Как да изберем букет като подарък за брутален човек

букет за мъже

Букет от цветя е идеално допълнение към всеки подарък. И можете да го дадете смело на всеки мъж: брутален мачо, романтичен мечтател, целенасочен лидер. Езикът на цветята отдавна е забравен, а правилата и конвенциите са почти изтрити. Но все още има неизяснени правила за избора на букет като подарък за човек.

Кой да даде

Можете да дадете цветя на мъж на всякаква възраст. Единственото правило: букетът трябва да бъде точно допълнение към подаръка. Някои цветя са обичайни за представяне на момичетата. Изключение е творчески и хладен букет, например, от храна: солени пуканки до бира, кошница със сирене с вкусен на вино, букет от овен или скариди, варени раци или наденица. Не се съмнявайте — вашият подарък ще оцени. И за да поръчате такива необичайни букети с доставка в Москва могат да бъдат в интернет на сайта на компанията "Fudbuget".

Какви цветя да даде

Мъжки цветя се считат за тези сортове и видове, които изглеждат твърди. Например, далии, хризантеми, ириси, лилии, hydranges, zatredeschi, гладиола — много подходящ вариант за по-силния пол. Ланди, Мимоза, камбани, лютичета, по-добре да се раздавам на жените.

И ако искате наистина да се моля на виновника на празника, а след това му даде по-добър "закуска" букет. Тя може да се състои от пушени колбаси, воблени, осолени ядки, суха наденица, сирене, лимон, морски коктейл. Като цяло, готов лечение, към който можете да прикачите допълнително нещо горещо. Такъв букет за един човек на годишнината може да има и готино име. Например, същите "Fudbucket" композиции се наричат много креативни: "Тестостерон", "101 нокти," "Пуканки".

Формата и състава на състава

Мъжете са по-подходящи монобуци или композиции, които включват 1-2 вида основни цветове, а останалите — живи декор. Не събирайте за брутална мачо пъстър флорална поляна, състояща се от 10 разновидности.

Също така, ще има напълно неподходящо изобилие от неподходящи декор във формата на въртеливи панделки, лъкове, пеперуди, пайети, кристали и всички такива "красиви". Това не означава, че трябва да увиете цветята в омазнени вестници. Но ярко розово или меко синьо дизайн ще бъде най-малко неподходящо.

В форма, букетът за човек не трябва да бъде твърде обемен, по-удължен, а не кръгла и буйна. Дори ако наистина искате да представите нещо наклонена, по-добре е да се темперамента си страст и да се консултира с цветар. Той ще помогне да се направи избор, за които тогава няма да се срамува.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *