Пури като подарък за мъж: как да изберем

пури като подарък

Възраждането на пурата, нарастващия брой любители на пушачите и се наслаждавате на този невероятен аромат на истински тютюн красноречивно ни казва, че пурите могат да бъдат идеалният подарък за един мъж. Това ще бъде изключителен и много необичайно настояще. Как да ги разберем, как да се класифицира и да изберете? Колко и как могат да се съхраняват?

Пура като подарък

Ако познаваме човека, който възнамеряваме да направим подарък и да знаем кои пури обикновено пуши, можете просто да си купите цял пакет от любимата му марка (например, "Montecristo пури https://amigo-cigarro.ru/cuba/montecristo"). Много кутии за пури подарък са мини хумидори, оборудвани с овлажнители. Те могат да се съхраняват за известно време.

Ако вкусът на човек е неизвестен за нас, тогава, когато търсите една пура като подарък, е по-добре да изберете нещо в алуминиеви или стъклени вани. Те ви позволяват да съхранявате тютюневи изделия извън хухендора, без да губите влага.

Ако пурите се продават парче по парче без опаковка, след това, за да ги предпази от изсушаване, за да се запази вкуса, продавачът трябва да предложи да опаковате покупката си в някаква стилна кутия.

Ако не знаем предпочитанията, по-добре е да не купувате нещо на случаен принцип, да се възползвате от професионалния съвет на продавача. Те обикновено са добре запознати с видовете и марките тютюн. Не се страхувайте да се консултирате. Един добър подарък може да бъде не само най-горния комплект на най-скъпия кубински Пуро. Дори и скромен бюджет, можете да съберете интересен комплект с допълнителни аксесоари за пушене в красива маркови кутия.

Лимитирани серии или нови марки?

От време на време, много производители произвеждат продукти, наречени EDICI'N LIMITADA. Това са ограничени серии, произведени в ограничени количества. Освобождаването на такава серия може да съвпадне с събитие, което включва конкретно лице или производството на тютюневи изделия. Например, къща за пури Turrent (производители на тютюн и собственици на най-голямото мексиканско производство, A. Turrent), стартира нова серия от продукти с надпис "A.Turrent 6th Generation" преди няколко години в чест на шестото поколение на семейния бизнес. Лимитираното издание може да бъде и във времето, например, на Международния фестивал за кубински пури, организиран от Habanos SA.

Ограничена серия обикновено имат допълнителен пръстен с маркировка, информира за специалната версия. И лимитирана кутия често е източник на гордост и рядкост за колекционер.

Като цяло, всички кубински тютюневи изделия с надпис ще бъде подарък за добре дошли за един човек. Също толкова ценен за ценители на пура Gurkha https://amigo-cigarro.ru/gurkha.

Какво има в комплекта?

Пура и аксесоари обикновено се продават в декоративен случай или дървена кутия. Комплектът може да се състои от пури 2-3, гилотини, мачове или специална запалка и инструкции с информация как да се пуши това чудо, с описанието на марката. Комплектите в елегантни опаковки, декорирани с логото, могат да бъдат изящен подарък за приятели, бизнес партньори и само за всеки мъж. Понякога в продажба можете да намерите сонди, които ви позволяват да се запознаете с някои марка, марка, серия.

За изключителни случаи на памет

Ако случаят е изключителен, можете да направите възпоменателна гравюра върху кутията. Къде е най-доброто място да гравира с лазерна технология? Препоръчваме да купувате тютюн приятна в тъмни алуминиеви тръби или метални кутии. Яркото гравиране ще контрастира добре с тъмния фон на опаковката. Можете също така да направите надпис върху табелата и да я залепите върху дървена кутия. Или да сложи надпис върху гилотината.

Худори и аксесоари

Аксесоари за култ пушене — следващата точка в списъка на подаръци за мъже. Стилен гилотина, ножици и пробив, маркова запалка или елегантен цигарен калъф, пепелник — чудесно допълнение към настоящето.

Много оценявам добър хуморя за съхранение на пури. Ако тя е украсена с вкус, с облицовка от външната страна, декоративни вложки и чекмеджета, това е много изискано нещо, което е приятно да се притежава.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *