Как да изберем цветя за майката?

Няма нужда да търсите за извинение, за да се моля на любимата си майка с букет цветя. Красива, ярка, екзотична — какво точно да изберете за най-красивата жена в света?

За сладък, скромен, спокойни жени ще бъдат състав на деликатни маргаритки, лалета от пастелни тонове, орхидеи, крем рози. За темпераментна и енергична дама — изразителен букет от хидранги или ярки божури. И със сигурност не може да се обърка, представяйки прекрасни рози, толкова обичани от всички жени без изключение.

Кой букет да избере

Поръчка букети не е трудно. Можете да дадете на майка си цветя лично или да организирате изненада, като ги доставите по куриер. В каталога на нашия сайт са най-различни версии на букети и флорални композиции: елит, сглобяеми, цветя в дървени кутии или кутии, има и опции за много екзотичен цвят. Талантливи цветарите ще направят стилни букети, да вземат предвид всичките си желания. Бели рози — класически допълнение към всеки подарък, червено или розово — ще привлече вниманието на собственика си по всяко време на почивка. Необичаен подарък — фигура на цветя, ще създаде страхотно настроение. И отборният букет ще изненада с прекрасна комбинация от цветове.

Символичен букет

Мама — човек, който дава своята любов, внимание, нежност безплатно и да я искат всички цветя на света. Но, все пак, следвайки нашите традиции, броят на цветята в букета трябва да бъде странно. На 50-годишнината, дайте 51 рози (в сглобяеми букет не можете да се придържате към това правило). Ако си букет носи семантичен товар, розите ще символизират безграничната си любов, хризантеми — желанието на щастие, и карамфил в комбинация с рози, лилии, маргаритки — здраве и дълголетие.

Дълготраен букети

За да надарени букет за дълго време доволен от неговата свежест, трябва да се придържат към няколко правила при избора.

  1. Нарязаната на стъблото трябва да бъде зелена, във всеки случай изсушена или потъмнена.
  2. Пъпките са плътни с цели венчелистчета.
  3. Свежестта на цветята ще каже на листа, пъпки и стъбла без увреждане.
  4. Не трябва да има прашец на тичинките.
  5. Внесените цветя на дълги стебла обикновено не издържат дълго. Еустома, алстромерия, маргарити и хризантеми се считат за дълги черен дроб.

Не забравяйте, цветя за майка си — не само прекрасен подарък, но и проява на вашата любов, грижа, внимание! Каквото и букет да дадете, тя ще бъде за нея най-оригинален, най-добрият и уникален.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *