Какво да дадете на човек за късмет

Има много методи за носене на късмет, от вяра в щастлива носна кърпа до окултни ритуали. И късметът може да бъде приманисен не само в живота ви, но и да го даде на другите. Какво да се даде на човек за късмет, ако искате да го предпази от нещастия? Трябва да изберете амулет — талисман, който ще донесе късмет. Нашите подаръци за мъжете ще ви кажат какво ще донесе на мъжа или приятеля си успех в бизнеса и парите.

Талисман за човек за късмет върху знаците на зодиака

За всеки знак на зодиака има талисман, който носи късмет. Вземете го е много проста — нашият сайт за подаръци ще ви помогне в това. Като талисман може да действа като ключодържател, статуетка или медальон, сувенир. Най-важното е, че тя представлява защита и носи успех.

1

1

Овен носи късмет на ключа. Това може да е най-често срещаният ключ, но не този, който отваряте апартамент или сейф, а друг. Талисманът ще работи, ако е талисман. Можеш да го направиш във всяка магия.

2

2

Талисманът на късмета за телето — котка. Той запазва представителя на този знак, носи им успех и просперитет. Котката като цяло е много мощен символ. Нашите предци бяха първите, които я пуснаха в новата къща, а на изток тя — уважаван звяр във философията на Фън-шуй. Хармония. късмет, късмет — всичко това е просто привлича фигура на котка.

3

3

Близнаците ще донесат късмет пясъчен часовник. Можете да си купите сувенир или обикновен пясъчен часовник и да ги поставите на работния плот или в килера. Пясъчния часовник ще даде на човека жизненост и енергия за велики постижения. На изток, те казват, че часовникът трябва да бъде дървена, а не пластмаса, защото дървото и печката имат специална сила и мощност.

4

4

Ракът ще даде възможност да се докаже и да се постигне успехът на змията. Този талисман "крака растат" отново от източната философия. Пълзящи "влечуги" — символ на мъдрост, паричен успех. Те дават сила в развитието на кариерата стълба и натиснете припряно раци на върха. Змията помага на рака да стане по-визиоен и гъвкав, във времето, за да се адаптира към ситуацията, но не да се утаи при тези обстоятелства, и да ги управлява.

5

5

Царят на животните, лъвът, няма лекота, така че човек лъв ще донесе късмет перо. Ще дойде ключодържател или обикновен паун перо. Може да се носи, например, в чанта или значка. Нека човекът да отдели място за писалката, което ще му помогне да стане по-проницателен. Перото активира интуицията, така че ще има много полезен бизнесмен или играч на фондовата борса, както и всички останали мъже.

6

6

Но за един човек девствена има личен талисман — първата буква на името му. Намирането на такъв ключодържател или висулка не е проблем. Можете да прикачите златна или сребърна буква към ключовете, щифт или гривна. Първата буква на имената е пазителя на личната власт, увеличаваща се активност. Можеш да го наречеш магическа отслабнала от вселената.

7

7

Успехът на тежестите ще донесе символична подкова. Използва се в хералдиката, предпазва къщата от зли духове и дава късмет на люспите. Преди беше голямо богатство да се намери подкова изгубена от кон по пътя. Сега мъжете тежести такова щастие не свети, защото можете да намерите на пътя само, че падна от зимата гумата на кола скок. Но можете да си купите подправени и да дадете тежести.

8

8

Но скорпион, активен и пълен с енергия за един човек, ще отговарят на магическия символ на оста на Земята и мъжки произход (на изток) — щифт. Sharp щифт "забавно" на вашия човек успех и късмет, ще му помогне в работата. Можете допълнително да направите ритуала — да запълни ухото на восъчни щифтове с естествена свещ и да се говори щифт за късмет във всички въпроси.

9

9

За мъжки стрелец талисман — мъдър и балансиран костенурка. Костенурка стрелецът ще помогне да "стреля" уместно и в целта, а не миналото. Дайте на мъжа си медна или сребърна костенурка и му кажете, че това ще му донесе късмет. Повярвай ми, няма да чакаш дълго.

10

10

Водно конче е дейност и скорост, която ще помогне на човек ibex да не "бута рога" и да се издигне от пепелта като феникс птица. Dragonfly ще даде наibex лекота и да помогне да не се фиксира на миналото и неуспехи, и да се стремят напред.

11

11

Един човек на вода — че все още е консерватор и дори малко циник, но в сърцето си той е много остър и често страда от него себе си. Отвън може да изглежда безчувствен прагматист, но му липсва енергийна защита. Дайте му медальон или ключодържател сърце — нашият сайт podarki-dlya-muzhchin.com гарантира, че тя ще помогне на водната индустрия винаги да държи пръста си върху пулса на времето и уверено да се движи напред.

12

12

Но рибата носи късмет на слънцето. Той е един от най-мощните енергийни символи. действайки върху подсъзнанието. Слънцето "люлее" твърде мрачни и балансирани "риба", за да я направи по-активна и безстрашна в добрия смисъл на думата. Човекът няма да загуби главата си, но ще стане по-смел.

Подаръци за мъже за късмет на Фън Шуй

Така че ние стигнахме до шуй сешоара. Нашият магазин за подаръци вече е написал за талисмани фън-шуй за мъже. Сега специално за други подаръци за късмет.

20

Магическият възел ще "свърже" всичките усилия на твоя човек в една верига и няма да позволи да го прекъсне за неприятности. Носи късмет и мечти.

21

Бухалката ще издигне твоя човек нагоре по стълбите на Аки ракета. Това е този, който все още остана, което носи положителни промени в живота веднага след "селището" му в собственика. Вие може да не искате да летят и опашка, но тук, за да се даде на прилепа е на стойност — това е магически ориенталски талисман.

22

Рибата, подобно на аквариума, е един от най-мощните символи. Но ако аквариумът трябва да се покачи, тогава такъв сувенир е абсолютно непретенциозен и със сигурност ще се вкорени в дома на вашите верни или офис. Купи в същото време и по-голяма чанта — рибата ще донесе паричния поток, който ще излее реката.

23

Корабът на подут платна уверено поема късмета и се стреми към щастливи брегове. Фън Шуй препоръчва да има такъв кораб във всеки дом и офис. Това е мъжки талисман, носещ успех и сила.

24

Победителят носи успех в бизнеса, отвежда злите духове и внзява вярата в силата му. Нека този талисман "подпише" на вашия човек десктоп. Можете да го поставите на важен договор преди подписване или просто периодично да изглеждате.

Свещени подаръци за късмет

Можете да дадете за късмет кръстове, икони и други църковни принадлежности. Писахме за кръстове. Дори и малка икона ще бъде голям талисман. По-добре е да го купите в манастир или в храм, така че да работи както трябва. Тя може да бъде евтин тамян или свещени реликви в чанта за платно.

Универсален талисман за късмет

41

  • Куклата мотанка е чудесен подарък за късмет. По-добре е за човек да направи момче кукла в черно, червено и синьо тонове. Ако не можеш да го направиш сам, просто го купи. Но все пак е за предпочитане пред ръчно изработени кукли.
  • Монетите носят късмет във всичко. Купете красива монета за годишнината или дори комплект и да дадете на вашия човек да ги носи в портфейла си.
  • Камъните привличат успех и късмет. Диамант или кристал, рок кристал — всеки камък ще подхожда. Има камъни за всеки знак на зодиака, но не е необходимо да се спазват всичко това, защото всеки хороскоп съветва различни камъни, така че не се притеснявайте много.
Надяваме се, че сега лесно и просто ще вземете решение за подарък за късмет за вашия човек.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *