Какво да се даде на човек за един месец на взаимоотношения

Страстният ти романс продължава един месец и ти осъзнаваш, че не напразно се е срещал под луната? Трябва да отбележим случая. Какво да се даде на един човек за един месец на връзката? Нашите подаръци на нашите мъже са решили да споделят с вас идеи за интересни и евтини подаръци, които могат да бъдат направени със собствените си ръце или да купят в магазина.

Правила за избор на подарък:

Правило номер 1: подаръкът не трябва да бъде скъпо — не отивайте да развалят любимия и го напълнете със скъпи подаръци. Ако му дадете френски парфюм за един месец, какво ще дадете за 2 месеца или една година?
Правило 2: по-добре е да направите подарък със собствените си ръце, така че премиерът (прочети: млад мъж) чувстваше грижите и обичта си.
Правило номер 3: Подаръкът може да бъде романтичен, забавен или хумористичен — това е напълно допустимо за един месец на взаимоотношенията.

Какво да се даде на човек за един месец от взаимоотношенията: готови подаръци

Най-лесният начин е да отидете до най-близкия магазин и да си купите готов подарък. Тя трябва да бъде приятна изненада, но за нищо задължителен подарък. Така че веднага да определи за себе си сумата, която можете да похарчите. Тъй като датата е все още романтична, подаръкът трябва да бъде значителен.

9

Флашка със сърце, надпис, желание или мем ще ви напомня. Дори и да се счупи усукана романтика, гаджето ти ще го запомни.

10

Тениската с весел лозунг също ще бъде доста подходяща. Можете да си купите чифтови тениски, които често се наричат "За него и за нея". Можете да си купите готова тениска или да поръчате надпис на собствения си нещо като "Любима памет".

11

Медальон или ключодържател на сърце от две половини е традиционен подарък за любителите. Разделете го и носете всяка ваша половина. Те казват, че това носи късмет на любителите и твърдо ограничава сърцата, въпреки че те са разделени. Това означава, че втората половина на сърцето, която даде на любимия си.

Подарък за месец взаимоотношения със собствените си ръце

Можете да направите подарък със собствените си ръце. Има и много възможности, от които е лесно да изберете най-подходящия за вас.

Шоколад с надпис

12Купете две барове шоколад: бял и черен. Замразете в хладилника и разтопете бялото. Шоколадът трябва да е течен, но не прекалено много. Изсипете го в сладкарски плик или спринцовка. На черен шоколад, напишете "Най-обичаният човек" или "Любим Сергей от Алина" (имената, разбира се, трябва да бъдат ваши). Сега тази красота трябва да бъде замразена и красиво опакована. Намерихме шоколад само с такъв надпис, но идеята, надяваме се, е ясна.

Бонбони сърца

13Можете да направите бонбони у дома под формата на сърца (намери всяка рецепта за шоколади). Дори по-добре, ако вашият град има сладкарски работилница, където можете да направите бонбони. Google предварително и потърсете майсторски клас на сладкарски изделия. Не забравяйте да направите снимка на процеса, за да демонстрирате това, което сте направили със собствените си ръце. Младият мъж ще бъде доволен!

Торта

14Пече торта дори не може да бъде много опитен в тези случаи момиче. Най-лесният вариант е бисквита с крем от масло и кондензирано мляко. Ако не сте сигурни за вашите способности, след това си купите готови торти и крем. Писането върху тортата е доста трудно, но можете да направите надпис от готовите мастика. Сега се продава. Просто трябва да го разтопиш и да отрежеш буквите. Ако тортата не е засилена — печете най-простите извара торта, намажете го с крем и поръсете с прах.

Вестник

101Вече сме написали как да направим вестник със собствените си ръце. Следвайте съветите ни. Нека да бъде вестник от деня си на запознанство — тя ще остане дългосрочна памет. Трябва да намерите вестникарски въпрос онлайн в деня, в който сте се запознали, замени една статия от вас. Вижте подробностите в нашия майсторски клас — всичко е ясно там. Ако имате някакви въпроси — пишете в коментарите.

Фотоколаж

16Вижте тук как да направите фотоколаж. Ще ви е необходима снимка, за да работите (вероятно ще намерите нещо подходящо в личния си архив). Изберете най-красивите снимки и да създадете! Можете да направите тематичен фотоколаж или шега, сложи върху него готини надписи или стикери, украсяват със сърца. Измисляйте, създайте и опитайте — опит ще ви е необходим в бъдеще. Колажи могат да бъдат направени на различни празници.

Снимка с рамка

100Купете красива романтична рамка и сложи в него споделена снимка. Опаковайте го. Можете да използвате опцията за подаръчна опаковка "кутия в кутия". Там пишехме как да опаковаме подарък. Можете да излезете с оригиналната опаковка сами или да вземете за шаблона нашите опаковки идеи. Всеки мъжки бокс ще бъде подходящ. Може да се поръча от нас.

Фотобук

17Вече писахме за фотокниги. Фотокнигата може да бъде поръчана или направена със собствените си ръце. Нека това да е началото на лавандулата ви. И там, виждате ли, и семейният албум ще се появи. Вярно е, че професионалистите ги правят скъпи, но можете да търсите опция и по-евтино. Например, едно студио, което само работи клиентеле може да организира промоция — защо да не се възползват от такава възможност.

Модулна картина

Можете да направите модулна картина със собствените си ръце. Подготвили сме майсторски клас, за да направите модулна картина със собствените си ръце.

1

 

Заготовките могат да бъдат закупени или поръчани да бъдат изрязани в магазина. След това ще трябва да прикрепят примки за закрепване. По-лесно е да поръчате готови заготовки в интернет.

3

 

Сега ще намерим картина онлайн, която ни харесва. Най-важното нещо е голяма резолюция. Можете да вземете тапети с висока резолюция.

2

Коригираме картината според размера на нашите заготовки. Трябва да изчислим ширината на заготовките, да я сгънем. И за измерване на дължината — получаваме размера на картината. Добавете пет сантиметра към завоя и вземете правилния размер.

 

4

Разстилахме картината, за да се остави на завоя за всяко парче.

5

Ще бъде като нашата снимка. Сега ще отидем и ще отпечатаме снимки.

6

Когато го залепим, ще се окаже така.

7

Сега залепваме картините върху празното място и можете да окачите. Интериорът ще изглежда много красива.

8
Ще се видим по-добре.

30

Че не трябва да даваш на човек месец връзка.

Скъп подарък, като часовник, хубави очила или кожена значка. Вие или ще го поставите в неудобно положение, защото той не е подготвил такъв подарък за вас, или започнете да учите да бъде алфонз и да ви използва.

Отивам в ресторанта. Изненадан ли си, че е прекрасен романтичен подарък? Но да плати за един човек в ресторант някак си не много женствена, и той може да не разполага с достатъчно пари, за да плати за такава прекрасна вечеря. Ето защо е по-добре да се организира вечер у дома или пикник в природата. Въпреки че може да мислите за нас като за старомодни консерватори.

Не давайте чорапи, вратовръзка, носни кърпички — не сте жена си, и това е абсолютно банални и глупави презентации.

Плюшени играчки — това е пълен провал. Дори и един романтичен човек няма да бъде щастлив глупав плюшено мече със сърце на негова страна или зайка с рошливи уши. Оставете такива подаръци за приятели — това е точно това, което те ще оценят. Министерството на спешен случай мисли, че тази мечта е попила в къщата ти и ти реши да го донижиш за случая.

Цветята също са неподходящ подарък. Момичето може да даде на момчето цветя за рождения си ден, но отидете на среща с букет — твърде много. Прочетете тук, когато можете да дадете на мъж цветя.

Надяваме се, че сега лесно и просто ще изберете подарък за човека за един месец от взаимоотношенията.

Вижте нашите други статии — надяваме се, че ще харесате нашите идеи за подаръци за мъже.

Что можно подарить на новый год 2021

Новогодние подарки должны быть совершенно особенными. В них нужно вложить все свое тепло, чтобы по-настоящему порадовать человека. Но это не означает, что они должны быть бесполезными. Вы знаете заветные желания и мечты тех, кого собираетесь одарить? Вот и станьте добрым и слегка чудаковатым Дедом Морозом. Только не забудьте свой подарок красиво упаковать! Это самая главная […]

нет комментариев

Что подарить парню: список подарков

Вы уже месяц, 3 месяца или 3 года в отношениях? Тогда вам уже раз 100 приходилось придумывать, что подарить парню и список подарков значительно облегчит эту задачу. Наши подарки для мужчин имеют большой опыт выбора больших и маленьких презентов, а также подготовки праздничных сюрпризов. Готовы выбирать? Тогда поехали!

нет комментариев

Что подарить парню на день влюбленных

Уже совсем скоро самый романтичный и волнительный праздник. И девушки ломают голову: что подарить парню на день влюбленных? Наш сайт подарки для мужчин ком podarki-dlya-muzhchin.com предлагает идеи необычных, креативных и просто чертовски приятных подарков, которые точно не оставят равнодушным даже самого привередливого молодого человека. Мы подготовили обзор для все категорий мужского населения. Выбирайте, заказывайте и […]

4 комментария

Что подарить на Валентинов день парню

Стремительно приближается самый любвеобильный праздник, который дарит всем влюбленным возможность продемонстрировать свои чувства, выразить признательность за прекрасные минуты, проведенные вместе, проявить заботу о любимом. Что подарить на Валентинов день парню? Девушки сбиваются с ног, готовясь к этому празднику. Поэтому наш сайт подарки для мужчин ком podarki-dlya-muzhchin подготовил небольшой обзор с идеями подарков. Уверены, что он […]

2 комментария

Подарок парню

Говорят, что друг познается в беде, но это не совсем точная формулировка, на самом деле человек познается в трудной ситуации, кем бы он не был, хоть другом хоть врагом. Хороший человек и врага погибать не оставит, а плохой может и брату не помочь. Наверное мы делаем подарки для хороших людей, потому что они у нас […]

нет комментариев

Что подарить на проводы парню, уходящему в армию

Проводы в армию – не праздник, а дань традиции. Но провожать принято не просто «до ворот», а застольем. Это последнее застолье вашего закадычного друга или парня. Впереди у него несколько лет спартанской жизни с ранними подъемами, марш-бросками, ходьбой строем и сплошными лишениями удовольствий. Так что стоит порадовать парня, уходящего в армию.

нет комментариев

Что подарить парню на Новый год

Череда новогодних праздников уже совсем скоро закружит нас в своем зимнем вихре. Начнутся приготовления, сборы, волнения, сдача отчетов на работе, предновогодние корпоративы. Поэтому уже сейчас лучше как минимум придумать всем подарки, а еще лучше – купить их и сложить куда-нибудь на дальнюю полку. Что вообще дарить мужчинам и конкретно парню, если ваши отношения пока не […]

нет комментариев

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *