Какво цвете да даде на човек в саксия

Нашите подаръци за мъже на нашия сайт многократно е казвал, че истински мачо също като цветя. И много от тях не биха отказали да приемат такъв приятен подарък. И днес искаме да говорим за къщата-2, какво цвете да даде на човек в саксия. Предлагаме малка екскурзия в темата и нашия преглед на най-добрите саксии за цветя за мъже.

Да дам ли цветя на мъжете?

Представителите на по-силния пол са много любители на флората. Освен това, те са доста суеверни. Ето защо, те често съхраняват различни талисмани, носят амулети с тях. Много носят в джоба си занемата рубла, други — онеща монета. Четвърто по пътя към офиса втрива крака на някой слон (което означава скулптура, паметник). И те с удоволствие ще приемат всичко, което носи щастие като подарък. Особено ако носи късмет, подобрява финансовите дела, спестява от кризата сривове фирма, подобрява личния живот, укрепва здравето. По-добре още, той ще увеличи мъжката си сила.

Какво цвете да дадете на човек в саксия? Ще разкажем кои сортове са по-добре да си купите, защо, какви признаци са свързани с тях и какви са практическите ползи от тях.

Какво цвете да даде на човек в саксия

  • Максимално непретенциозен. Освен ако, разбира се, той не е с абонамент за "Master Gardener" под дивана за последните 10 години.
  • Не непременно цъфтят, но красиви. Можете да изберете кротон, марант, шифър.
  • Носи късмет, пари, мъжка сила, дълголетие.
  • Голям и виден, не малък дупка. Изключение може да се направи само бонсай, който собственикът трябва да расте самостоятелно. Но внимавай с него. По-добре е да си купите дърво, което вече е започнало да формира цветарите, а не с голи пръчки.

Антуриум

Най-подходящото цвете е мъжкото щастие. Според общото схващане, антуриумът носи късмет на мъжкия пол. В допълнение, той абсорбира неприятни миризми, излъчвани от синтетични материали. Така че такъв полезен подарък със сигурност ще оцени човек.

Най-често се срещат в нашия регион ярко червени антуриуми. Но има и бели розови кестеняви и дори петнисти сортове.Самото цвете е като сърце. Очевидно това е свързано с легендата за злочестата любов на лидера на индийското племе към красивото момиче.

Между другото! Не можете да си купите антуриум себе си — няма да има никакъв полезен вълшебен ефект. Въпреки това, точно както не можете да си купите с пари щастие, късмет и благополучие. Но ако дадете този красив мъж от сърце — това със сигурност ще работи.

Пари дърво

Както вече предполага името, то носи материал благополучие. Ако дебелият човек се установи и расте добре, този талисман на богатството ще поръси къщата със златен дъжд. Но магьосниците с опит казват, че редсулката (друго име на паричното дърво) първо трябва да бъде активирана. Методът, обаче, е много съмнителен, помисли подаръци за мъже com, които искат да кажат какво цвете да даде на човек в саксия.

Магьосниците и медиумите препоръчват да го откраднат. И не навсякъде, а къщата е добра материална усечка. Трябва да откраднете не целия пот и малко листо. И не само защото може да бъдеш хванат и изложен в срам. Това е просто идея.

Непретенциозен за отглеждане условия crassula се разраства бързо. Ако успеете да расте дърво с реални пари от това листо, ще бъдете щастливи.

Ficus

Силният под има таен страст към Фикус. Не всички, но много от неговите представители не са против да се получи такъв красив. Защо?. Може би Фикъс е толкова самотен горд като мъжкия секс. Така че, ако мислите, че кое цвете да даде на човек в саксия, помислете за тази възможност.

Но внимавайте. Има много различни признаци, свързани с Ficus. Не знаеш кой човек знае. Има вяра, че заради фикуса на Вениамин човек става отмъстителен, алчен. Но славяните от древността вярват, че това растение може да подобри благосъстоянието на семейството. И може да почисти енергията у дома. Това е мнението на китайците, които често поставят Ficus в офисите. И тогава има знак, който препоръчва да сложиш Фикус в брачната спалня. Твърди се, че това има положителен ефект върху отношенията на съпрузите.

Кактус

Най-непретенциозното цвете с тръни е идеално за мъже със силен характер. Представители на този секс го обичат за непретенциозност — кактусът почти не трябва да се грижи.

Дори ако човекът забрави за цвете за няколко месеца, той ще оцелее и ще издържи на всички тестове, няма да изкочва. И като цяло кактусът е по-лесно да се огъва, отколкото да изсъхне.

И мъжете са по-добре да изберете не екзотични женски от южните ширини. И времеви изпитани устойчиви сортове. Има много от тях сега.

Бонзай

В Япония има цял култ към отглеждането на миниатюрни дървета. Жителите на страната на изгряващото слънце могат да прекарват часове, грижовни за техните необичаен обратно в гърне. Но бонзай изисква специално внимание. Тя трябва да се грижи за като истинско дърво: слива, фураж, образуват корона и листа.

Но миниатюрната градина дом ще повече от изплащане на собственика си. Не е просто хубаво да се гледа, те все още могат да се похвалят пред приятели.

Има доста стилове на отглеждане миниатюрни домашни дървета. Коренът на камъка, прав дърво, запазен от вятъра и бушуващите елементи. Всичко това дава огромно пространство за творчество. Само за да се даде бонсай се нуждаят от малко, така че собственикът може да го форма, за да го хареса.

Палм

Ако вашият човек не е бил в състояние да посетите някъде на Бахамите за дълго време, и той мечтае за рай, а след това му даде палма. Древните египтяни вярвали, че олицетворява бог Ра. На изток палмовото дърво се счита за източник на слънчева светлина. В Африка, те вярват, че това красиво растение носи положителна енергия и дава жизненост.

Можете просто да поставите палмово дърво в офиса, и можете да го поставите там, където собственикът се занимава с духовни практики: пранаяма, пее мантри или йога. Казват, че палмовото дърво щедро да споделя енергия.

Но има и друго мнение. Някои суеверия съдържат точно обратното на информацията. Техните привърженици вярват, че палмовото дърво изсмуква сексуалната енергия и жизненост. Но не се притеснявай. Всяка хижа има своите дрънкалки.

В азиатските страни ще ви кажа, че кокосова палма ви учи да спестите пари и помага да се спестят пари. Howe дава жизненост и дава оптимизъм. Хатеронопсис помага на мъжете: да даде морално спокойствие, спокойствие и да помогне за решаване на семейни проблеми.

Сега знаеш кое цвете да дадеш на човек в саксия. И следващия път определено ще говорим за това, което цветя не трябва да бъдат влачени в къщата изобщо. Не и в собствения си, нито в чужда.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *