Какво да се даде на кръстници за Нова година

Новогодишни карти с годината на прасето 2019
В суматохата преди Нова година трябва да имате време да направите много важни неща, да намерите всички подаръци, да ги опаковате и безопасно да се скриете. Какво да се даде на кръстници за Нова година? В края на краищата, те са добри приятели много близки, макар и не кръвни роднини. Така че, ние включваме в маратона си преди Новогодишни търсения и този елемент. И подаръци за мъже, които няма да ви оставят в беда и да кажа, че не е скучно да давате nepots за Нова година.

Какво можете да дадете на кръстници за Нова година

Изборът е толкова огромен, че лесно можете да се спирате на една от опциите. И тогава това е до малкия — да намерите всичко, което трябва и опаковайте. Така че, можете да дадете на кръстниците за Нова година:

  • Можете да изберете нещо за къщата, от секцията за интериорен декор или прибори. И ще допълни подаръка с нова година.
  • Презентациите могат да бъдат малки индивидуални или по-големи и по-често срещани, т.е. за nepots.
  • Тъй като Нова година не е необходимо да се представят нещо мащабно и глобално, можете да компенсира не особено висока цена ярка и красива опаковка, добавка с бонбони.
  • Ако не сте имали време да си купите нещо, тогава ще слезе и някои impromptu. Например, тя е Мартини Асти, а той има бутилка Джина.
  • Ако се притеснявате, че може да не удари целта при форсмажорни обстоятелства, просто си купи чай или кафе подарък комплект. Такъв подарък ще изглежда, както се казва, скъпо-богат. Значи няма да си удариш лицето в калта.
  • Подаръци за мъже, които са сигурни, че кръстници за Нова година могат да дадат хубави малки неща: сол за баня, ароматни свещи, чорапи, шоколад, същия чай.
  • И за чай можете да прикачите буркан с ягоди или сладко от боровинки, шоколадова фъстъчено паста, въздушни бисквити мармалад.

Лични подаръци за клан за Нова година

Топли чорапи, шалове, ръкавици без пръсти

Чорапи, нова годинаМожете да дадете и двете кръстници на чифт чорапи с надпис "Честита Нова година" или "Весела Коледа", топли шалове и шапки с bubons. Просто не давайте пуловери с елен и друга съмнителна творчество — тези традиции, с които все още не сме свикнали.

Можете да дадете на всеки каре или, например, на чехли за стая. Всичко зависи от вашето желание. Със сигурност знаете вкусовете на приятели и няма да пропуснете.

Купа

Чаши, прибориВсеки от нас има напукана у дома, начупена чаша не е първата свежест, която не дава на никого, защото тя е най-любима и удобна. Но от време на време това все още трябва да се промени.

Купете две красиви големи чаши, в които чаят ще бъде по-ароматен. Чаши — много дори бюджет и винаги правилното нещо, което е сигурен, за да дойде по-удобно в икономиката.

Новогодишните и Dedmoroz символиката не е задължителна. В края на краищата, ястия или ще се използва през цялата година.

Кърпи

Кърпа Нека да продължим темата с кърпи за баня. Можете да си купите две големи редовни кърпи или под формата на хавлиени кърпи. В продажба има семейни комплекти и лесно можете да вземете нещо подходящо.

Не е много креативно, но е необходимо и приятно.

В къщата няма много добри кърпи, защото това е много дори консумативи, които постоянно трябва да бъдат актуализирани.

Практически подаръци за кръстници за Нова година

Тостер

ТостерНе е лошо нещо, което няма да нарани феновете на хрупкав тост и сутрешна тост. Само в никакъв случай не давайте стария си тостер, който сте дали на сватбата, а сега е 10 години прах в килера. Може да се окаже, че това е просто подарък от кръстник, предупреждава podarki-dlya-muzhchin.com.

Това е шега, разбира се, но има и нещо вярно. Като цяло, никога и никой не може да даде старата си техника, защото тя се изчислява на един-две-три модел. Имайте предвид, че тостерът, отстранен от производството преди сто години, е по-добре просто да се даде на някого, отколкото да позор.

Електрическото крило

електрическо крилоТя със сигурност ще бъде оценено от феновете на вкусни кебап, които живеят в градския апартамент. Въпреки това, мнозина казват, че кебапът в него не мирише, както бихме искали.

Но когато искате кебап, помисли podarki-dlya-muzhchin.com, ще бъде щастлив и такова универсално устройство, което ви позволява да се готви сочно месо дори и в разгара на студена зима.

Ето защо, подаръци за мъже, които гласуват за кебап магазин.

Лампа

Лампа Такова стъкло или друга винтидж лампа също ще бъде оценено от крошеници, които нямат лампа в спалнята или коридора. Ако някога сте чували от тях, че е време да си купите някаква лампа или лампа етаж — смело даде.

Е, да се откаже от тази идея, ако никога не използват такива неща и ги считат за абсолютно безполезни.

Препоръчваме ви да проведете проучване и да се говори за това дали кръстниците се нуждаят от такъв дар.

Приятни подаръци за кръстници за Нова година

Ароматни свещи за къщата

ароматни свещиАроматни пръчки и свещи създават много специална атмосфера и помагат да се отпуснете, да се отпуснете. Миризмите могат да ви напомнят за лятната ваканция, морски разходки, есенни пътувания в гората на гъби или пролетния аромат на цъфтящи дървета.

Ако си мислите какво да дадете на крони за Нова година, препоръчваме да се обърне внимание на свещите. Добрите ароматни свещи са доста скъпи. Така че това е доста достоен и със сигурност не скучен подарък.

Кафе от ограничена колекция

Подарък за готвачДобрите кафеени зърна винаги ще бъдат добър подарък за любителите на ароматните ободряващи напитки, тонизиращи за целия ден. Някои марки в навечерието на празниците представят своите ограничени линии на нови колекции в празнична опаковка.

Препоръка от podarki-dlya-muzhchin.com: обърнете внимание на смесите от кафе. Това е смес от няколко разновидности с неочакван вкус и ярък аромат. Например, можете да си купите кафе с нотки на подправки, горчив кедър, сладък карамел.

Фотобук на пътуване и приключения

Все още имате време да отпечатате снимки от интернет на хартия (да, това е старомодният начин), да събирате серийните им колекции на незабравими дати и събития, да поставите в фотоалбум и да дадете на кросове за Нова година.

Ще ви напомня за красивите минути, които сте прекарали заедно. Направете една прекрасна изненада чрез събиране на най-добрите снимки. Може би в живота на вашите кръстници имаше значително събитие през изминалата година (раждане на дете, закупуване на апартамент, преместване, закупуване на четирикрак домашен любимец и т.н.) — това е една голяма причина да оставите спомени за положителни моменти не само в паметта, но и в тази фотобукса!

Мотивиране на подаръци за новата година

Карта на пътуващите за активен турист

Карта на пътникаКартата на пътешественика е нещо доста необичайно. Тя може да се даде на кръстници в навечерието на Нова година, ако те вече са запалени туристи или просто предстои да започнат обиколка на света, но не осъзнават мечтата си за живот.

На картата трябва да маркирате с флагове или снимки на мястото, където наскоро сте посетили. Можете дори да организирате състезание между няколко семейства и да видите кой ще попълни картата ви по-бързо. Като цяло, идеята е просто страхотно.

И можете да маркирате с флагове с различен цвят с надпис "Моята мечта" тези места, където не сте имали време да посетите, но наистина искате.

Викторина на английски език

игра викторинаДали вашите кръстници учат английски език за работа или просто мечтаят за самостоятелно пътуване до дивата прерия, което непременно ще се нуждае от познаване на аборигенския език? По принцип целта не е толкова важна. В днешно време, всеки културен човек трябва да знае поне минимум английски в рамките на интелектуалните способности на Ела канибал, да помисли за подаръци за мъже com.

Много по-лесно е да се учи английски с всякакви полезни ръководства. Например, игра на викторина, която бързо запомня прости думи, зловещи глаголи и мъдри имена.

Музейен билет, изложбена зала, художествена галерия

АбонаментДали приятелите ти обичат да се забавляват, са фините ценители на изкуството или просто са много любознателни и активни? Тогава е решена дилемата на това, което да се даде на кръстниците за Нова година.

Поръчайте сезонен билет за двама до изложбената зала или галерията.

Ако изкуството не е в техен интерес, можете да изберете годишен фитнес за двама. Или карта за отстъпка за обикновена пица верига. Все пак, получаването на такава изненада ще бъде хубаво.

Вкусни подаръци за кръстници на Нова година

Набор от конфитюри

заседаване комплект Ароматна ягода, кехлибар кайсия, сладко и сладко черешово сладко — това е естествен деликатес от детството, който е обичан от почти всички.

Дори ако вашите кръстници не увиват лъжици сладко от буркана, тъй като Карлсон е известно на всички, че със сигурност няма да се откаже от чая с конфитюр.

Особено шик е, че такива комплекти продават в красиви буркани с оригинални надписи. Достоен избор за тези, които мислят, че да даде на кръстниците за Нова година.

Добър коняк

Подарък за готвач Конякът е деликатес. Тя ще даде главата начало на всички сладкиши, конфитюри и шоколадови бонбони.

Така че, ако не сте избрали или намерили миш чехли или чайник, просто си купете кума с кръстник бутилка добър коняк.

Универсална опция за всички, но трезвен, язви и кодирани.

Шоколад и плодове

Фондю Някои казват, че фондюто е абсолютно ненужно и безполезно в домакинството. Разбира се, месомелачката в къщата е по-необходимо. Но е хубаво да си вземете фондю и да организирате празничен ден!

Ако търсите нещо готино и креативно — смело изберете такова нещо за фондю.

И не забравяйте да вземете плодове и шоколад в супермаркета, за да се опитате веднага устройството и да го оцени в действие.

Как да опаковате подарък

Изборът на подарък не е лесно, но съвсем реално. Но за да го дам в обикновена кутия, чанта или увити във вестник — това е хометон. Предложете малко фантазиране, възползвайте се от нашите съвети и опаковайте подарък за богродители за Нова година:

Как да опаковате подарък за човек

Как да опаковате подарък за новата година

Как да опаковате тениска като подарък

Как да опаковате подарък за човек

Днес, нашият наръчник за дарове приключи. Надяваме се, че сте били подпомогнати от съвета. С идването!

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *