Кой мини бар да се купи като подарък за един мъж

Кой човек не си мечтае да притежава бар? Много полезно нещо както у дома, така и в офиса. Време е да попълните арсенал от мини бар — не е проблем. Но има много различни опции, които ще кажа на нашите мъже подаръци в Украйна. Ето един преглед на мини баровете, които можете да си купите.

Винен шкаф

1

Най-скъпата и солидна версия на кабинета или дома мини бар е шкафа за вино. Има вградени шкафове, които трябва да бъдат монтирани в кухнята и да направят специално под тях мебели. И има самостоятелна. Такъв минибар може да бъде поставен във всяка стая, в офиса или в сауната. Впечатляващ и по-твърд изглежда дървен шкаф, просто лакирани, не боядисани. Тя е подсъзнателно свързана с избата, която винаги е готино. Можете да си купите килер-хладилник с компресор или просто шкаф за съхранение. Хладилникът е хубаво нещо, но трябва да бъде включен в контакта.

Мини бар с часовник

2

Много оригинален изглежда маса мини бар с часовник. Можете да го поставите директно на масата или в килера — позволяват размери. Това със сигурност не е писмено устройство, което винаги е пред очите ви. И не за ежедневна употреба (или почасова употреба е предназначена. Друг вариант — просто красива стойка за бутилка от стъклопакети.

Мини бар за ловец или моряк

3

Такива тематични мини барове не са длъжни да правят нищо, но ако човекът, който искате да направите подарък за рождения ден, има страст към лова или неговата професия е някак си свързана с морето, тогава такъв мини бар ще има точно правилния начин.

Пистолет за мини бар

67

Пистолетът не е пълноправен мини бар, а стойка за бутилка. Няма място за очила, но такова нещо ще украси всеки стол. Бар-пистолет, по-скоро, декоративен детайл от интериора, но голям подарък, когато искате да дадете нещо необичайно и стилно.

Поставка за чаши и бутилка

61

Такива щандове за маса могат да бъдат избрани като подарък от хороскоп по знак или година. Мини бар ще стане талисман и талисман, ако вярвате в такива неща. Нашият магазин за подаръци podarki-dlya-muzhchin.com вече е написал това, за да даде на един човек късмет. Също така препоръчваме да прочетете за подаръци за сешоар шуй. Костенурка, носорог, биволски — всички символи на китайската философия, които носят успех и просперитет. Това е подарък за две в едно.

62

Мини глобус бар

66

Мини барове във формата на глобус са много популярни. Има опции за десктоп и под. Изглежда красиво, но всъщност е функционален бар. Бар етаж може да бъде с маса — тя може да се премести на столовете или отведени до балкона, за да пропуснете по време на почивка чаша или две. Ако не е хладилник, можете да си купите покер сет с камъни за охлаждане на уиски.

Мини бар книга "скривалище"

24

В скривалища места може да бъде не само сейфове, но и барове. Такъв магазин за напитки — подарък за човек, който обича оригинални и необичайни неща. Външно, лентата изглежда като няколко тома в красиво свързване. Всъщност, в него има неизцяли съкровища на Флинт. Нашият магазин за подаръци в Украйна препоръчва!

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *