Най-добрият подарък за човек — радиоуправляема машина с бъги

бъги от радиото. Подаръци за мъже

Какво да даде на един човек, ако искате да го изненадате, моля, дайте истинско удоволствие? Разбира се, не банална пяна за бръснене, весела вратовръзка в цвете, редовни чорапи или стар калъф за очила. Нашият сайт представя за мъже, които препоръчват да се подходи към проблема творчески. И разгледа възможности за много повече шофиране подаръци от категорията на радио-контролирани модели. Още ли не си чувала за тях? Тогава ще разкажем за бъги — пишещи машини, които мечтаят за много хора.

Малки машини с голям потенциал

Buggy — невероятни копия на реални машини. Това са малки джипове, които са трудно дори да се приписват на играчките. Те знаят как да се движат не само на плоски асфалт или под. Удивително, но без проблеми те карат на пясъка, малки камъни, за тях почти няма значение нивото на терена. Радио-контролираните бъги машини със скорост дори могат да правят невероятни скокове от скокове. Те са почти шедьоври на дизайн умения, въплъщение на идеи в гениални радио-контролирани модели.

Характеристики на бъги

Такива машини се намаляват с около 10 пъти моделите на модерни автомобили, които се използват за състезания с помощта на радио контролни панели. Разбира се, от обичайните малки модели машини бъгита се различават някои дизайнерски функции, които им позволяват да бъдат по-мобилни, устойчиви на обръщане, скачане и способни да се ускори до небето високо от стандартите на мини-машината скорости. За да може радиоуправляемата бъгита да шофира по-добре на пистата, тя е направена с ниско тяло, амортисьори, висококачествено шаси, спойлер, задвижване на всички колела. Бъги се контролира дистанционно и двигателят се захранва или от специално гориво от нитрометан, метанол и масло, или от батерии.

Сърцето на бъги машината

Двутактовите DVS двигатели са избор за професионални моделиери. Факт е, че такова мощно "сърце" е в състояние да ускори модела до 80 км / ч, което не е просто значително. Мини машината дори ще бъде трудно да се следват с очите си с такава скорост, не че да има време да се движите в управлението.

Ако шофьорът на бъги пистата често има инциденти, които могат да повредят не само собствения си модел, но и колите на съперници.

Такъв двигател трябва да бъде "захранван" от гориво. Реализмът на звука при шофиране и динамиката на машините върху двигателя съвпада с прототипа. Електродвигателя в бъгито на дистанционното управление има своите качества. Например, способността да се проведе състезания с такива модели на закрито. Батерии с висок капацитет и зарядно устройство за тях — най-добрият вариант за такъв модел, така че да не се притеснявате за необходимостта от постоянно променяне на елементи и да купуват много батерии. Модели с електромотор са по-добре да изберете начинаещи.

Къде и какви бъги мога да купя?

Поръчването на радио-контролирани модели е най-добро в специализирани онлайн магазини, където има избор. Например, на уебсайта на https://tyaga.com.ua можете да си купите бъгита, траги, плаващи коли, квадрокоптер, супер-проходни чудовища, джипове, резервоари, водоплаващи и др.

Сглобена пишеща машина или "дизайнер"?

Грешки на дистанционното управление могат да бъдат закупени в две версии. Поръчана пишеща машина може да дойде в събраната версия, когато всичко вече е регулирано и персонал в заводски условия. Тази опция се нарича RTR. Това е съвсем друго нещо — комплекта за опции, когато потребителят получава набор от възли и части, които той трябва да събере и персонализирате сами.

Ясно е, че ако бъгито е предназначено за подарък на човек, който никога не е бил професионално моделиране, по-добре е да започнете с сглобения модел. Но бъги машина на дистанционното управление в разглобен версия — предпочитание към опитни моделиращи. За тях, дори и монтажа на модела — неописуемо удоволствие, когато можете да създадете своя собствена машина с определени параметри, които ще спечелят състезания и дават удовлетворение на създателя си.

Бъги е супер подарък за мъж

Пълно подчинение, маневреност, реалистични езда и звукови ефекти — всичко това са характеристиките на висококачествени модели на фабрика или ръчно построен, което ще бъде отлично забавление и хоби, както и да позволи да се развиват и да се опитат в нов бизнес.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *