Дали те дават цветя на мъжете на годишнината

Годишнината е кръгла дата, която обикновено се празнува особено великолепно и тържествено. И годишнина рождения ден може безопасно да се счита не само 25, 50 или 100 години, но и всеки рожден ден, когато броят на годините са живели кратни на 5. Това е 20, 30, 40 или 45 години — доста солидна дата. Сега остава да се установи дали е възможно и дали е необходимо да се даде на мъжете цветя за годишнината.

Дали те дават цветя на мъжете на годишнината

Цветари казват, че мъжете са дарявани цветя за годишнината и в такива тържествени случаи като предаването на важен проект, защитата на докторска или докторска степен, важно научно откритие, получаване на награда за заслуги и т.н., но не дават точно така, без никаква причина. Ако просто отидете на вечерта, за да посетите за чай с букет маргарити или маргарити, тя ще изглежда най-малко странно.

Според резултатите от психологическите изследвания, 6 момчета от 10 са положителни за букети като цяло. И много от тях са щастливи да растат зимни градини у дома, и в страната почивка цветни лехи. Ето защо, ако знаете jubiljara добре, че е доста подходящо да го представи тъмни гладиола, ириси, делфиниум.

Кой букет да избере

Ако попитате цветар дали те дават цветя на мъжете за годишнината, той ще отговори, че най-важното — да направи правилния избор. Цветя за един мъж трябва да са строги и сдържани, твърди. По-добре е да не се счупи главата си, а просто изберете в онлайн магазин цвете готов букет от божури, гербери, диантус, alstromeria, карамфил.

Букетът за човек трябва да бъде:

 1. Тъмни цветове, но може с леки или ярки елементи.
 2. Не е на къси крака.
 3. Не кръгъл, но удължен (помнете заветите на Дядо Фройд).
 4. Не е много буйна.
 5. В строга хартия за плаване или превързана с «низ».

Мнението на самите мъже

За да разберем истината, решихме да «отидем при хората» и проведем малко проучване. Ние задахме на мъжете следните въпроси:

 • Някога да са ви били дадени цветя?
 • Трябва ли да дам цветя на мъжете за годишнината? Мислиш ли?
 • Ако мъжкият букет е различен от женския. И ако е така, какво точно?

Олег:

Често получавам букети. И не само за годишнината, но и само за рождения ден. И винаги съм се радвал да ги приема. Ако продавачите поставят в тях инструкциите на грижи — това би било страхотно. Винаги съм имал проблем с това.

Макс:

Лично аз не ми дадоха. Но сега си спомням как колегата ми донесе луксозен букет в офиса. Беше много доволен. Значи е напълно подходящо. Само ако не дава момиче, и колеги или приятели. Мисля, че такива подаръци за мъже трябва да бъдат избрани индивидуално. Не мисля, че е необходимо да се търсят някои брутално-мъжки сортове. Но опаковката трябва да бъде по-малко ярка. — Да, точно така.

Игор:

Не съм типичен мъжки цветар с опит. Имам луксозни цветни лехи близо до къщата ми. Затова всички ми дават всичко. Въпреки това, по-често не букети. И се опитайте да донесе от някъде или да поръчате редки разнообразие, за да бъде изключителен. Но нямам нищо против букети. И мисля, че е необходимо да се отървете от архаични предразсъдъци в това отношение за дълго време.

— Не, не

Никога не са ми давал. Но ако букетът ще бъде строг и твърд, тогава аз съм само за. Няма лъкове на целофан.

Антон:

Не ги харесвам принципно. Дават ли цветя на мъжете за годишнината? Аз самият наскоро представих баща ми в продължение на 50 години много красиви кестеняви рози с орхидеи и нещо друго. Беше много щастлив. Но той е непоправим романтик.

Артьом:

След като получих неочакван подарък. Беше много хубаво. В началото бях малко объркан. В края на краищата, това не е съвсем обичайно. Но тогава осъзнах, че е страхотно. И е хубаво да получиш друг подарък.

Юджийн:

Никога не съм го правил. Но нямам нищо против. Мисля, че е необходимо да вземете нещо по-тъмно, например, черни рози или далии. И е по-добре да ги обвиваме с опаковъчна хартия. Всъщност е добра идея. Честно казано, никога не съм мислила дали даряват цветя на мъжете за годишнината. Но сега ще си взема бележка.

Резултати от анкетата

Ние открихме следната информация и обобщи:

 • Един мъж може да даде цветя за годишнината.
 • Силният пол няма нищо против да получи такъв подарък от приятели или колеги.
 • Мачо предпочитат тъмните цветове на самите пъпки и дискретната опаковка на нещо като опаковъчна хартия.

Сега знаете отговора на въпроса дали цветята са дадени на мъжете на годишнината. И можете спокойно да утолите човека, когото уважавате или скъп.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *