Как да направите букет от чорапи със собствените си ръце

Без цветя и почивка не е празник. По-точно, без букет. Но това, което ще бъде направено от този букет — тя вече зависи от вашето въображение. Чорапите не могат да изглеждат по-зле, но много по-добре от истинските. И те имат много предимства. Такъв букет никога няма да извехне, човекът, който ще ви даде, ще бъде в състояние да се притисне от него на чифт чорапи и да се възхищаваме допълнително. Шеги са шеги, но е много полезно да се научите да правите такъв творчески букет от чорапи със собствените си ръце. Можем да си купим готови подаръци за мъже http://podarki-dlya-muzhchin.com/. Но къде да ги преди букета от чорапи! Ще се научим да направим букет за мъж, дете или приятелка. Принципът е същият, нашият сайт е подготвил три майсторски класа по чорап-букет изкуство. Букет от чорапи — чудесен подарък за мъж на 23 февруари или Свети Валентин.

Как да направите букет от чорапи със собствените си ръце

Ще се нуждаем от чорапи, коктейлна слама или дървени пръчки, пресована зелена хартия и цветна скоч или лента. Листата могат да бъдат закупени в магазин за бродиране или направени със собствените си ръце. Листата от плата или хартията ще се поберат.

букет от чорапи

Вземете чорапа, завъртете го в здраво завиване и се отключете от единия край, за да получите цвете. Обърнете се, така че средата да е по-дълга от венчелистчетата.

букет от чорапи

Сега в готовия цвете сложи коктейлна слама и плътно увийте лента, така че пъпката да не се плъзга по стъблото. По-добре е да вземете зелени пръчки, за да не ги увиете с цветна хартия. Това е доста сложен етап, отнемащ време. Ако сламата е зелена, не е нужно да го увийте. Сега само трябва да прикрепите листата към стъблото и можете да поставите букета в кошница.

Вторият майсторски клас — букет от чорапи за един мъж. Всички същите действия и нищо сложно. След това можете да прикачите цветята на една и съща слама.

букет от чорапи

Друг букет от чорапи за мъж с ръце. За закрепване на чорапи цветя ще бъдат обикновени английски щифтове. Вземете произволен брой чорапи, слама и щифтове. Нуждаем се от лента, за да украсим вазата.

букет от чорапи

Разстелете първия чорап на масата, както е показано на снимката.

букет от чорапи

Отстрани на гумената лента огънете единия ръб и започнете да затегнете чорапа в ролката.

букет от чорапи

Обърнете не равномерно, но така че средата остава по-дълго от венчелистчетата.

7

Когато цветът е готов от чорапа, нарязахме ръба с щифт, така че да не се разгъва.

8

Поставяме коктейлна слама или пластмасова пръчка вътре в цветето (подходящ и дървен). И сложи цветята във ваза.

букет от чорапи

Напълнете вазата плътно с чорапи, така че да не можете да видите щифтове. Украсете вазата с кърпа или панделка.

букет от чорапи

Принципът на вземане на букет от чорапи е ясен, а след това — въпрос на технология. Първият път може да не работи, така че трябва да се обучават. Букет от чорапи може да се даде на човек за всяка почивка. Просто не правят такива подаръци на непознат човек или, например, служител. Чорапи — нещо доста интимно, така че можете да ги дадете само на близки. За декорация можете да използвате ваза, красиво декорирана кутия или дори кофа. Не 10 литра, а бебе.

букет от чорапи

Можете да добавите допълнително за красотата на малки изкуствени цветя и зеленчуци. Ще бъде хубав декор.

букет от чорапи

Цветя в долари — доста достоен и материален подарък. Чорапите могат да се вземат монохромни, няколко цвята или с ивици, в диамант.

букет от чорапи

Много красиви букети се получават от техните дамски и детски чорапи. "Сложете" ги в короната за цветя и украсяват с воал.

14

В допълнение, можете да свържете wasonson сатенена панделка.

15

Можете да украсите букет с цветна хартия, пеперуди, изработени от ярка тъкан.

16

За детето, допълнете подаръка с играчки.

17

Цветята могат да бъдат допълнени с големи перлени мъниста.

18

Оригиналният букет от чорапи е чудесен подарък. Покажете въображението си и се моля на близките.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *