Какво да дадете на любимия си мъж за рождения му ден

4

Рождената дата на най-обичания ни човек е много по-важно и значимо събитие от собствения си празник. Толкова дълго преди празника започваме агонията на избора. Да се даде нещо луксозно или скромен, но с вкус? Предпочитате романтичен подарък или практичен и необходим? Има много въпроси. Ето защо нашият сайт е подготвил подаръци за любимия човек за рождения си ден.

За да угодя приятно и скъп човек на сърцето си, нека разделим всички възможни подаръци на групи — ще бъде много по-лесно да изберете от този, който най-добре подхожда на избрания по характер и отговаря на неговите нужди.

Ексклузивни подаръци

Ако вашият любим човек е изискан характер, с ясно изразена личност, ако той не харесва проявите на масата, тогава му представи нещо уникално, което съществува само в едно копие (или просто нещо доста рядко). Тя може да бъде рядък монета, рядка фигурка, сувенир с ръчно рисувани, оригиналната картина с маслени бои, тук е вестник, папка, ръчно изработена с инициалите си, които ще поръчате специално за празника.

Подаръци със собствените си ръце

Собствените способности и някои специални умения ще ви помогнат да създадете подарък, който не само ще зарадва любимия човек, но ще ви издигне в очите му. Дори да не си артизанка на Мери, вероятно имаш талант.Вратовръзка на мъниста, мек мохер шал, салфетка или покривка за маса, декоративен панел от макраме — такива неща ще станат истински съкровища за избрания от вас.

Екстремни подаръци

Дайте на любимия си възможност да се чувствате екстремни, адреналин и да се насладите на преодоляването на страха. Как? Можете да го запишете на курсовете на парашутистите или да си купите билет за сезон за freestyle училище. Можете също така да дадете на запознаване с roupjamping или спускане в зорб, но е необходимо да се вземе предвид, че такива подаръци са добри за мъже с достатъчно физическа подготовка. Ако спорт и физическо възпитание — не си кон, и повечето от времето си любим човек прекарва на дивана пред телевизора и спорта за него — изключително името на популярния телевизионен канал, той може да възприема това като знак, че предпочитате мъже от различен тип. Ясно е, че това няма да свърши добре.

Практически подаръци

Практически подаръци могат да се считат за полезни и просто необходими неща, които сте избрали за дълго време, но по някаква причина все още не е закупен. Тази група включва домакински уреди (бръснач, сешоар, треньор или масажор), домашни прибори (малки кухненски уреди, електрически инструменти, комплекти от чинии, постелки), както и лични вещи (нов мобилен телефон, пуловер или поло, ръчен часовник, кожена чанта или шлет).

Романтични подаръци

Романтични подаръци мъжете обичат не по-малко от жените, и най-вече защото те предполагат интимно сближаване. Пътуване до Париж, необичайна джунгла на Амазонка или поне просто круиз с лодка ще даде удоволствие и на двете и да даде възможност да се опознаем помежду си характер.

Ако не разполагате с пари или време за пътуване, можете да подредите романтична вечеря на свещи у дома. По този начин да се моля на любимия човек не може да се нарече твърде оригинален, но само от вашето въображение зависи, колко уникален и незабравим ще бъде вечерта.Подгответе екзотични ястия, украсяват интериора на стаята, излезе с оригинална маса, сервираща.

В интимната част на вечерта, донесе елемент на изненада, изненада. Например, вземете инициативата, ако не сте го направили преди, или се появи пред любимия човек в еротична костюм, предлагайки ролева игра. От такова представяне всеки човек ще бъде възхитен.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *