Какво да дадете на зета си за празника

1

С наближаването на почивката, напълно губим сън и апетит. Какво да се даде на зет, отколкото да се моля на нов или дългогодишен член на семейството, как да го поздравя? Нашият сайт представя за мъже — истински експерт по тези въпроси. Ето защо, ние сме ви подготвили да ви помогне да ви помогне статия за това, което да даде зет си за рождения си ден, нова година, 23 февруари или всяка друга почивка.
Как да изберем подарък за зет си

Все още не сте научили всичко за пристрастеността на зет и се съмнявате дали взискателния роднина ще трябва да опита от настоящето? Тогава отидете да изследвате с дъщеря си! Ако няма такава възможност, ще трябва да действаме сами. Предлагаме да се запознаете с основните правила за избора на подарък за зет си.

 • Със сигурност ще угоди на зет си, ако му дадеш нещо свързано с хобитата му и хобитата му;
 • Можете да дадете на зет си нещо полезно, но това е предназначен за него лично, например, записващо устройство за автомобили;
 • Със сигурност зетът няма да се откаже от икономическия дар, освен ако, разбира се, той е мързелив и лъже;
 • Мъжете обичат спортни подаръци, така че не може да се обърка, ако му даде добър стоптер;
 • Алкохолни напитки също могат да бъдат дадени, но такъв подарък не може да одобри дъщеря;
 • Бижута е глезене, но дяволски приятно;
 • Добър подарък ще бъде всичко, което зет ще използва със сина си. Това може да бъде национален модел на самолет или игра на дъска.

Какви подаръци не трябва да се дават на зет ви

Има подаръци, които са по-правилно да се обадя табу. Нека ги изброим, за да не си навличаш неприятности.

 • Не давайте твърде много икономически подаръци, например прахосмукачка или сокоизстисквачка;
 • Не представяйте зет си дрехи или обувки, ако не сте сигурни, че ще отгатне размера;
 • Не давайте на зет непушачи пура или не пия — алкохол;
 • Понякога подаръци могат да поставят човек в затчалване — ако те са твърде скъпи и той не може да ви благодаря в еквивалента. Помнете този момент;
 • Дарът не трябва да напомня на зет за неговите недостатъци — това е неучтиво. Например, ако сте казали на зет си, че е твърде пълен, не е нужно да се даде симулатор, масаж терапевт за корема или членство в фитнес.

Какво да дадете на зет си за рождения му ден

На рождения ден е обичайно да се дават скъпи подаръци, защото това е личен празник и това се случва само веднъж годишно. Можете да дадете на зета си термос за зимен риболов, набор от съоръжения, добър часовник, каре, интересна книга. Джаджи — доста достоен подарък за рождения ден. Електронен четец, таблет, лаптоп, автоматично се регистрира в колата — всичко това също ще отиде. Но телефонът вероятно няма да е съвсем подходящ. Е, освен ако не дадете iPhone, който наскоро излезе.

Какво да дадете на зета си за Нова година

В навечерието на Нова година можете да направите и по-скромен подарък, отколкото рожден ден — трябва да дадете подаръци на всички членове на семейството. Ето защо, тя е доста подходяща игра на маса, бира комплект, добра риза или вратовръзка. Традиционни новогодишни подаръци — топли неща, например, добри ръкавици за сноуборд, шал, пуловер. Чорапите и долните гащи са твърде интимни, така че оставете по-добре да имате такава идея. Coffeeman може да бъде представен с добро кафе, и сладък зъб — бисквити, шоколадова паста, хладно запечатани сушени плодове в подарък набор. Просто се уверете, че подаръкът не се яде веднага от други членове на семейството — тогава всеки трябва да даде нещо вкусно.

Какво да дадете на зета си на 23 февруари

На 23 февруари можете да дадете на зета си организатор на автомобил, чанта или бизнес дама, чанта. И можете да си купите, например, вериги за колата, ако тя периодично се привързва в снега и ви призовава да дойде и да го издърпате на джип или трактор. Едва ли си струва да се даде традиционната пяна за бръснене, но е възможно да се моля на зет скъп парфюм. Но трябва да знаеш точно какво използва. И не купуват парфюм в пресичането на метрото — провалена идея.

Какво да дадете на зет си ден

В календара има ден на тъща, но никой не е осигурил деня на зет му. Но дискриминацията. Но на карнавала има чудесна възможност да потне все още зет си. В сряда в мазната седмица зет идва при тъщата си за палачинки. И тя му прави посещение в петък. Тук не са предвидени специални подаръци, но е възможно да се обменят малки сувенири. Какво да дадеш на зет си? Нещо. Можете да имате мед в красива гърне, домашно приготвени бисквити, ароматно сладко от ягоди, добър чай или кафе.

Надяваме се, че съветите на нашия сайт podarki-dlya-muzhchin.com ще ви помогнат да изберете подарък за зет си и да покажете вашето местоположение на много близък роднина.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *