Какво да даде на един приятел на човек за рождения си ден

Какво да дадеш на приятел за рождения му ден? Нашият сайт подаръци за мъже е подготвил някои неочаквани и абсолютно възхитителни възможности, които ще ви върнат сън и апетит. Нашите съвети са предназначени за мъже от 18 до 98, за забавачи и авантюристи, почитащи съпрузи с белоцово сиви храмове и всички като цяло. Да, и имайте предвид, че това е много важно. В края на краищата, най-добрият приятел е най-голямата ценност в живота. Той винаги ще постави силно рамо в труден момент, ще убеди жена си, че сте били с него, ще спаси от гръм, светкавица, цунами или наводнение. Така че нека да поговорим за това какво да даде на един приятел приятел за рождения му ден. Съвети от podarki-dlya-muzhchin.com за вас.

Начало пивоварни като подарък за човек — достоен алтернатива на магазин заместител

Какво може да бъде по-хубаво в горещ летен ден от чаша студена бира? Нека да се изясни — добра и висококачествена бира! Но къде да го намеря? Както и да е, не в магазина, а не в кръчмата зад ъгъла!
Висококачествената бира може да бъде произведена у дома — това ще бъде желание и домашна пивоварна. Технологията, чрез която произвежда много литри пяна напитка, ви позволява да се варят няколко бири с отлично качество. В края на краищата, не е за нищо, че домашната бира традиционно се счита за една от най-добрите в света.

Всичко, което трябва да направите е:

  • Екстракт от малц;
  • Мая.

Това обаче не е проблем. Всички компоненти на пивоварната обикновено вече включват в комплекта си. И процесът на ферментация се извършва в специален контейнер, стилизиран като дървен буре с капак и кран.

С течение на времето, след като усетите вкуса не само на крайния продукт, но и на самия производствен процес, можете да си купите много аксесоари, типични за професионален пивовар: бутилки, термометри, сифони и др.

Като цяло, мини пивоварната е чудесна идея за подарък. Особено, ако има сериозна причина: годишнина, сватба или рожден ден на шефа.

Начало продукт е винаги по-добре, отколкото купи — можете да бъдете сигурни в неговата естественост и свежест. А цената на домашните продукти ви кара да наклоните избора си на негова страна. Все още ли ще отидеш до магазина за още една бутилка от бирата?

Самостоятелно устройство

Лунните шлии в нашата страна започнаха да шофират отдавна, постоянно страдайки от преследване от страна на държавата. Сега също така не е напълно добре дошъл, особено ако такава процедура е свързана с продажбата на лунна светлина. Много граждани карат лунна светлина за тяхна собствена употреба. Почти всеки трябваше да опита лунна светлина. Понякога това е толкова лошо нещо, а понякога дори нищо, въпреки че производителите, освен вода, захар и мая в Брага, вече не хвърлят нищо.

Качеството на лунното шлио зависи от три основни фактора:

  • съставки за ферментирало кърмено киста;
  • Степента на готовност на брабгата за дестилация;
  • висококачествен лунен апарат.

Когато първите два фактора зависят от собственика, след това при избора на устройство, трябва да си купите лунна машина.

Тази единица използва 12, 15, 20-литров дестилационен резервоар със сух резервоар. Машината за самоуправление е изработена от неръждаема храна и има течащ тип охладител, произвеждащ приблизително 2,5 литра лунна светлина за един час.

Машината за самостоятелно варене, която има красив външен вид с огледална повърхност, оборудвана с високопроизводителен течен охладител и сух за извличане на подути масла, се е оказала. Този уред се доставя в удобен пакет с изображение на устройството и неговите основни характеристики. Такава единица за производство на лунна светлина може да се използва у дома на електрически и газови повърхности за готвене, дори и със стъклено-керамична повърхност. При закупуване на лунна машина като подарък се предлага книга с рецепти за лунна светлина, подобряване на вкуса му. Самоизработващите устройства са лидерите сред устройствата за лунна светлина.

Хумидор — подарък за ценители на пури

Фенове и ценители на пури отличава определен начин на живот. Това е висок статут, бавен, самоувереност. Такива хора се наричат афизионат. Те предпочитат да се насладят на пури в приятно общество, за интересен разговор.

За съжаление, малцина могат да си позволят да се организира стая за пури в къщата. Но пурите са много взискателни към условията за съхранение. Те трябва да се създаде определена влажност и да го поддържа до момента на употреба, така че пурите да запазват аромата и да не придобиват остър вкус. В такива случаи, хумпор ще служи като отличен капацитет за съхранение. Тази специална кутия поддържа правилните условия и е незаменим елемент за любителите на пурите. Тя може да бъде представена като подарък за истинския ценител.

Хумдор за пури

Хумидорът е направен под формата на кутия с преградни стени. За да се поддържа необходимата влажност вътре е овлажнител. В прости модели използвайте контейнер с гъба. Вътре скъпи хумори се заменят с електрически овлажнител. Пълни се с дестилирана вода или специална течност. Проблемът е, че дори пречистената вода не предпазва от развитието на нежелани микроорганизми. За контрол на състоянието се използват термометър и електронен влагомер.

Материал за производство

Тъй като условията за съхранение на пури са специфични, кедър от различни породи се използва като материал за хумидор. Дървото трябва да е нетвърда твърда, абсорбира излишната влага добре и постепенно да я върне. "Cedar" има фин сладък мирис, който перфектно допълва аромата на пурите. Има съвременни варианти, изработени от пластмаса, метал, порцелан, лакирано дърво. Вътре такива модели са пяна. Разнообразието от модели е невероятно, но истинските ценители обикновено избират класически опции.

Размерите на хумидора са предназначени за различни ситуации. Тя може да бъде пътен аксесоар, скромна опция, за килер или огромен, предназначени за голям брой пури. Цената на модела зависи от размера, материала и производителя.

Сега знаеш какво да дадеш на приятел за рождения си ден. Е, можете да изберете подарък в онлайн магазини.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *