Какво да се даде на съпруга си за рождения си ден?

Отново, една година мина незабелязано и имаше проблем, какво да дам на съпруга си за рождения си ден? Бързаме да ви успокоим: не сте сами в умственото си мъчение. Ето защо, нашите дарове за мъже са готови да помогнат. Изглежда познаваш любим човек като петте си пръста. Но това не го прави по-лесно. Спининг е бил даден за последния му рожден ден? Запалка и шезлонг, преди ден? Често ли свекърва на тъщата носи ли дежурен комплект от постелки? Имаме и други идеи!

Какво да се даде на съпруга си за рождения си ден?

Любимият съпруг е най-близкият човек, който хипотетично знаете за почти всичко. Ето защо е лесно да изберете подарък за него. Препоръчваме ви да станете добра магьосница и да осъществите мечтата на любимия си съпруг. Например, можете да му дадете хеликоптер на радио контрол, машина за лунна светлина, мини-пивоварна или речник на думите на матер на хората от Tumba-yumba. Ще бъде ли изцаран в килера? Няма значение! Но той ще може да се похвали с приятели на пивоварната и да се лекува с тях излива в нея истински Pilzensky от буркани. Като цяло, подробностите могат да бъдат пропуснати. Основното нещо — това е по-добре, вместо полезни пуловери и панталони, за да даде нещо за душата и от сърцето.

Смешни сувенири

За сувенирите много имат пристрастно отношение, защото по-рано те бяха представени с приятели "за късмет" с глупави усмивки и несравнимо повдигнати върху сешоара proboscis, алапоси чаши с надпис "Вася за спомен от Керх с любов" и други безполезни глупости. И сега има много готини гизисти, от които е много лесно да се избере какво да се даде на съпруга си за рождения си ден. Таблица боксова круша, будилник за стрелба, касичка за винени тапи — изберете на www.dikab.ru това, което ви харесва, препоръчват подаръци за мъже COM.

Очилата са подарък за мъжа

Какво да се даде на съпруга си за рождения си ден? Препоръчваме да изберете очила. Експертите казват, че цветът, обемът и формата на стъклото, от което пиете, може да промени вкуса на виното. Стъклото е в състояние или да се подчертае, букет от древна напитка, или, напротив, изкривяват вкуса си, не ви позволява да се насладите дори на най-доброто вино в най-пълна степен. И поради тази причина, закупуване на чаши за вино, сок, коняк, уиски като подарък за човек — това е много трудно.

Как да изберем най-подходящите очила

Чаши за сок и вода не изискват такива трудности, тук най-важното, за да ги вземете с вкус. Или по-скоро, така че те служат като украса на масата и хармонизират с други предмети на сервиране. Пластмасата изглежда добре в природата, вила, басейн. На празничната трапезата е по-добре да изберете високи стъклени чаши, можете да оцветите, и можете и от прозрачно стъкло. Тази опция е по-подходяща, ако ще да се отнасяме гости с ярки сокове.

Отивате да си купите очила като подарък за съпруга си, да слушате следните съвети:

Обемът на очилата

За червено вино идеалният обем е 120-150 грама, за бяло — 65-90 грама. Бутилката (неподсищаема) обикновено се излива в 8 чаши, въпреки че чашите се запълват само с три четвърти от обема, това е необходимо за останалата част от чашата, пълна с аромата на виното.

Форма

За червено вино е чаша с високо удължена купа на дъното. За бяло вино формата е същата, но кракът е по-дълъг. Чашите за шампанско са удължени, тесни, на дълъг крак. Тази форма се използва, за да накара мехурчетата да се покачват по-бавно нагоре. Чашите за коняк или ракия имат къс крак и голяма широка купа, силно стеснена до краищата. За уиски купи ниски чаши с широк и дебел дъно. Водката е по-приятна за пиене от малка тясна чаша.

Брой очила

Зависи от това колко гости обикновено ще получите. Най-често за всички напитки купуват комплект за 12 души. Но има опции за 4 и 6 души или, напротив, за много по-голям брой хора. В допълнение, те продават комплекти за различни напитки. Например, чаши за сок и вода (високи топки), чаши за вино, коняк и шампанско могат да бъдат включени там. Те ще имат формата, характерна за всеки вид напитка, но един цвят и стилистично решение.

Часовник като подарък

Какво да се даде на съпруга си за рождения си ден? С появата на мобилни телефони и други новомодни устройства часовниците постепенно губят популярността си сред младите хора, тъй като възприемат този въпрос като средство да се знае кой е момента. Въпреки това, тези, които се справи с най-новите модни тенденции, е взел решение за стила си и умело използва аксесоари знае, че стилно избрани часовници — това е показател за състоянието и добрия тон на собственика.

Можете да подарък за съпруга в онлайн магазина или да посетите салон.Но във всеки случай, изборът на този аксесоар трябва да се подхожда с максимална отговорност. По-добре е да харчите пари веднъж, но да изберете наистина скъпо и добро нещо. За да не се направи грешка с покупката, трябва ясно да си представите къде най-често ще ги носите, а понякога може да се наложи няколко чифта — за всички случаи. Така че, ние почти решихме какво да дадем на съпруга си за рождения си ден.

Часовникът е доста капризна украса в смисъл, че изисква пълно съответствие с събитието, на което са поставени. Въпреки това, ръчни часовници за мъже не изискват такова строго разнообразие. Стилисти твърдят, че е достатъчно човек да има само два часа. Желателно е, че това са модели на класически и спортни посока. Първият може да се носи ежедневно, включително бизнес срещи и развлекателни дейности. Но спорт, трябва да издържат на различни екстремни условия, така че те могат да се носят във фитнеса, и не ги вземат по време на активната почивка.

Ако става въпрос за жени, изборът за тях не се ограничава до няколко модела, защото дамите са в благоговение на такъв аксесоар, и за тях — това не е банален начин да се научат на времето, защото часовниците на жените в стил и дизайн са много много многостранно. Те се различават по цвят и стил на изпълнение: размер, качество на каишка и тяло, механизъм. Често жените правят избор, не се ръководи толкова от случая, а от стила на облекло, с което планират да носят часовника.

Дизайнерът гледа от известни производители, едното име на което е безспорен гарант на качеството на продуктите, са много популярни. Надяваме се, че сме отговорили на въпроса ви, какво да даде на съпруга си за рождения си ден.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *