Какво да се даде на един човек на 23 февруари

23 февруари е най-мъжки празник. Първоначално Съветският съюз празнува Деня на армията и флота на този ден, но тогава традицията донякъде се трансформира. И сега на 23 февруари поздравяваме всички мъже, които са независими от принадлежността си към войските. А жените имат вечен проблем: избора на подарък за мъжа. Така че нашият сайт реши да каже как да го изберем. Предлагаме няколко от нашите възможности.

Романтичен подарък за мъж

Романтичната вечеря е един от най-добрите начини да прекарате празника заедно. Можете да си приготвите нещо вкусно сами или да поръчате маса в добър ресторант. Специални оферти могат да бъдат намерени на много сайтове. Не искате да отидете в ресторанта, но вие няма да прекарат целия ден в печката? Ще ви помогнат от домашна храна. Изберете някои деликатеси с афродизиаци или да поръчате това, което няма да готвите у дома. Не забравяйте за бутилка хубаво вино!

Стилен подарък

Стилен подарък за мъж на 23 февруари ще бъде елегантна чанта, телефонна кутия, оригинални очила, бира или бренди набор. Можете да дадете на любим човек или близък човек кожен колан, ключодържател. Всеки джентълмен също ще оцени бутилка добро питие. Разбира се, говорим за алкохол: вино, коняк, уиски, водка. Уверете се, че подаръкът е красиво опакован!

Екстремни впечатления

Ако искате да дадете на любимия си нещо екстремно, представете му сезонен билет за скок с парашут или полет на парапланер. Ще намерите много интересни предложения онлайн. Не е ли любовникът ви да не е просто страх? Можете да карате кола заедно на обиколка или да посетите стрелбище. Той ще бъде развълнуван!

Топъл подарък

Денят на мъжете пада през февруари, а наскоро зимата е много капризна, така че можете да дадете на любимия си топъл подарък под формата на шапка, шал и ръкавици. В магазините ще намерите както дебели, пухкави и изключително топли модели, както и квинтеста на шик и елегантност под формата на кожени ръкавици, както и шапки и шалове, изработени от фина вълна. Такъв подарък със сигурност ще подчертае вашите нежни чувства.

Секси подарък

Ако искате да запали огън в душата на един човек и в същото време в спалнята му този ден — изберете като подарък тънка писалка или красив секси комплект. Много мъже мечтаят за такъв подарък.

Пътуване заедно

Пътуването заедно е чудесна идея за подарък. Можете да прекарате почивката в уютна къща за гости в сърцето на планината или да резервирате СПА център за двама. Ако сте любител на зимните спортове, можете да отидете на ски. Или празнуват в един от най-романтичните градове в Европа, например в Париж. Ако Франция ви е отегчена, тогава отидете в Италия или Испания. Ще бъде интересно и романтично.

Спортен подарък

Ако човек се занимава с фитнес залата, той ще бъде щастлив с подаръка за спортисти. Например, можете да му поръчате добър протеин или да си купите нови маратонки за залата.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *