Какво да даде на човек лъв

Мъжкият лъв е силна личност, упорита и настоятелна, която винаги огъва пръчката си и не прави компромиси. Той обича себе си и няма да нарани никого, но в същото време е доста дипломатичен по природа. Ако той чувства, че не е необходимо да чукате челото си в затворена врата, той няма да се подуе. Лъвът не се втвърта в облаците, не е твърде романтичен. Той е забавен мъж и суичър, който добре знае какво иска от живота. Ето защо, дарът за един мъж лъв трябва да бъде земен и реален. По-добра практичност от безполезни дрънкулки. Нашият сайт подаръци за мъже com podarki-dlya-muzhchin.com с удоволствие ще ви помогне да направите правилния избор.

Как да изберем подарък за мъжки лъв
  • Вие ще трябва да съберете волята си в юмрук, за да покажете находчивост да изберете подарък за тази царска личност. Трябва да е наистина кралско, а не евтино.
  • Изберете практически подаръци. Тя може да бъде толкова скъпи кожени ръкавици, и добра кафемашина.
  • Ако вашият човек е ерудит интелектуален, можете да изберете книга в сувенир задължителен, игра на дъска или пъзел.
  • Естетът на лъва ще оцени картината, но не и възпроизвеждането, и оригинала.
  • Повечето лъвове са запалени хора, които имат любимо хоби. Ако запълниш колекцията с рядък екземпляр, той ще бъде на десетия рай с щастие.
  • Джаджите не се случват много. Ако представите добър фотоапарат или модерен смарт часовник с скъпа гривна, ще получите много положителен и също толкова щедър подарък връщане.

Опции за подаръци за мъжки лъв за рождения си ден

За да не се закачате с главата си и не тичам в търсене на подарък, нашите подаръци за хора в нашия сайт са подготвили много готови опции. Със сигурност някои от тях ще се харесат на вас, и вашия лъв — на вкус. Това са универсални опции, многократно тествани на практика. Значи няма да се захвана с тях.

E-цигара I'OS

Тази

IQOS нова притурка започна нова ера. Айкос е цигара, но електрониката е само частично. В мундщука се вкарва истинска малка цигара с тютюн, а някои каша не се излива. Но тя пуши за сметка на двойка. Няма неприятна миризма от цигара, дрехи и ръце на пушач. И в това си голямо достойнство — можете да пушите навсякъде и толкова, колкото искате, но не миришат след това тютюн.

Ако вашият човек е лъв пуши, той със сигурност ще оценят такава джаджа. Можете да го купите от официалния представител.

Билети за мъжки парти във ВИП клуб, за бокс или премиер
а

Билети за VIP клуба с депозит — много хубав подарък. И ако партията все още ще се проведе някъде в Париж, тя увеличава стойността си няколко пъти.

Тя може да не е стриптийз, и представянето на някои модни малко нещо или нова книга. Всичко зависи от вкусовете и предпочитанията на вашия джентълмен.

И можете да дадете билети за бокс или футболен мач, премиерата на филма — изберете опциите сами.

Очила за виртуална реалн
ост

Играта с VR потапяне в други светове е наистина нещо абсолютно невероятно. Нашият сайт подаръци за мъже, които препоръчва — не пропускайте.

Цената на такова нещо е от 10 до 500 долара. Ясно е, че евтините са доста примитивни. Но скъпата каска за виртуална реалност е луксозен подарък за всеки геймър.

Пазарувайте и изучавайте характеристиките, за да не си купите перука. Препоръчваме да прочетете рецензии.

Смарт часовници или обикновени
часовници

Часовникът е печеливш. Можете да си купите швейцарско ексклузивно (но не и китайски фалшив) или изберете Apple смарт часовник. Тяхната цена зависи от серията и гривната. Но така или иначе, всичко е наред.

Е, механичните часовници също не се случват много. Ако лъвът ви не ги носи фундаментално, можете да се грижи за версия на маса или дори голям етаж часовник за офиса, коридор или хол. Но не евтин часовник с портокали в общата кухня! Нашият уебсайт podarki-dlya-muzhchin.com се надява, че вие сами ще го разберете.

Парфю
м
Парфюм
Вечни класики, с които също няма да пропуснете. Нарцистичният лъв обича да мирише. Ако му дадете добър парфюм, ще донесете много забавления.

Само това е достатъчно интимна подарък — да го изберете, трябва да знаете вкусовете на вашия човек. Например, ако той не възприема никакви нотки на бергамот и обича дървесни аромати и мускус, е важно да не се бърка всичко това и да не се купуват парфюм, който ще бъде като седло на крава.

Но ако разузнаеш всичко предварително, вероятно няма да пропуснеш.

За хоби
та

Предене, реплика за билярд, лед за алпинизъм, хладен ловен нож — има само много възможности в зависимост от хобито му.

Но трябва да копаете в интернет и да потърсите информация, ако не знаете нищо. Това са такива професионални неща, при избора на които има много тънкости.

Или можеш да мамиш и да попиташ лъва си. Например, го попитайте, наивно пляскане с очи, за да обясни как каската на AGV PISTA-GP мотоциклети се различава от подобие на кошница на главата му.

Еко-камин
а

Еко-камината е просто красива! Той не се нуждае от качулка, тя може да бъде поставена само в средата на една стая или работна зала. Това е толкова велико нещо, че никой не се отказва.

Е, какво би могло да бъде по-красиво, отколкото да седи дълги зимни вечери в мека стол и погледнете горящия огън!

Биоамин или еко-аминов работи на твърдо гориво. Има подове и стенни модели за къщата, офиса, вилата.

Фотьо
йл

Въпреки бурната активност, която лъвът периодично развива, по природа той е доста мързелив. Ето защо обича да не прави нищо — да лежи на дивана или да седи на мек стол.

Можете да му дадете люлеещ се стол или висящ стол за къщата и вилата. Сега има и модели на етаж от същия тип в продажба.

Само имайте предвид, че ще ви трябва екип от хора, които се движат — столът е доста тежък и тромав.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *