Идеи за корпоративни подаръци за мъже

Корпоративни подаръци за мъже — специална категория презентации. Те трябва да бъдат стилни, оригинални, да изглеждат скъпи и твърди. Как да комбинираме всичко това "в една бутилка"? Предлагаме опции за фирмени подаръци за мъже, от които ще можете да изберете нещо подходящо за вашия случай.

Офис сувенири

Подарък за готвачСега мнозина прекарват много време на работа, така оборудва офиса в офиса, така че да е уютно. Един добър набор от писания на масата никога няма да бъде излишно.

Тя може да бъде часовник, няколко химикалки и моливи, телбод и всичко, което винаги трябва да бъде на ръка с бизнесмен.

Друга категория офис сувенири — различни играчки, които помагат да се съсредоточи или напротив, малко разсейване от работата.

Шоколадови комплекти

Шоколадов комплектБонбоните са обичани не само от жените, но и от мъжете. Шоколад комплект в стилен пакет — доста достоен корпоративен подарък. Просто не се опитвайте да направите нещо сами.

По-добре е просто да поръчате готови комплекти в компанията, която прави това. Например, има много добри подаръци за бизнес с брандиране. Можете да подпишете кутии, да направите лого върху тях, да поставите някои символи на името.

Като цяло, има много опции. Остава само да изберете това, което ви подхожда в стил.

Комплекти

Това е доста приличен вариант за корпоративни подаръци — добри услуги. Можете да изберете скъпо китайски порцелан или неръждаема стомана, и можете да си купите необичайни услуги.

Например, сега има в продажба чаши за офис работници, които имат място за няколко бисквитки. Много е удобно да се организира чаено парти, можете да се движите в офиса с такава чаша.

Основното нещо е да намерите и поръчате колкото чаши, колкото ви трябват корпоративни подаръци за мъже.

Алкохол

Добър коняк, джин, уиски, скъпа водка — почти печеливша опция. Основното нещо е да не се представя такъв подарък на убеден човек, който се застъпва за здравословен начин на живот.

Ако решите да дадете алкохолни напитки, можете да ги поръчате в такива стилни и необичайни бутилки. Изглеждат много оригинални. И те не са толкова скъпи, колкото си мислиш.

Е, ако такива подаръци за мъже не се вписват в бюджета ви, просто си купете добро бренди.

Нека да обобщя

Това са само някои от корпоративните подаръци. всъщност, можете да дадете почти всичко. Желателно е те да са:

  • Брандирани или назовани;
  • Стилен, т.е. с претенция за ексклузивно;
  • Красиво опаковани;
  • надарените.

Ако въображението ви не е подтикнало нещо интересно, просто се свържете с компанията, която се занимава с подаръци за мъже. те ще ви изпратят каталог, от който лесно можете да изберете точно това, което ви подхожда.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *