Какво да се даде на любовник

Наближава ли рожденият ден на влюбените или просто голяма почивка, например Нова година, Свети Валентин, 23 февруари? Според етикета, трябва да си купи подарък на човек. Ами ако е любовникът ти? В този случай има някои ограничения, които трябва да сме наясно.

Какво да се даде на любовник?

Подарък за любовник — многогодишно женско главоболие, тъй като изборът му е много ограничен. Този актуален проблем за половината от женското население (това е колко жени, според всезнаещата статистика, ги имат) от време на време трябва да бъдат решени. Ако мъжът ви е свободен, всичко е много по-лесно. Но подарък за любовник е трудно да се избере.

Можете, разбира се, да дадете за дълъг спомен риза или пуловер, задушени от вашите духове, но такъв подарък всеки грижовен съпруг ще изпрати до първата урна, за да не се разстрои съпруга. Следователно, дарът за любовника трябва да бъде скромен и безличностен или оригинален и нематериален.

  • Не трябва да има дори намек за секс или подарък за човек трябва да бъде предназначен за вас двамата. В този случай, трябва да се разбере, че той няма да го носи у дома на жена си.
  • , вратовръзка, тоалетна вода — това е провал, Карл.
  • Можеш да му дадеш нещо, което може да му се представи на работа. Като портфейл.
  • Това е съвсем нормален подарък — нещо в колата. Вярно е, рогозки или миризлив — това е доста банално, да не кажа, че е изчезнал.
  • Можете да дадете спининг, тенис ракета — нещо, което той обикновено си купува.
  • Не давайте бижута — ще изглежда много подозрително.

Идеи за подаръци за любителите

Най-добрият подарък е изненада. Въпреки че тук също сме ограничени. Например, емотикони и поздрави сутрин на мобилния — това е лоша идея. Голям подарък ще бъде, например, вечер стриптийз. Само тя не трябва да бъде тромава събличане на музиката, и истинска стриптийз. Регистрирайте се за пластмасови ленти. В продължение на няколко месеца, стриптизьорката звезда няма да направи с вас, но ще научи доста поносимо тялото и не се препъва по време на танца, прилепвайки към токчета на килима. От такъв подарък вашият любовник със сигурност ще бъде възхитен.

Голяма изненада може да бъде съвместното приемане на баня за музика с ароматни свещи и розови листенца. Но ако един от вас тежи 150 килограма, тогава тази идея ще трябва да се откаже, освен ако, разбира се, нямате басейн у дома. И ако има такава възможност, това е най-добрият отговор на въпроса какво да се даде на любовник.

С балон с горещ въздух или висят планер и пътуване до сладък уютен ресторант всичко е ясно. Това е съвсем нормален подарък, който не може да компрометира женен мъж. Ако сте доволни от тази опция, можете да направите нищо повече и не измисляйте.

Почти всички мъже — сладък зъб. Дай му сърце на бонбони или вкусен, като торта с ягоди и сметана. Такава вечер може да завърши много добре, защото интимната среда и съвместното ядене на сметана трябва да ум-разпенващ секс.

Можете да дадете добър коняк или вино на ценител на алкохолни напитки. Тютюн гурме — скъпи пури. Всичко е стандартно тук.

Можете да дадете на любовник диск с любимите си мелодии, и още по-добре с музика, която ще ви напомня. Той ще го слуша в колата и ще може да го донесе у дома.

Можете да дадете интимни подаръци, играчки от сексуален магазин или бельо. Естествено, той няма да носи такъв подарък у дома. И не за забавление в леглото с жена си, която им даваш.

Изненадайте любимия си с подаръци. Като правило, всички женени мъже избяга от скука и обикновеност, което е почти неизбежно след няколко години на брачния живот. Трябва да е обратното с теб. Любовникът е вечен празник. Ходене на яхта в нощния залив, пътуване с кола до някакво романтично място (вратовръзка очите си предварително, ако, разбира се, ще бъдете шофиране) ще бъде чудесен подарък за любимия ви човек.

Вече има в продажба и добри сувенири, които са чудесни за представяне на любим човек. Сладки и забавни сувенири са приятни да се даде на почивка и да получите. Въобразявате. На въпроса какво да се даде на любовник, няма универсален отговор, но вероятно знаете какво ще задоволят вашия човек.

Какво да се даде на любовник на един мъж?

Подаръците обичат да получават всички. Също така е хубаво да ги дам. Но винаги има проблем, какъв подарък да представи. Ето едно дете, което да вземе хубав или полезен подарък е проста. Достатъчно е да отидете в детския магазин. Също така е лесно да вземете подарък за жена. В края на краищата, жените, макар и неуловими на природата, но за тях по-важно внимание, а не същността на подарък. Ами мъжете? Това е предизвикателството. Не всеки подарък може да бъде даден. Всичко зависи от това кой точно е предназначен пакет, увит в опаковка за подаръци. Вземете подарък за любовник, трябва ясно да разберете, че подаръкът на любимия човек е много различен от подаръка, предназначен за приятел или шеф.

Така че, избора на подарък за съпруг е може би най-лесното нещо да се направи. Все пак, той може да си купи всичко. Тя може да бъде скъпо бижута, и евтини дрънкулки на ключовете. Всяка жена знае какво точно е любител на скъпоценния съпруг, който той се интересува. В допълнение, дори и допълнителен чифт чорапи винаги ще бъдат полезни. Също така, любима ще оценят и правилно разберат дали в опаковката, обвит със златна панделка, ще намерите бельо или статуетка с еротични намеци.

Има жени, които постоянно търсят подарък за любовник. Те искат да си купят нещо не много важно, но в същото време, говорим за страстни чувства и наподобяващи гореща прегръдка. Тук трябва да изберете с повишено внимание подарък. В края на краищата, не всяка любовница иска любимия си да бъде в деликатна позиция, обяснявайки на жена си същността на новото придобиване. Ето защо е най-добре да се даде чанта, запалка или писане комплект. Ако той е готин бизнесмен, той ще бъде подходящ като сувенир под формата на плаващ кораб или глобус. Между другото, последният може да бъде намек, че е време да отидете на почивка на горещи страни или посещение на безлюден остров.

Но възлюбения, който само планира да направи оферта, че е важно да се вдигне скромна дарба, за да не го плашат с откровенията си. Идеален — фигурки, касички, картини, магнити, рамки за снимки или мека играчка във формата на сърце.

И накрая, човекът, който трябва да направи подарък — шефа. Тук етикета сериозно посочва, че подаръци за босове трябва да са ясни, без никакви намеци и, разбира се, не е евтино. Въпреки това, как да изберете това, което ви трябва, ако същият този бос стиснат на бонуси, а заплатата не се повиши? Отговорът е прост. Той трябва да даде букет цветя. Това е най-печелившият подарък.

Въпреки това, даването на подарък, трябва във всеки случай да си спомните истината: трябва да дадете от сърцето и сърцето. Тогава дори и малък сувенир ще бъде най-ценният и приятен.

Как да се уверите, че жената не знае за любовницата

Няма да те науча на глупости и не вярвам в мъжката естествена полигамия. Вярвам, че лоялността е предпоставка за щастлив семеен живот. Но ако все още мамят на жена си, трябва да се използва опит на любителите, които са се научили да се скрие си героични пътувания на страната. Грях е да се стъпиш отново на същия рейк. Как да се увериш, че жена ти не знае за любовницата?

Не се опитвай да лъжеш скучно и банално. Не е необходимо да се казва, че те са пренакарали доклада на работата, все още няма да повярват. По-добре е да си купите цветя на път за вкъщи и да кажем, че застанал зад нея в опашката. Може да се каже, че имат любовница. Той ще се смее и няма да повярва.

Не се подслушваме и не давайте подаръци, ако не сте го правили от 10 години. Нечистата ти нежност ще се възприема като примамка за греховете. Тя ще си помисли, че се опитвате да сложите бдителността си да спи.

Най-компромисен момент е любовницата, която жена му е намерила в колата. Така че се уверете, че не си оставя бельото под седалката. Между другото, причината за скандала може да бъде ярко червена коса на любовницата, ако вярната блондинка. Въпреки това, можете да опитате да размажете, че тя се изкачва на раздробите заешко палто на вашата тъщна..

Дайте на жена си и господарката си същия парфюм. Въпреки това, все още има много козметика, които миришат не по-малко. Бъдете много внимателни с червилото на любовницата. Ако червилото е оставено на яката на ризата, откъснете го и кажете, че смело защитавал нечия чест или се е борил с една стара дама, която се опитала да преведе от другата страна на улицата.

Бъдете винаги готови за всякакви изненади. Не забравяйте да видите хороскопа за седмицата за лъв, девица и ibex или кои сте вие и жена ви. Ако ви предупреди, че те могат да изпращат чехли в пощата, по-добре е да спрете да се срещате за известно време.

За да не се пробие с имена, наричайте любовницата само pusik-зайче-котка. Препоръчително е да се обадите на жена си по същия начин, така че ако го кажете, не предизвиква подозренията си.

Предателство не може да бъде доказано, докато не признаете всичко. Каквото и доказателство да е в ръката на жена си, тя ще се надява някъде в задната част на душата си. Не убивай тази надежда себе си и не искам да бъда кахъл в греховете си.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *