Какво да се даде на женен мъж за рождения му ден

Тайно ли излизаш с женен мъж? Така че, вече са научили основите на конспирацията и лесно объркват всяка жена на детектив-дилетант. Подаръците за женен мъж за рождения му ден са много деликатна тема. Първо, искам да се моля, изненада и учудвам, и второ, не трябва да е мръсотия. Нашите мъжки подаръци ще ви помогнат в този труден бизнес.

Какъв подарък трябва да е за женен мъж

  • За работа (офис версия). Можеш да дадеш всичко, ако любовника ти го донесе в офиса.
  • Какво могат да дадат служителите или колегите. Ако екипът, бизнес партньорите поздравяват любовника ви, а след това един подарък повече или по-малко — няма значение.
  • "Подарък за себе си." Това означава, че можете да дарите нещо, което той може да си купи. Ясно е, че трябва да се желае подарък.
  • За колата. Мъжете често не се посвети на жена си за покупките си за колата и просто да ги съхранява в гаража.
  • За спортни хобита. Всичко зависи от хобито на любимия ви. Избери си какво иска.
  • Нематериален подарък, т.е. такъв, който не е необходимо да се носи у дома, например приятна вечер прекарана заедно.

Какво да се даде на женен мъж за рождения му ден

Нека анализираме всяка от тези опции по-подробно, така че лесно да изберете подарък за женен любовник.

Офис подаръци

1

Можеш да дадеш на човека добро устройство на бюрото. Продажба има уреди, изработени от дърво, естествен камък и пластмаса. Пластмасови уреди — не нашата опция, но скъп камък, от естествена слонова кост или дърво — прекрасен подарък.

2

офис услуга. Чай или кафе услуга никога няма да бъде излишно в офиса. Можете да дадете малка преносима електрическа печка, ако офисът не разполага с голяма кафе машина.

3

Минибар или комплект очила. Чаши за текила, коняк, ароматно бренди или бира — необходимо работно средство за всеки човек. По всяко време ще можете да ги извадите от килера и да се моля на гостите.

Маскиране под дара на колеги

4

Сокоизстисквачка е чудесен подарък за здравословен начин на живот. Свеж портокал свеж сутрин ще даде сила и настроение.

5

Живопис като подарък — съвсем нормален вариант. Поръчайте портрет на любимия си от добър художник. Можете да го изобразите на платното в някои необичайни антураж, например, на кон с шахта гол.

6

Комплект за бира или комплект за пушач. В нашия магазин за подаръци има отлични комплекти, които са съвсем ясни, че това е персонализиран подарък, а не вашите вързани Pokemon или чорапи.

Маскира се под "Аз самият купих подарък"

7

Барет, добра чанта, колан — обикновено такива неща, които мъжете сами си купуват. Можете да дадете всякакви кожени аксесоари, като например ключ или визитка.

8

Можете да дадете голям необичаен чадър за двама. Под него ще бъде толкова уютно да ходи заедно в есенния парк на локви! Има много творчески чадъри, просто удобни и забавни. Има чадъри със светлини, звездно небе.

9

Ръкавиците са чудесна възможност за подарък за женен мъж. Добрата мека кожа харесва ръкавици са просто един прекрасен подарък. Не забравяйте да погледнете предварително размер на старите си ръкавици!

Подаръци за автомобили

10

Автомобилна прахосмукачка ще бъде правилното нещо. Вашият любовник е вероятно много ревнува гледане, независимо дали оставя на седалката на дългата си червена или бяла коса (ако жена му — с къса коси брюнетка). И с прахосмукачка е много по-лесно да се направи.

11

За размяна на гуми. Това, което е включено в запалката, трябва да е във всяка кола. Ако вашият любовник не го притежава, дайте го на вас

12

Автомобилна кафе машина. Заедно ще пиете ароматно лате или ванилия капучино, докато се наслаждавате на компанията си. Можете да си купите термос в колата или термос.

Спортни подаръци за женен любовник

13

Алпийски ски, мотоциклет каска, ракета за тенис — изберете това, което ще се хареса на вашия верен, което ще бъде полезно за него за приятно забавление.

14

Палатката за къмпинг винаги ще бъде полезна. Можете да си купите добър спален чувал или набор от ястия за туристически удоволствия: гърне, чаша с чиния, купа или добър гумиран термос, който не гори в огъня и не потъва във водата.

15

Абонамент за най-хубавата фитнес зала във вашия град за една година — просто хубав подарък, който със сигурност ще дойде по-удобно. Можете да си купите билет сезон не за фитнес, и до басейна или надолу по скейтборд в увеселителен парк.

Романтични подаръци за любовник

16

Да летим заедно в балон с горещ въздух е впечатляващ романтичен подарък. Тя винаги дава много удоволствие, защото това е впечатления, новост и тръпката и не е достатъчно женен мъж с скучна жена.

17

Вечер в ресторанта, гладко се походят до спа центъра заедно — обещаващо начало на романтичната вечер. Дайте му истинска почивка, където ще се чувства като центъра на вселената. Впечатлете, впечатлете и покажете, че сте наистина жена-празник, желания и поне малко недостъпен, за които искате да се биете с чек гол.

18

Пътуването до Бали (Кот д'Азур или Конго, без значение какво) ще бъде най-приятното преживяване. Само за да даде такъв подарък може да бъде в случай, че си любовник може да отиде с вас, за да се отпуснете, оставяйки у дома на съпруга с нейните кюфтета и тапи.

Какво друго може да се даде на любовник

  • Наргилето не е много необходимо, но невероятно приятно нещо, което може да се пуши с приятели в страната или в природата.
  • Пикник комплект — поръчайте такъв прекрасен подарък в нашия магазин. Морето на емоциите е гарантирано!
  • Добър алкохол, като бърбън, ракия, коняк или вино — изберете напитка, която вашият човек обича.

Какво не можеш да дадеш на женен любовник

Не давайте парфюм, ризи, чорапи и такива неща. Отделен разговор — обвързан с вашите грижовни ръце шапка, шал или пуловер. Това е пълен провал, защото човек не иска да го върне у дома. Всички ръчно изработени веднага отметнете, дори и да не сте направили със собствените си ръце тази прекрасна ваза в техниката на scrapbooking, и поръчате приятел или в интернет.

Къде да купите подарък за любимия човек

Разгледайте нашия магазин за подаръци и изберете готини изненади за любимия човек! И ние препоръчваме да прочетете нашата статия: какво да се даде женен любовник.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *