Как да отпразнуваме февруари 23: интериор, подаръци за мъже, празнична трапеза

Честването на 23 февруари трябва да бъде грубо за мъже, без излишни теменясъл, не е твърде ярка. Гирлянди от цветни топки, принадлежности и антураж ще подчертаят патриотизма на празника и да даде удоволствие на човека.

Как да украсят интериора за 23 февруари

Интериорът на стаята в морски стил ще изглежда страхотно на 23 февруари. За да направите това, декорът трябва да добавите синьо-бели ивици, анкери, черупки, платноходки и военни кораби, вместо завеси висят рибарска мрежа, и то укрепване на панделки, знамена, черупки, златни котви на хартия, картон волан, боядисани в злато, роза на ветрове.

Друга версия на интериорния дизайн на 23 февруари — с помощта на камуфлажни мрежи и камуфлажна тъкан. По стените можете да окачите детски рисунки с военни автомобили, пистолети, на дивана, за да поставите възглавници в корици от камуфлажна тъкан.

Топките не могат просто да виси, и да направи от тях гирлянди или цветя. За едно цвете вземете пет топки: един червен (или бял) и четири сини. Сините топки се надуват и се свързват заедно, фиксирайте конеца и в центъра фиксирайте червената или бялата топка.

Друг вариант е да украсите стаята със снимки на татко, дядо, чичо и други роднини във военна униформа. И ако украсиш офиса, окачи снимка на всичките си хора в военна униформа. Пространственото проектиране на интериора може да бъде допълнено с музикален — някакъв химн или март, който ще придружава празника.
Костюми за деца и възрастни във военен и морски стил ще ви помогнат да се създаде допълнителна атмосфера. Това са жилетки и сини дънки, сини рокли моряк с бели яки и маншети, бели барети, украсени със златни котви.

Подаръци за 23 февруари

Опитайте се да се отдалечите от обичайните стереотипи! Не давай на мъжа си да се бръсне пяна или чорапи. Малко вероятно е, че той ще бъде щастлив за него и е малко вероятно да се чувства като истински защитник на отечеството. Поканете любимия си човек на спортен бар, билярдна зала, пързалка за кънки или вана. Излезе с комичен пазач, доклад за подготовката на предварително почивка, проверете плановете за щурмува на магазините — идват на всички забавно и неформално.

Как да направите букет от чорапи със собствените си ръце

Подаръци за мъже на 23 февруари от хороскоп

Какво да се даде на един човек на 23 февруари

Какво да се даде на мъжа си на 23 февруари

Какво да се даде на колегите на 23 февруари

В днешно време повечето мъже предпочитат да не са материални подаръци. Положителни емоции — най-добрият мъжки настоящето, в полза, че сега тя може да бъде закупен под лаконично име "сертификат за подарък".

Екстремни подаръци

Феновете могат да гъделичкат нервите" могат да бъдат представени с подарък сертификат за скачане с парашут, пътуване с четворка, състезание с бъги. Такава изненада ще бъде оценено, и адреналинът от опита ще засенчи дори най-надутите подаръци, представени по-рано.

Подаръци за душата

По-малко отчаяни другари ще бъдат щастливи, например, приятен релаксиращ тайландски масаж, урок по гмуркане или дегустация на пури.

Подаръци за компанията

Моля, вашите хора могат да бъдат сертификат за пейнтбол или хокей за компанията. Те ще оценят творчеството и бягството на въображението на изобретателни дами.

Много хора се чудят — дали да се даде един мъж цветя на 23 февруари? Ще отговорим — защо не?

Какви цветя да даде на един мъж?

Мъжете дават ли цветя

Как да си направим цветя от пари

Какви цветя трябва да се дават

Изкуството на букети: за мъже, жени, деца

Красиво опаковани букет от алени карамфили ще се хареса на вашия смел защитник. Мъжете, особено възрастните хора, ще оценят този красив знак на внимание. Освен това, сега има услуги за доставка на цветя, а подаръкът може да бъде предаден тържествено и необичайно.

Меню за 23 февруари

23 февруари е основният мъжки празник на годината, така че ще направим без излишни украшения на масата. Пригответе свински или агнешки ребра мариновани в оцет винен оцет и зелени или заквасена сметана и след това печени във фурната. "Field Kitchen" също е добро решение за масата за почивка: елда с яхния, паста във флота и домашно приготвени туршии.

Не забравяйте да поставите месни закуски: шунка, шунка, филийки от печена мазнина бекон. Ако апартаментът е декориран в морски стил, след това се подготвят закуски от морски дарове, и като основното ястие сервира шаран пълнени с елда.

И не забравяйте за сладкиши — мъжете все още са сладки.

Прекарайте една забавна почивка!

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *