Бар аксесоари: домашен бар като подарък за един мъж

Барът на къщата е не само бар с високи столчета. Вече сме писали за мини барове за подарък, а сега нека поговорим за какви аксесоари са необходими за бара. Можете да съберете цял арсенал, за който трябва да разпределите цял гардероб, но ако барът в къщата не е, не е много удобно. Ако бар изкуство е просто хоби на човек, на когото той от време на време се отдаде, можете да направите и минимален набор от аксесоари за дома бар. Подаръците на нашите мъже ще ви кажат какво да дадете на съпруг, помощник или любим човек.

Какви аксесоари за бар са необходими

Така че, вие сте решили да дадете подарък бар или да допълнят съществуващите необходимите аксесоари. Напитки могат да бъдат взети от самите вас, мрежата има много коктейл рецепти. Ще изброим най-необходимите аксесоари, с които да започнем.

20

Шейкърът за домашен бар е малка чаша с капак, в който барманът разклаща съставките за леден коктейл. В шейкър можете лесно да смесвате всичко, дори сметана с алкохол. Напитката не се смесва само с хомогенност в шейкър, но и се охлажда с ледени кубчета. По-добре е да си купите шейкър от неръждаема стомана — това е най-практично и удобно.

21

Маделер е нашата обичайна пестене на мента или пресни плодове за коктейли. Но барманът не се нуждае от хоросан — всичко се втрива точно в стъклото. По-добре е да се даде на човек не напълно желязо madeler, който може случайно да счупи стъклото, но или желязо с пластмасов връх, или дървен. но дървеният цвят ще се промени с течение на времето от сок от ягода и мента зелените (или melis).

22

Щайнер е толкова изискан цедка. Той служи за филтриране на готовия коктейл, когато го налее в чаша. Щайнер държи листа от мента, парчета или лимон или лимонова кора и лед. И ледът, който не разтърсва, а само големи парчета, които ти изду в шейкър.

23

Джигър е мерително стъкло. Но барманът измерва количеството на всяка съставка не от ориз и грама, а просто чрез jigger. Джигър е двустранна мярка. Едната част е по-голяма, а другата е по-малка. В продажба има американски и европейски шейгъри. Те се различават по обем. В американския обем чаши 40 и 20 мл, а в Европа — 50 и 25 мл.

24

Ледени клещи. Много е ясно. Ако няма клещи, можете да направите с лъжица. Но е по-удобно да се вземат натрошен лед с такива щипки и грациозно хвърлят в шейкър или чаши.

25

Bar лъжица — универсален елемент на инвентара, многофункционален нещо. Той служи за смесване на съставките, за изсипване на компонентите в слоеве, ако те не трябва да се смесва (наливане трябва да бъде внимателно на лъжица). На дръжката може да бъде такъв диск-вредител, който замества пълноправен Madeler. Друга лъжица може да се измери съставките (тя може да потисне 4-5 мл).

33

Ледена плесен. Всеки лед е подходящ за шейкър. Основното нещо — че тя е прясна, а не замразени във фризера заедно с пиле и мерлуза. И такъв красив лед като "Титаник" — само за антуража. Такива ледени форми могат да бъдат поръчани в нашия магазин на мъжки подаръци.

27

Highball Glass — дори високо стъкло, тя се нарича highball. Подходящ за всички коктейли, които са пияни в такива обеми. Можете да пиете коктейли със сода, минерал, сок. От него можете да пиете и просто сок или без алкохолен коктейл.

28

Old Fashion — и чаша, и коктейл. От такава широка и ниска чаша можете да пиете джин, уиски, ракия. Обикновено към чашата се добавят ледени или уиски камъни. Стъклото трябва да бъде голям, а дъното му — дебел. Коктейли като "текила бум" и други бум е по-добре да се направи в такава чаша.

29

Изстрелът не е резервоар, а чаша. Купчина. Shot — чаша за снимки, че е за напитки. които пият в един залп. с една глътка. Известният "B-52" и много други напитки се сервират на снимането.

30

Martini стъкло — чаша за мартинита и коктейли като "Дайкири" (всички видове), "Космополитен. Long крака, конична форма на купата — предпоставка, защото такъв коктейл напитка бавно, но не е необходимо да се затопли в ръцете, като коняк. Ароматът, който вече излъчва, се дължи на формата.

31

Стъкло за бира, вероятно, и не е нужно да се представят. И така е ясно какво и как да пиете от него. Размерът е по ваша преценка. Някой обича по-горещо, това е повече, и някой е доволен от малки дози за възмездие. Препоръчваме нашите чаши в комплекта за бира и още тук.

Можете също така да добавите блендер към домашната лента с крем блендер. Ще има по-полезни гумени подложки, тръби и чадъри за антуража. Но след това може да се купи, добавя, докато го използвате.

Напитки трябва да бъде добър, защото лоши коктейли няма да работи — това е превод на продукти, и наслада на такава бъркотия все още няма да даде. Повторете професионален коктейл не е толкова трудно, ако направите ясно рецептата. Така че домашен бар е осъществима мечта.

И не забравяйте за добро кафе на зърна — това е необходимо за много коктейли. Пържете го преди смилане не е необходимо, но е по-добре да се смила точно преди готвене.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *