Какво да даде на колега за рождения си ден

Работите ли в приятелски колектив или в извитата ви броеница е претъпкана с един мъж? Във всеки случай, трябва да поздравите колега за рождения му ден и да му дадете подарък. Обикновено колегите се поздравяват от целия екип, но може да има изключения. Нашите подаръци за мъжете ще кажат как да поздравят и какво да дадат на колега за рождения си ден.

Подарък на колега от колектива

Колективен подарък е най-лесният вариант, защото можете да хвърлите екип и да даде общ подарък. Това е удобно, защото можете да изберете по-ценен подарък за рождения ден. Рядко, които са готови да отпуснат подарък на колега няколкостотин долара сами, но в стадото вече е реална сума.

Домакински уреди

Домакински уреди — добър подарък, ако събирате нормално пари. Предлагаме възможности за такъв подарък, от който можете да изберете нещо подходящо.

1

Електрическото крило

Човек никога няма да се откаже сочна пържола от телешко или ароматни кебапчета. През лятото можете да ги готвите на пикник точно в дивата природа, а през зимата — да се готви у дома в електрическо крило. Такъв подарък ще бъде полезен за ерген, и женен мъж на всякаква възраст.

2

перколатор

Добра кафе машина е скъпа, но има много евтини капсула и капка кафеварки. На него можете да направите вкусно лате с крем или ободряващо капучино за 5 минути. Вашият колега вече няма да губи време за пържене и смилане на зърна.

3

Изстискване

Голям подарък за поддръжник на здравословен начин на живот и здравословна диета. Сокоизстисквачката ще бъде удобна по всяко време на годината. През лятото можете да направите плодови и зеленчукови сокове върху него. През зимата изборът не е толкова богат, но все още в хладилника има моркови и ябълки. И това е повече от достатъчно за добро утро.

4

Бизнес подарък

Бизнесменът трябва да има добри неща. Сега можете да изберете всякакви бизнес сувенири и просто нещо за бизнес човек.

5

Барсет, калъф, чанта

Един добър кожен барет, случай с кодова ключалка, мъжки съединител — чудесен подарък за всеки колега. Изберете скъпи аксесоари, които няма да се срамуват да се носят и ръце. Можете да дадете добра чанта или позлатен клип за пари. Въпреки това, сега много предпочитат касовата карта. Можете да си купите визитка.

6

Настолен компютър за бланки

Поставете на масата приличен устройство за химикалки и моливи също ще бъде хубаво. На продажба има набори от ценни дърво — те изглеждат невероятно стилен и приличен. Няма нищо оригинално в него, но е такъв универсален безлично подарък за всички случаи.

7

Сърдечни дарове

Подарък за душата може да бъде всеки — всичко зависи от вкусовете и предпочитанията на вашия колега. Изберете подарък в зависимост от неговите хобита или хобита.

8

Настолни игри

Мъжете обичат настолни игри и никога не пропускат възможност да нарисуват куршум или да отидат на покер. Дайте му маса рулетка, която ще помогне да се съкрати дългите зимни вечери. В нашия магазин за подаръци има готови комплекти за игри — просто ред и решаване на всички проблеми.

9

Минибар

Всяка мечта е на маса или етаж. Вашият колега обича ли да пропусне чаша бърбън след един ден работа? Дай му бар! Можем да поръчаме комплект с ром и камъни, за да охладим уискито — проверете магазина.

10

За пикник

Пикник комплект с грил и шишчета или окото е най-необходимото нещо през лятото. Човекът с удоволствие ще приготви вкусна кебап и ще ви лекува, ако му се моля с такъв подарък.

Личен подарък за колега на мъж

Ако вашият екип не е толкова приятелски или просто искате да поздравя колега лично, ще трябва да избирате от повече бюджетни опции. Какво да изберем? Предлагаме ви няколко варианта, които ни изглеждат много готини и приятни.

11Чаша с "бисквитка"

Вашият колега вероятно обича да пие чай или кафе с ванилия или захарни бисквитки. И ако има чаша с отделение за печене, ще бъде възможно да се движи свободно из офиса. Голям подарък за колега! Спрете да използвате чинии — това е последният век.

12Светкавицата

Не особено оригинален, но винаги полезен. Със сигурност не се случва много. Купете добра гумирана флашка, с която можете да пътувате. Много е удобно по пътя да хвърлят върху снимките си или просто да се съхранява у дома с важна информация.

13Тенис ракетна, бална или фризби

Дори и малък подарък за спорт и отдих ще бъде прекрасна изненада. Ясно е, че баскетболен любовник не се нуждае от тенис ракета, така че можете да дадете такъв подарък само в случай, че знаете предпочитанията на рожденик.

14Смешно яйце

Ако един колега сутрин яде бъркани яйца (няколко интимни подробности за личния живот, но мъжете доброволно ги споделят), можете да му дадете "яйце". Това е евтин, и добро нещо. Избери нещо по-брутално от сърце.

15Уиски Стоунс

Охлаждащи камъни за уиски — много готин подарък. Можете да ги купите в нашия магазин в комплекта: вижте тук. Готини очила няма да бъдат излишни, също — ние сме сигурни. И ром също ще бъде полезен на истинските мъжки събирания вечерта след работа.

16Масаж нос

Масаж нос или специална облицовка на стол — много необходимо нещо за офис жител. Това ще помогне на вашия колега да остане в тон до вечерта. Можете да си купите масаж възглавница — по-бюджет, но също така много готино и необичайно.

17Пари

Но не само един плик, и трябва да даде пари готино. Вижте нашата статия, в която казахме как да се дават пари. Вие със сигурност ще изберете правилния вариант и да се опаковат парите добре, за да не се удари в лицето си в мръсотията пред всички приятели.

Как да поздравя един човек

И тук всичко зависи от вашата креативност. Поръчайте огромна торта, сложете много топки, направете готин вестник и организирайте шоу за рожден ден, което ще бъде запомнено от вашия колега и целия екип.

Можете да направите колега работа малко и да намерят своя подарък — да му даде съвети, както в детска игра за студено-горещо. Можете да нарисувате "карта за търсене на съкровище" и всеки елемент от нея рожденият човек трябва да премине само след простата задача. Само подаръкът трябва да стои, а не чаша с надпис "Вие от колегите".

Вариант, наречен "колеги от склероза", също ще бъде подходящ. Трябва да се преструваш, че забравиш за рождения ден на рожденика. Той ще дойде сутринта толкова елегантен и гладен, и вие ще го посрещнете с недоволни погледи. Не се разхлабва дълго — в половин час поканете колега в следващия офис, където всичко ще бъде подготвено за поздравления.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *