Най-добрият подарък за защитник на Деня на отечеството — оръжия

Ако има наистина мъжки празник в света, това със сигурност е Деня на защитника на отечеството. Ето защо, вечерта на 22 февруари, мъжете заспиват в приятно очакване — на сутринта на 23 февруари те чакат приятни изненади от красивата половина на човечеството. Как да не разочаровам мъжа си? Как да изберем най-подходящия подарък за Деня на защитника на отечеството? Всъщност, това в никакъв случай не е толкова просто.

Ако в навечерието на Нова година или на рожден ден любимата си "гълтат" изненада под формата на пуловер ръчно плетени, топли чорапи или парфюми, а след това не се очаква от него подобен снизхождение на 23 февруари, когато в най-тихият дома котка събужда див тигър, гладен за освобождаването на адреналин. Мъжки защитник, мъжки ловец не е доволен от крем за бръснене, и ще имате (поне веднъж годишно), за да задоволи жаждата си за власт и да покаже сила.

Как да направите букет от чорапи със собствените си ръце

Подаръци за мъже на 23 февруари от хороскоп

Какво да се даде на един човек на 23 февруари

Какво да се даде на мъжа си на 23 февруари

Какво да се даде на колегите на 23 февруари

Традиция и съвременност

Традицията даването на различни оръжия произхожда от най-дълбока древност — тя е дадена като подарък за царе, хан, султан и царе. Дори индианците имаха традиция да обменят томахофи, които след това са били заровени като знак за помирение (оттук идва и изразът "зарови томахче на войната"). Тази традиция е достигнала нашето време. Даването на оръжие на друг човек е знак за най-голямо уважение към неговите лични и бизнес качества, начин да изразят уважението и добрите си намерения. Въпреки това, когато се дават такива неща има много различни тънкости — както културни, така и правни.

Сувенирни оръжия

Идеалният подарък за 23 февруари е сувенирско оръжие. От древни времена, добрите оръжия са високо ценени и счита за най-добрият подарък за един човек, но днес да замени бойни оръжия (тъй като оборотът му е ограничен от закона), дойде сувенирни оръжия, направени като точни копия от най-добрите исторически примери за оръжия изкуство.

Декоративните студени оръжия се различават от бойните си оригинали с определен дизайн ограничение, както и втвърдяване се превърна в острие. Висококачествени сувенирните студени оръжия са много подобни на настоящето, и само опитен специалист ще може да види разликата. Може да е кортик, кама; меч с гравиране върху стомана; ловен нож, сабя, череши, самурайски мечове, секири, оси, меси; Изборът е ограничен само до дебелината на портфейла ви.

Не по-малко привлекателни и декоративни огнестрелни оръжия — копия на оръжия от Втората световна война, копия на автоматични оръжия, мавзи, пистолети, колтове, револвери, стари пистолети, мускети, пушки, карабини. За любителите на екзотиката ще бъдат подходящи бумеранги, за феновете на ролеви игри — пълен каубойски костюм, включително, в допълнение към оръжия, автентична шапка, кожени панталони и звезда шериф.

Морска романтика

Ако си избран един рейвува за морска романтика — обърнете внимание на сувенирни глобуси, хронометри, sextants, модели на ветроходни кораби, морски атласи, стенни панели на морски теми.

Книги, каталози, албуми

Красиви албуми — каталози на студ и огнестрелни оръжия, книги за историята на бойните кораби, биографии на известни генерали — също са прекрасни подаръци за 23 февруари. Историята не стои на едно място: биографията на някой командир — прекрасен и поучителен подарък, защото този човек е бил истински войн.

Сувенирни опции

Има фирми, които правят истински произведения на изкуството от MMG. На изложенията те са представени на трибуните: револвери и пистолети в рамките на заповедите на тези езерни, като модел на огнестрелни оръжия, MMG в кутии за подаръци със специални монограми върху стилето, засилени на капака на кутията. Можете да си купите пистолет MMG Mauser с автентичен задник от онези времена с реда в дръжката. Изборът е огромен, вярно, цената на въпроса е доста сериозен, така че е подарък за човек, така да се каже, за доста сериозни ценители на антични оръжия изкуство с пари.

Но във всеки случай, не забравяйте, че даването на оръжие, вие, преди всичко, много приятно изненада всеки човек, защото това е физиологичната призвание на всеки човек е защита на самото огнище, за което жената е отговорна. И оръжията са един от компонентите, особено по време на празника на защитника на отечеството.

Накратко, 23 февруари е денят, когато дори възрастни и мустаци момчета не са против да играят войници … И в случая на красиви дами — те не се намесват в него!

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *