Идеи за подаръци за рождения ден на мъжа

Тук, изглежда , че сте добре четлив човек, с фантазия на нивото на Рей Бредбъри или Сергей Лукяненко, но тъй като става дума за подаръци, само безполезни или доста скучни версии на подаръци попадат в главата ви. И ако всичко е по-просто с една жена: красиви бижута ще дадат удоволствие почти винаги, макар че всеки ден дават дамски огърлици, обеци, висулки и т.н. те винаги ще бъдат в удоволствие, а след това с мъжете все повече и по-трудно. Гледайте няма да даде, първо, те трябва да бъдат избрани с човек, но изглежда, че всички часовници седят едни и същи, второ, един добър часовник ще струва най-малко 5000 UAH (нормални часове започват от $ 200).

Дрехите също са по-добре да не се дават, мъжете няма да оценят. Ако дадете на едно момиче скъпа красива рокля — тя ще бъде възнаменувана, ако един мъж да даде риза (като жените обичат да правят) — той ще си помисли, "Отлично, армия от бели ризи в моя гардероб попълнени, добре дошли, частен от Zara."

От баналното

Шал

Защо не. Ако е зимата навън, а самият шал ще изглежда приличен — човек ще се радва да го носи, ако по принцип носи шалове.

jhgkfhgt

Парфюм

Ще се изправите пред един много труден избор. Безсмислено е да се даде същия аромат, който човек използва. Да избереш нещо ново е риск от "да влезеш в млякото". Много често красива, от женска гледна точка на аромата — напълно отвратително за един мъж, така че ние сме подредени.

ytkuy

Аксесоари за бръснене

Евтини комплекти от супермаркет или професионален магазин за козметика — определено не. Скъпи комплекти — определено — да. Ако дадете комплект с красив алуминиев бръснач, направен по ретро стил, помаза с дървена дръжка, гел за бръснене, за да приложите помазание и лосион след бръснене — определено ще направите furor. Тя ще бъде красив, скъп, изискан и интересен подарък. В края на краищата, всеки ден бръснене определено е рутинна, и такъв комплект може да превърне грижата за лицето на човека в необичаен и приятен ритуал.

1000000000000

халат за обличане

Ако робата е много високо качество и приятен, тя може да се даде на близък човек. Просто любим човек. Това е безспорна правило, ако човек не е близо до вас, нямате право да давате легла, без роби, пижами (между другото, почти всички мъже не спят в пижами, дори не можете да се притеснявате) и т.н.

2000000000

Портфейл и/или бележник

Може би, ако забележите, че истинската чанта, която се използва от човек, е просяк и се нуждае от подмяна, или ще дадете чантата много по-добре. Като цяло, не е лош подарък. Ако един човек има нова качествена чанта, по-добре е да не се даде друг, това е вероятно, че той има няколко по-надарени и купили нови чанти.

Комплект бира

7

Ако имате приятелски или почти приятелски отношения с един човек, знаете, че бирата е една от любимите му напитки — дайте му бира от Man Box. Комплектът може да включва една или две чаши за бира, дизайнерски чаши, щанги за бира и др.

Дартс

Не е лоша възможност за гей.

gfyct

Покер комплект

Той и група приятели със сигурност ще се радват да играят тексаския си офис.

34

Пури

Кутия или чифт пури (ако бюджетът не позволява) и бутилка уиски / коняк — ще бъде сериозен подарък, ако човек пие и пуши. Такъв набор може да бъде даден на всеки, този дар ще се счита за лош тон, само ако е представен от 8-ми класен клас на учителя си по биология. Във всеки друг случай — това ще бъде добър, скъп подарък.

будилник

Винаги късно колега, с когото имате приятелски отношения или просто приятел може да даде необичаен будилник. Има будилници, които буквално оставят господаря си, отстрани на будилника, прикрепени колела и веднага щом алармата се задейства в определеното време — той веднага започва да се измъкне от двамата си сънливи майстори. Има алармени изтривалки, които спират да звънят, само когато човек стане на него цялото тегло, т.е. да изключите алармата — ще трябва да стане във всеки случай. Има и будилници, в които се вгражда кафеварката. Това означава, че при първия звънене, както при първите петли, вие вече ще подготвяте Americano или еспресо точно до таблата на леглото си.

дих

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *