Оригинални подаръци за мъже: какво да изберем?

Да направиш подаръци е хубаво, дори по-хубаво да чуеш искрени думи на благодарност и да гледаш като лицето на виновника на празника светва с сияйна усмивка. Но изборът … тази част от процеса често е най-трудната и досаден. Понякога искате да се моля на оригиналния подарък мъж, да даде нещо специално и невероятно. Какво да правя? Не се паникьосвайте, изборът на оригинални подаръци за мъже не е толкова малък, колкото изглежда, трябва само да бъдете креативни и да вземете предвид всички нюанси, като състоянието и предпочитанията на поздравителните. Предлагаме нашия списък с оригинални идеи за подарък

Оригинални функционалности

 • Ако човек не може да си представи ден без компютър, можете да го представите с оригинална желник на базата на USB.
 • Ценители на пътуването с фотоапарат ще искали чаша-термос под формата на леща.
 • Футболен фен със сигурност ще оцени будилник с дизайна на футбола.
 • Можете да поръчате в интернет форми за лед под формата на усмивки.
 • През зимата ще се нагрее отоплението на чехлите.
 • Оригиналният подарък за един човек — флаш устройство, което прилича на естествен корк.
 • Fun и необичайно изглежда оригинален подарък за един човек — ярък квадратен чадър.
 • Правилното нещо е да си скрила книга.
 • Забавно е да си вземеш юмрук за моливи.
 • "Говорещи" фотоалбум изглежда много впечатляващо.

Все още има много невероятни версии на оригинални подаръци за мъже. Такива необичайни, но функционални неща ще изсветлят сиво ежедневие и ще ви позволи да се покаже грижи.

Забавно и необичайно

Творчески и оригинални подаръци са огромно разнообразие:

 • магнитни календари с индикатор за настроението,
 • пепелници за кашлица,
 • дъвчене на прасенца,
 • прахосмукачки за клавиатура,
 • изненади с ефекта на изненада и други забавни неща.

Можете да изберете всичко, но само като се уверите, че един колега, приятел или роднина с чувство за хумор е наред, и хладно настояще ще се възприема адекватно и няма да бъде причина за обида.

Вкусна романтика: Звезда с името си

Не е необходимо да се каже много за цветя, парфюми, сладкиши, меки играчки и връзки — тези оригинални подаръци за мъжете вече водят и да изненадате близките си хора е наистина трудно. Осъзнавайки това, жените за съжаление въздъхнат с думите: "Не мога да получа звезда от небето". Няма начин да го получите, но да ви го даде е съвсем. И това не е шега, днес има наистина възможност да се купи звезда и да се нарече името на любим човек, например, любим човек. Остава само да представи сертификат, потвърждаващ факта на изненадващо придобиване, и карта на звездното небе с обозначението на мястото, където името звезда ще свети в продължение на милиони години.

Това е прекрасен и оригинален подарък за всеки празник, например, за рожден ден, сватба или годишнина, защото не всеки може да се похвали с такова "небесно" наследство. Между другото, мъжете могат да бъдат много по-романтични, така че такъв оригинален подарък за един човек ще приятно изненада много членове на по-силния пол. И сега е време да започнете да се подготвяте за зимните празници и отново има проблем — подаръци за новата година. Тя може да бъде решен много просто.

Подарък-впечатление

В допълнение, малко хора си спомнят за презентациите- импресии. Защо не се даде на човек майсторски клас на танц, разходка на кон или платна, сертификат за съвместно посещение на спа процедури или чай церемония. Положителните емоции са гарантирани.

Оригинален подарък за рождения ден на мъж

Всяка година в навечерието на празника, повечето от красивата половина на човечеството задава един и същ въпрос: "Какво да даде на най-скъпите на мъжете си (дали е съпруг, приятел, брат, баща, човек и т.н.)? Нашите podarki-dlya-muzhchin.com не са напразни говори за това предварително, тъй като е по-добре да се мисли и да се подготвят, отколкото да се пометят рафтовете на остатъците или да се погледне в червата на килера нещо, което е влошено.

При избора на оригинален подарък за човек за рождения му ден трябва да се ръководи от факта, че не е нужно да бъде ужасно скъпо, най-важното е подаръкът трябва да бъде направен от сърцето. Защото един наистина любящ човек ще оценят не високата цена на оригиналния подарък, но колко усилия да се вложи в него, колко усилия и време сте прекарали, за да изберете или да се създаде изненада. Също така, представителите на по-силния пол са сигурни, че ще се интересуват от изключителни, оригинални подаръци, благодарение на които те ще се открояват от другите (защото е невъзможно да се оспори факта, че всеки човек иска да бъде уникален, уникален).

Всички подаръци могат да бъдат разделени на практически и романтични, и със сигурност трябва да се съсредоточи върху вкуса и предпочитанията на човека, на когото е предназначен подаръкът.

Смешни и оригинални подаръци за мъже за рождени дни

Според статистиката, и тя, както знаете, приятел, инат, представител на слабата половина на човечеството една от основните мъжки добродетели счита искрящо чувство за хумор. Весел, оптимистичен джентълмен — не е ли сън?! Но дори ако природата е лишила някои представители на по-силния пол с такова красиво качество, това не означава, че животът трябва да бъде безвкусен. Ние вярваме, че чувство за хумор може да бъде подхранвано, просто трябва да се създаде място за размножаване на остроумие и постоянно да го подхранват отвън. И тогава дори най-тъжният грухтене има всички шансове за радост и смях. Как точно да се хранят? Много е просто. Искрени усмивки, ненатрапчиви шеги, анекдоти, комедии и, разбира се, забавни и със сигурност оригинални подаръци!

Да, така е. Просто си помисли, какво сме превърнали в чудесна традиция на даване? В ежедневните неща с скучни лозунга "Всичко в домакинството ще бъде полезно", в банални портмонета, чанти, пуловери и тениски? Така че чорапите не далеч (това е наистина прекрасен подарък — годишен запас от чорапи) …

Но основната цел на настоящето е какво? Правилното! Донесете радост, наслада и удоволствие.

Не, ние не се обаждаме да купуват нещо смешно, но абсолютно ненужно. Мъжете все още са практични хора и не приемат загубата на пари на различни дрънкулки. Но, повярвайте ми, комбинацията от въображение и ползи е не само възможно, но и много успешна, и особено това се отнася до избора на презентации.

 1. Оригиналният подарък ще бъде романтични купони-желания (дизайн те могат да изпълняват самостоятелно, особено това ще бъде със способността да притежават компютър), който вашият човек ще бъде в състояние да използва за една година. Желанията могат да бъдат доста по-различни (ще ресторант, интимна танц, вечеря на свещи и т.н.). Не забравяйте обаче, че просто трябва да изпълните обещаното си желание.
 2. Весел човек със сигурност ще бъде доволен от нещо забавно и забавно. Може да са тениски с гащета или с дрънкулки.
 3. Така че, ще представите като подарък за рождения ден на човек доста обикновен тетрадка. Ние не спорим, в арсенала на бизнесмен нещо необходимо и уместно. Е, ако разнообрази класическия избор на оригинален и стилен тефтер от серията "Колекционерът на ръце" с граната на корицата (изглежда, между другото, доста реалистичен и много впечатляващ), такъв подарък е със сигурност си спомни за дълго време!
 4. Или тук, опцията с намек за любимата си — копчета за ръкавели-компас. Където и да се спуска човек, той винаги ще може да ориентира и да намери път за дома на вградените копчета за ръкавели миниатюрни компаси.
 5. Смятате ли, че човекът, на когото избирате настоящето, вече има всичко? Повярвай ми, той все още няма глашата на джентълмена! Неръждаема стомана, скъп опаковка подарък — стилен избор с добронародна ирония. Мисля, че всеки човек ще намери използването на такова готино нещо.
 6. И накрая, ако все още не можете да направите без елементи на гардероб, даде човек тениска, но само с пипер — някои смешни надписи като "Аз не съм мързелив, аз съм енергоспестяващ", "Мразя понеделник" или нещо подобно. Всеки човек може да вземете личен лозунг, който най-успешно подчертава чертите на характера му. И с чувство за хумор!

Надяваме се, че използването на тези съвети няма да се измъчва твърде дълго с въпроса: "Какъв е оригиналния подарък за човека за рождения си ден?", и вие ще можете да изберете най-подходящия подарък за вашия човек.

Решил да даде на любимия си романтичен оригинален подарък? След това можете да използвате тези идеи:

Съвместна баня със свещи, ароматна пяна, бутилка студено шампанско и плодове. Разбира се, за красивата музика.

Можете да си купите (или по-добре да се пекат със собствените си ръце) торта или торта, изпълнете върху нея красива надпис-поздравление за рождения си ден.

Шик оригинален подарък за мъж ще бъде танцова стриптийз в изпълнението ви. За да направите това, трябва да си купите красиво бельо, чорапи, грим и вземете подходящата музика.

Практическите (полезни) подаръци включват:

 • — Новомодно устройство за компютъра му. Например, може да бъде USB устройство (флаш). За да дадете на този подарък оригиналния формат, в специалност прехвърляне на магазина към него вашата снимка. Можете също така да представите красив филм за любовта и да го гледате заедно.
 • Няколко сесии на общ масаж, извършвани от професионален масажист. От такъв оригинален подарък рядко някой отказва.
 • Ако вашият човек отдавна е искали да посетите салона, но все още не разполагат с време да се справят с този проблем, можете да му дадете абонамент за посещение на фитнес или басейн (сауна). Можете също така да дадете на любимата си екскурзия до боулинг клуба и да го правите компания.
 • Струва си да мислим за хобитата на мъжете. Незабравим подарък за него ще бъде езда картинг, скутери, летящи с делтапланер и др.
 • Благодарение на развитието на съвременните технологии, можете да направите отличен уникален и оригинален подарък за един мъж. Тя може да бъде възглавница или чаша с вашата снимка, или тениска с хладно изображение или надпис.
 • Един човек-престой в къщата ще оцени топла халат, уютна каре.
 • Любителите на бирата ще бъдат доволни от чаши за бира (или за други спиртни напитки — в зависимост от вкуса на човека).
 • Бизнесмен между другото ще бъде чанта, чанта за лаптоп, бизнес дама и т.н.
 • Естествено, редица полезни подаръци продължават тоалетна вода, електрически бръснач, комплект бръснач. Ако изберете подарък за вашия съпруг, ще бъде по-полезно да се опаковат двойки на 10-15 чорапи с добро качество, на същия цвят (това значително ще намали времето за тяхното изваждане след следващото измиване).

Въпреки това, не забравяйте за най-важното: важно е не толкова подарък, колкото внимание.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *