Какво да даде на един човек девствена

Дева, толкова искрен и потаен, колкото и потаен. Изглежда, че човекът на този знак е безразсъден и отворен, но всъщност те са чувствени и емоционални. Много от тях са на публично място душата на компанията, и самите сами са самотни и се чувстват не на място. Изборът подаръци за девственици е лесно, защото те са големи деца, които са доволни от простото внимание. Нашият магазин за подаръци ще ви каже какво да дадете на един човек девствена.

Как да изберем подарък за един човек девствен

  • Дева, обичат вниманието и го оценят, така че те с удоволствие ще приемат подарък, направен със собствените си ръце, например, вестник или фотоколаж.
  • Педант, стратег и мислител обича реда във всичко и уюта — той може да даде подаръци за къщата.
  • Девствениците на основателите обикновено имат хоби и не променят хобита си през целия си живот. Ето защо, ако преди десет години събира печати — можете спокойно да му даде нов klasser.
  • Организация и ред във всичко е животът на девственото кредо. Можете да му дадете всичко, което е полезно за поръчване на хаос.

Какво да даде на един човек девствена

Така че стигнахме до същността на избора на подаръци. Предлагаме Ви опции за подаръци за девици, от които лесно ще изберете правилния.

Дневник или организатор

70С maiden всичко се слага на рафтовете и плана. Ето защо, голям подарък за него ще бъде организатор, дневник или таблет. Таблет — модерна електронна версия на дневника, две в едно. Можете да дадете и устройство за писане на консумативи, но не и евтино, и удобно, с хартия за бележки, телбод и място за хартиени скоби.

Часовник

71 Дева държи пръста си върху пулса на времето в буквалния смисъл на думата, той ще бъде щастлив с новия добър часовник в титанов случай. Ако човек обича екстремните, нека бъде хронометър с уплътнения и антивибрационна защита, в която можете поне на Еверест, поне в царството на Нептун. Часовник със сапфир стъкло е най-добрият избор за практична девойка.

За пушач и любител на добрия алкохол

32Каква девойка без лоши навици? Ето комплект с пури или с тютюн и машина за запушване на цигари — просто балсам на душата на капризна мъжка девица. Той ще се радва да се установи с добър ром или коняк и чаши на Бохемия, в които ароматната напитка искри толкова красиво. Това са подаръци за душата, която ще докосне човека и ще му достави истинско удоволствие. Виж какво още можеш да поръчаш в магазина за подаръци на нашите мъже.

Библиотечка

72Да, ще получиш предложението ни. Един мъж с много повече удоволствие ще вземе от вас като подарък удобни лавици или гардероб, отколкото статуетка или безполезен от негова гледна точка предмет на декора. Така че можете да отидете в магазина за мебели в момента, за да разгледате нещо подходящо.

Велосипед или симулатор

73Много от нас нямат достатъчно пари за тези неща. Ако знаете, че един човек отдавна мечтае за велосипед или би искал да си купи симулатор, а след това да го направи такава приятна изненада. Между другото, на девицата винаги не разполага с време за здраве, така че веднага да убие две птици: купуват добър подарък и да помогне на девицата най-накрая да се грижи за себе си.

Парфюм

74Дева обича да харесва, но не може да се грижи за себе си. Той ще бъде щастлив с един добър парфюм с неуловим дървесен или мускусен аромат. Изберете добър парфюм от магазина за маркови стоки. Можете също така да дадете на човека пътен безценен сезер за грижата за ноктите, кърпа с гребен. Дори и да не е романтично, а необходим и полезен подарък — точно това, което човек ще използва.

За колата

75Практичен човек ще бъде щастлив с компресора за смяна на гуми, който е включен в запалката. Можете да представите въже или жици за "пушене" от батерията, зимни вериги на колела или набор от нови гуми. Просто не забравяйте да попитате дали той вече има тези неща, и дали те са дори подходящи за колата му. Например, верига с двуокис и джип със сигурност не се нуждае.

За приятна почивка

20Дева задължително трябва повече почивка и те са щастливи да отидат в природата. Дайте му комплект за пикник. Той има смес от пипер с мелница, шиш грил и нож — всичко, което трябва да се готви кебап с главата до главата вкус. Можем да допълним и такъв комплект с грил грил грил, запалване и месо марината сосове.

Кафе или чай

76Добро кафе, скъп чай, оригинални услуги, кафе машина (обикновена или кола кафе машина) — чудесен подарък за кафе гурме. Допълнете подаръка си с бисквитки с канела и кардамон, направени със собствените си ръце, и със сигурност ще спечелите сърцето на непревземаемата девойка. Отлично, ако кафето ще бъде необичайно, например, в красива кърпа с възпоменателен надпис.

Торчер, лампа за маса

77Дева — работохолик и любител на домашен комфорт. Той ще бъде доволен от добра лампа на маса, която е прикрепена към ръба на масата, или удобна лампа за пода на оригиналната форма. Можете да си купите нещо автомобилно осветление, като например фенер, който можете да носите със себе си. Тези необходими малки неща ще ви помогнат по пътя бързо да замени колелото или предпазителя.

Аксесоари за баня

78Баня хавлиена роба, комплект с ароматна сол за баня, пяна или шапка, чехли и чанта за пътувания до банята — мечта на всеки любител на сауната. Гаджето ти обича ли да ходи в сауната с приятели? Отлично — дайте му нещо от магазина "всички за баня". Ако той има своя собствена сауна у дома, а след това купуват лечебни камъни, например, нефрит или габро-диабазата.

За свободното време и за свободното време

33Ето един комплект за покер, пълен с камъни за охлаждане на уиски — най-добрият начин за облекчаване на депресията, главоболието и умората. Един човек с голямо удоволствие ще прекара вечерта играе с приятели или общи приятели семейство. Дайте му такава възможност — нека се радва в приятен подарък.

Дева е практичен прагматик, но дете в душата. Дайте му радост — вашето внимание, грижа и внимание. Подаръкът може да бъде всеки, най-важното — това не трябва да бъде глупава дрънкулка като матраци или сувенирни лапи.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *