Как да изберем правилния подарък за главния готвач?

Избор на подарък за главния готвач — отговорен бизнес. Разбира се, погрешно избраният артикул, представен като подарък по специален повод, няма да бъде причина за уволнение, но индулгенции на ръководството вече не могат да се броят.

Как да изберем правилния подарък за главния готвач?

На първо място, трябва да се има предвид, че дарът за босовете трябва да бъде неутрален и да не намеква за панибрати. Лични вещи — парфюми, бижута, гардероб артикули са най-добре изключени от списъка на потенциалните покупки. Например, шефът може да ви разбере погрешно, ако мислите, че не следвате подчинението. И те няма да запазят никакви мотиви и най-добри мотиви.

Опции за подарък за готвача

Предлагаме подаръци от нашия сайт за мъже, които са подходящи за коректни и достойни презентации за ръководителя на екипа.

Офис аксесоари за готвача като подарък

Подарък за готвачОтличен подарък може да бъде офис аксесоари: твърди комплекти за писане, изработени от естествено дърво, камък или покрити с кожа, маркови дръжки, необичайни скъпи пепелници, оригинални настолни или стенни часовници, символични фигурки или интересен огледало. В някои случаи ще бъдат подходящи стилни и скъпи кожени папки за документи, сменяеми носители (мига) в дървото, ще са подходящи комплекти за коняк или мини-барове за офиса.

Алкохол за сега

Подарък за готвачДруг вариант почти печеливша — добър алкохол. Особено красив поглед комплекти в подарък пакет, който е особено удобно да се даде в случай, когато трябва да се реши проблема на подаръка сам. Разбира се, очаквайте съвместно дегустация на напитката, а още повече за Bruderschaft — не си струва!

Но ако няма достатъчно пари за скъп колекционерски коняк, по-добре е да измислите нещо друго и да не го замените с разпрашване с неизвестен произход.

Подаръци "Дом"

Подарък за готвачАко шефът е отворен човек и атмосферата в офиса е приятелски, че ще бъдат подходящи подаръци за домашна употреба или тези, които ще бъдат полезни в личния си автомобил. Добро обслужване, кухненски робот, хладилник за кола, DVR или навигатор може да се даде само ако има увереност в тяхното отсъствие от виновника на празника.

Такива подаръци, като правило, е обичайно да се представят в малки близки групи.

Чай е голям подарък

Подарък за готвачСред разнообразието от напитки един от най-любимите — чай. Неговите разновидности и видове — много, има черен, жълт, червен, зелен чай, а в допълнение има и чайове: лате, мате, кипарис, лайка и много други.

В различни страни има голямо разнообразие от възможности за приготвяне на тази напитка, всеки знае традициите на церемонията чай на земята на изгряващото слънце, чай сварен в Калмик, перфектно насища тялото и го затопля, и кофа самовар с чайник със силен черен чай, който е обичаен да пие закуска, се превърна в истински символ.

Кафе като подарък

Подарък за готвачДнес, както и преди двеста години, чаша ароматно силно кафе е неразделна част от доброто настроение и виненост за голям брой хора.Основното активно вещество на ароматната напитка е кофеинът. За да не бъде оставен без този полезен органичен елемент, човек трябва да пие по две чаши кафе на ден или три чаши чай (също има кофеин) или да изяде половин бар горчив шоколад.

Кафето съдържа също около тридесет органични киселини, които са важни за човешкото здраве. Например, една чаша кафе ще осигури на човек една пета от дневния дял на витамин Р (биофлавоноиди).

Подаръци за хобита

Подарък за готвачАко мениджърът има хоби или колекционер на нещо, задачата е малко опростена. Подаръкът може да бъде избран от областта на неговите хобита.

Основното нещо е да не се повтаря случайно съществуващия елемент в колекцията си или, че е некомпетентен в своите интереси, да не купува нещо, което може само да разочарова рождени момче. Например, преди да решите да си купите тенис ракета, струва си внимателно проучване на техния обхват и различия.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *