човек.

Ликьор Амарулах

Деликатен като крем в десерт, дебел и жилав като плодов сироп, amarula ликьор се превърна в любима напитка на милиони хора по целия свят. Той е популярен в най-добрите барове, заема най-честното място на рафтовете на много супермаркети. Фенове на вкусен алкохол го предпочитат към всички други ликьор, сравнявайки, с изключение на, с Baileys. Ето защо, ако мислите какъв алкохол да дадете на човек, препоръчваме да се обърне внимание на него.

Традиция и екзотика

Кремообразен чадула ликьор има приятен сладък вкус и необичаен аромат на мараул — месни ярко жълти плодове от южноафриканското дърво на семейството манго. Плодовете съдържат рекордно количество витамини, те се използват за приготвяне на сокове, десерти, сладкиши и хмел. Те са и една от съставките на известната ликьорна компания "Южен ликьор Ко".

Сортове ликьор

Първият на пазара се появи през 1989 г. известния крем Amarula ликьор, който направи истински furore. В чест на своята 25-годишнина компанията пусна Amarula Gold с 30% крепост. Тя се нарича интригуваща и пикантна, с трептене плодови нотки. Но досега африканското освобождаване не успя да засенчи своя предшественик.

Райна наслада

Amarula ликьор има богат вкус с подчертана сладост. Някои сладки зъб го пие в най-чистата си форма, но по-често се използва за приготвяне на вкусни коктейли. Също така, гъста сметана ликьор се използва за сладолед, плодови салати, млечни десерти, той се добавя към кафе и чай. Нискоколакохолният ликьор има консистенция и вкус на нежен карамел, той е чудесно подходящ като подарък за човек, трапезна напитка за приятни вечерни събирания с приятели, за празници и церемониални поводи.

Аперитив за слонове или необичайна символика

Не е случайно, че бутилката Амарула изобразява плода и слона. Мараула се нарича съкровището на Африка, тя се твърди не само от местните жители, но и от животни, по-специално, слонове. Тя се казва, че слоновете в периода на чифтосване компенсират за вкусен плод доста пропилен енергиен резерв. За това и нарича maraula слон дърво, и производителите на алкохол избраха това животно като символ на компанията.

Сега можете да си купите този ликьор в различни пакети.   Изберете редовна или подарък опаковка за един мъж и се насладете на вкусно!

Мексиканска текила Сиера Сребърен

Сиера Сребрис е мексиканска текила, класическа напитка от Дивия запад. Тя е направена в състояние на Ялиско от зрели и сочни плодове на синя агаве, тъй като тя трябва да бъде оригиналната благородна текила. Какъв алкохол да дадеш на човек? Разбира се, текила!

Вкус, външен вид, аромат

Сладката и леко дърпаща текила сиера сребро е безцветна прозрачна напитка със сила от 38 градуса. В букета на вкус има тарталети, нотки на мек пипер, сок от ананас и зелена ябълка. Оставя приятен послевкус, идеално ободряващ и освежаващ. Ароматът е богат, с характерната миризма на класическата мексиканска текила.

Цялата текила се излива в правоъгълни бутилки и се покрива с корк под формата на каубойска шапка. На етикета е изобразен каубой в една и съща червена шапка с широко подсилена шапка, седяща под кактус в пустинята.

Как да пием сиера текила

Истинските ценителите на благородни алкохолни напитки пият сиера Сребърна текила изключително в най-чистата си форма, снек на вар, който не отбелязва, но само подчертава оригиналния вкус. Текилата трябва да се охлади до температура от 18-20 градуса преди употреба. Можете да използвате лед или камъни за уиски (охладено).

Текила също е разрешена като компонент на коктейли. Напитката може да се смесва със сладка сода, сода или сокове (грейпфрут, портокал, череша).

Награди и награди

Сиера Сребърен е силно разглеждан от експерти и е награден многократно. През 2008 г. печели два медала едновременно: злато на Международен конкурс за напитки и сребърен "Международен конкурс за вино и спиртни напитки". И не мисли за това, което алкохол да даде на един човек. Вероятно ще оцени текилата.

Водка Данска

Danska е добре позната марка, която произвежда водка от пшеница алкохол от най-висок клас. Danzka водката се произвежда в Дания и е собственост на марката "Belv're Scandinavia A/S", Франция. Под марката Dansk произведени два вида на оригиналната водка (крепост 40 и 50 градуса) и няколко разновидности на плодове (цитрусови плодове, касис, грейпфрут, боровинки с малини).

Дизайн

Всички dansk водка се бутилира изключително в оригинални метални бутилки- термос. Това е марка, която го прави разпознаваем сред всички други. Дизайнът е много сбит — няма ярки стикери, рисунки и декорации на бутилката. Но самият термос ви позволява да се насладите на охладени водка дори и в най-горещия ден. Металната бутилка не бие, така че може да бъде взета с вас на екскурзия, риболов или пикник. Може би заради бутилката цената е малко по-висока, но свойствата нямат равни.

Вкус на Данс

Водката Данска има деликатен вкус и приятен фин аромат, почти без мирис на алкохол. Производителят казва, че това се постига чрез многократно филтриране. Водката може да се пие с лед, да направи коктейли от него. Сортовете плодове често се класифицират като десертни напитки, но това не е напълно вярно.

Дайте на мъжа удоволствие от нов вкус!

Малко повече за добрия алкохол

Искате ли да дадете на човек добър алкохол и с него да се насладите на оригиналната напитка? Забележете, че здравото шотландско уиски и маккайте, други сортове американски бърбън, шотландско уиски, канадско уиски.

Къде да купя алкохол като подарък за човек?

Купете сега уиски, коняк, текила, ликьор, бърбън или всеки алкохол може да бъде във всеки магазин. Но няма гаранция, че тя ще отговори на вашите очаквания. Факт е, че има много хора, които искат да фалшифицират едно питие. Но никой не може да се конкурира в този бизнес с марки, които са спечелили световна слава.

Ако ще пътувате скоро — проверете безмитния магазин. Всички туристи са запознати с безмитните магазини — магазини в летищата, където стоките се продават без данъчни такси. Не опитен пътник няма да пропуснете възможността да купуват там евтин алкохол като подарък за един човек. Само оригинални напитки, голямо разнообразие, качествено обслужване. И имайте предвид, че при мита пържени картофи цените са много по-ниски, отколкото във всеки друг магазин!

 

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *