Бирени чаши и чаши за мъж като подарък

бирени чаши и чаши като подарък за мъж

Искате ли да дадете на един човек хубав и полезен подарък? Бира чаши и чаши — това е, което не трябва да се отказват представител на по-силния пол. Първо, това е най-необходимото нещо, което затопля душата. Второ, това е толкова хубаво да се знае, че те мислят за вас и искат да ви даде нещо хубаво. Ето защо, нашите подаръци за мъже, които препоръчват да изберете красива чаша или стъкло. И ние ще кажем за това, което те са и какво те са различни, как се отрази на вкуса на напитката и апетитна пяна.

Чаши за бира и чаши за всички вкусове

Бирата е вид изкуство, което изисква определена рамка. Скъпоценната франзела за бира е бирени чаши. Всяка страна има свой дизайн и материали за чаши и чаши: стъкло, керамика, метал, дърво и дори камък. Те са разнообразни във форма: чаша, лале, пръчка, колба, фуже, триене, чаша, пинта, кифли. Всяка бира е предназначена да има собствена чаша. Формата на стъклото влияе върху степента на образуване на пяна и издръжливостта на пяната.

Видове чаши за бира и чаши

Чашата е необходима за всяка бира. Голям, просторен (от половин литър до литър), със здрава дръжка. Тя е изработена от стъкло и керамика, понякога с капак. Особено шик ще бъде чаши с логото. Можете да поръчате приложението на всяко лого по ваш вкус.

Лале — чаша на крака, с заострени горе. От него се пие леки сортове пилзен тип или добър шотландски бира.

Барът е традиционен немски стъкло, тесен цилиндър. Предназначен за ароматни сортове, с фина вкус, с малц и хмел (Кьолн).

Колбата е оригиналната чаша за белгийска бира. Например, можете да пиете Kwak от него.

Fujer е удължено тясно стъкло на крака. Тя е ясно видима игра на мехурчета, вече се чувства богатия аромат на бира.

Potyr — чаша, келч. За особено пенести бири с капачка до 2 см.

Пинта е голямо полулитрова чаша (до 0,6 литра). Той е удобен за пиене и се наслаждавате на красива шапка от хоп пяна.

Снифър е коняк чаша. За ароматни здрав лес. Ценен от любителите на бирата, колкото и чашите. Така че помислете и за тази опция.

Пилшнер (Pokal) е тясно стъкло във формата на мундщук, с капацитет 0,36 литра.

Баварски стъкло — за леки сортове пшеница, които не са филтрирани.

Бирена наука

Ако вашият човек, за когото търсите оригинален подарък, ще пие любимата си бира у дома, можете да си купите чаши или чаши за бира, подходящи на външен вид, да препоръча podarki-dlya-muzhchin.com. И дори да бъде в състояние през вечерта в приятна среда, за да се насладите на вкуса и тяхното образование в бирена наука. Изберете няколко от най-бягащите очила, като например чаша, пинта или пилзен, и никога не губи това, което е най-добре да служи на гостите вкусна ароматизирана напитка.

На бележката: чаша бира не трябва да бъде охладена (замразена). В противен случай, когато се излива бира в нея, образува кондензат, което прави бирата водна и безвкусна, и значително влияе върху температурата на напитката, която трябва да бъде идеална.

Нашите подаръци за мъже, които разказват как да избират чаши и чаши, какво са за какво. А вие можете да изберете подходяща опция в онлайн магазина и да поръчате доставка.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *