25 подаръка, които ще уголят на всеки човек

Рожден ден, рожден ден, Нова година, 23 февруари… Има много дати през годината, на която е обичайно да се дават подаръци. Знаете ли как да ги направите и да се смятате за професионалист? Но някога изборът става все по-проблематичен. Често изглежда, че човек вече има "всичко, понякога не знаем какво харесва, а понякога и нашия бюджет не позволява големи разходи. Как да изберем подарък, който всеки човек харесва, независимо от възрастта и интересите? Ние сме взели 25 идеи и ви ги предлагаме!

Бюджет: до 20 лв.

ЕЛЕГАНТЕН ТЕФТЕР

ВПисма момента хората са разделени на две категории: тези, които пишат бележки на смартфон, и тези, които използват традиционни бележници или календари.

Привържениците на ръкописно писане трябва да имат подходящ тетрадка и календар, и ако сладки кориците в сърцата и плюшени мечета може да изглежда сладък, те не съответстват на официалните бизнес срещи, на които лаптоп, покрит с кожа ще работи по-добре.

За организираната личност — чудесен подарък.

КАЛЪФКА ЗА РИЗА

ризиВсеки, който пътува, знае колко е досадно да извади смачкана риза от куфар. Особено, когато няма желязо под ръка. Решенията са две: най-простият желязо може да изглежда най-лесният, но добавя няколко допълнителни килограма багажа ви.

Какво друго можем да направим? Вземи си специална риза. След натискане и сгъване, ние го прехвърляме в специална кутия, където безопасно ще оцелее пътуването, а след това ще изглежда свеж и елегантен.

За бизнесмен, който пътува много, куфарчето е просто божи дар.

УИСКИ ОЧИЛА

Добрият алкохол не е всичко, вие също се нуждаете от правилната чаша, за да усетите всички вкусове и да се насладите напълно на ликьора.

Можете да прочетете как да ги изберете, и ако сте заинтересовани да получите подарък за един ценител на уиски, изберете ръчно изработени чаши, които ще преоткрият вкуса на любимото ви уиски.

Ръчно изработени очила могат да бъдат намерени в онлайн магазини.

За чревоугодници — чудесен подарък.

ПОДАРЪК СЕРТИФИКАТ ЗА STRIKEBALL В ГУМА

Въпреки че собствеността на оръжията в страната ни е много ограничена, всеки трябва да има основни познания за това как да ги използва.

Няколко часа на тренировъчния терен е достатъчно, за да научите основите и може да се окаже, че стрелбата ще се превърне в ново хоби.

Не и за пацифистите.

Като всеки търсач на силни усещания.

КОМПЛЕКТ ЗА ПУРИ

Въпреки кампаниите за запазване на хората извън тютюнопушенето, пурите стават все по-популярни. Те все още са символ на лукса, въпреки че все повече и повече хора могат да си го позволят.

Пушенето на пури е един вид ритуал, за който се нуждаете от определени аксесоари. На първо място, това е машина за подстригване и добра запалка, също полезни по-напреднали пушачи: хумидор, поддържащи правилната влажност на тютюна и стилен пепелник.

Въпреки това, основната роля тук играят пури, и изборът им е голям, така че трябва да отидете в магазина с професионално обслужване или да си купите комплект, създаден от експерти.

За гурме тютюневи изделия.

Бюджет — 70 лв.

Калъф за лаптоп

МБезжична таблетка клавиатурна кутияалко хора си представят живота без компютър, и лаптопи, които се носят в мъжки чанти, са уязвими на щети без допълнителна защита.

Неопреновият случай ще осигури достатъчна сигурност, а способността за персонализиране ще направи подаръка идеален. При поръчка на случай, ние можем да изберем, наред с други неща, цвета на шева, вътрешните брави, както и графиката, избрана върху него.

Има и избор на модели със или без писалка. Просто направете поръчка за нашия лаптоп!

За тези, които не могат да си представят живота си без компютър.

Аксесоари за геймър

Пазаизмиване клавиатура за компютърарът на аксесоари за играчи е изключително сложен. Основното оборудване включва удобна клавиатура и чувствителна мишка, но това е само началото.

Феновете на електронните забавления със сигурност ще бъдат доволни от новия таблет или висококачествени слушалки. Вашият човек има ли вече всички тези джаджи?

Инвестирайте в интелигентна група, благодарение на която играчът няма да пропусне всеки текст, или специални очила с жълти очила, които не само защитават зрението, но и помагат в игри, които изискват рефлекси.

За играча.

КОЖЕНА ЧАНТА

Кпортмоне, портмонеомплект от стилни аксесоари, които всеки мъж трябва да има. Чанта, джоб за монети, ключодържател и визитна картичка, всяка от тези парчета е направена от висококачествена кожа, с внимание към детайла.

В допълнение, можете да поставите своя собствена монограм на всеки от елементите, както и да изберете цвета на линията. Шивач във всеки инч!

Можете да си купите кожен портфейл в интернет.

За човек, който оценява красотата.

Парфюм
Парфюм
Човек трябва да бъде съблазнен от аромата! По този начин парфюмеристът може да избере жена за съблазняване.

Ако обаче не сте сигурни, че сте направили правилния избор, можете да утолите своя партньор парфюмен магазин, където експертите ще създадат уникален аромат, който е идеален за вас.

За любим човек.

Той ще го оцени!

Игри

Всеки човек има по нещо от дете и обича играчки, особено електронни. Компютърната игра със сигурност ще предизвика блажена усмивка на лицето на нашето "момче". Какво трябва да обърнете внимание на тази година? GTA V, Вещица 3, Ланду 4 или ФИФА 16. В допълнение, чрез закупуване на игри, вие подкрепяте развитието на правна култура.

За големи и малки момчета.

Ще бъде щастлив.

Бюджет: 100 лв.

Плаващ курс

Фактът, че мъжете обичат бързо, скъпи и луксозни автомобили не е известен от днес.

За да сбъднете мечтите си, не е нужно да тичате до "Шоуто на Мерцедес коли" (въпреки че със сигурност ще ги харесате), просто използвайте ваучери, предлагащи най-добрите вози или плаващ курс, който ви кара да се чувствате като истински състезател.

За карначен маниак.

Риза

Трябва да имаш поне една риза в гардероба. А перфектно съвпадение размер не е всичко, качеството също има значение.

Струва си да поръчате риза, която ще ни служи в продължение на много години, благодарение на внимателните умения и най-добрите материали.

Можете да намерите най-качествени ризи на уебсайтове.

Има ли мъже, които нямат нужда от риза? За всички!

ПисалкаПисалка

Днес, когато ръкописните букви все повече заменят клавиатурите, толкова повече трябва да развием това изкуство.

Най-добрият начин е да дадете красива писалка, която не само ще бъде декорация, но и ще направи нашето писмо малко по-хубаво.

Заслужава да се отбележи следните марки: Уотърман, Шефер, Паркър, връх Blanc. Искате да персонализирате подаръка? Можете да добавите гравьор.

За тези, които обичат да пишат.

Яке

Все повече и повече студени дни ви кара да носите повече дрехи. Никой не може да си представи, че напуска къщата без яке.

Не се ограничавайте до елегантни палта и спортни буфи. Между вас ще намерите яке, създадено от MILER Spirits и Style.

Ватирано яке с рипсено кадифе яка ще отговаря на всеки стил, елегантен или спортен — може да се носи за всеки повод.

За любителите на елегантността.

КУРСОВЕ ЗА БАРМАНИ

Пиенето е истинско изкуство.

Трябва да знаете как да комбинирате алкохол, за да не се развалят и обогатяват вкуса му.

Пробен и грешка със сигурност ще работи, но професионален курс барман ще бъде по-евтино, в допълнение, ще бъде в състояние да овладеят специални техники и да задълбочите знанията си в тази област.

За любители на алкохол.

Бюджет: от 200 000 л.

Очила

Предполага се, че очилата с тъмни очила се носят само в по-топлите месеци. Грешка! През зимата, когато слънчевите лъчи се отразяват от снега, очите ни се нуждаят най-много от тях.

Добри слънчеви очила, това не е само подходяща рамка, най-важното очила с подходящи филтри, които могат да бъдат поръчани само в добри оптични салони.

За човек, който обича стилни аксесоари.

КОМПЛЕКТ ЗА ЕЛЕГАНТЕН МАЧО

подарък за мъжКакво да се даде от мъжкия гардероб? Добре изрязана риза. съвпадна с вратовръзката и кошницата. Като цяло скъпата вратовръзка е напълно универсален подарък.

Това е постоянен комплект от джентълмени, които ще бъдат подходящи не само като подарък, но и за стил, подходящ за всеки повод.

За един елегантен мъж.

Не можеш да загубиш.

Фитнес

Въпреки че вече знаем, че една добра нарязана риза крие недостатъците на фигурата, струва си да бъде във форма.

Картата съчетава карта за фитнес, басейн или фитнес — чудесна идея за тези, които обичат спорта или не са напълно убедени.

Благодарение на разнообразието, предлагано от билета, вие със сигурност ще намерите нещо за себе си.

За човек, който го е грижа за формата си.

Изключителен комплект за бръснбръснач за брадаене

Сегашната мода за брада не изглежда да мине, но много хора обичат да имат гладка лице.

За тези, които ценят традицията, добрият подарък ще бъде изключителен набор за бръснене.

Елегантна бръснач с украсена дръжка и комплект аксесоари за бръснене ще направят ежедневния ви дълг ритуал.

Не и за брадати мъже.

КОПИЕ НА ОРЪЖподарък за мъжИЕТО

Подарък за всеки фен на историята.

Без значение в какъв период се интересува, всяка битка или война се характеризира с определен вид оръжие, копия на които могат да бъдат закупени в специални магазини.

Струва си да припомним, че това са предмети, които само изглеждат добре, саби не са остри, и не можете да стреля с огнестрелно оръжие.

За глутници по история.

БЮДЖЕТ: БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ!

Пътуване

"Пътешествие по света" поставя натиск върху устата, но трябва да бъде посветена на това за повече от година. Какво може да изненада човек, който има по-малко свободно време?

Грузия! Това е чудесно място за всеки, който иска да отиде на пътешествието на мъжете, защото нежността между влюбените може да разгневи местните високопланири. Дълги преходи, вкусни, мазни, екзотични ястия и изключително гостоприемни местните жители, които ще посрещнат през нощта всички, които показват уважение към тях и малко чувство за хумор. Заслужава си да припомним необичайното грузински вина и факта, че … почти цялата страна няма асфалтови пътища.

За пътешественика.

Мотоциклет

Ride мотоциклет на пътуване отвъд слънцето залязване, създайте своя собствена банда от "Диви прасета" и се чувстват вятъра в косата си. Най-добрият на стилния Харли Дейвидсън.

При избора на първия мотоциклет струва си да се обръща внимание на туристическите модели, които се характеризират с по-удобно тунинг окачване, по-удобна позиция зад волана и много полезни аксесоари по време на дълги пътувания — висок преден прозорец или страничните багаж за багаж. Хей, приключение!

За тези, които обичат да се чувстват вятъра в косата си!

Нощувка в казинказино играото

Каквото се случи в Лас Вегас, нека остане в Лас Вегас.

Кой не би искал да преживее поне една нощ в този луд град? Хиляди игри, най-големите и най-луксозните хотели в света, алкохолът излива потоци …

И разбира се малко риск, ами ако успееш да съсипеш банката?

Не и за комарджия.

ЕЛИТЕН АЛКОХОЛ

МъПодарък за готвачжете обичат коняк и уиски, въпреки че не винаги мечтаят да го пият. Много от тях биха искали да имат дългогодишен копие на рамото си, което ще се отвори за специален повод.

Раждането или брака? Търсите ли нещо специално?

Ето едно от най-старите уискита.

За феновете на благородните напитки.

Часовник

Един добър часовник не е просто устройство за точно тайминг — днес те демонстрират престижа и социална позиция на собственика.

Наличието на елегантен таймер на горния рафт може да се сравни с луксозен автомобил. Всеки часовник е малко произведение на изкуството, състоящо се от стотици внимателно подбрани детайли, изискващи стотици часове работа от най-добрите часовникар. Всичко това, за да може механичното сърце да бъде убито на китката.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *