Добър подарък за директора

Има една легенда, че има добри и евтини подаръци, това вярно ли е или измислица? Да разберем. Не е странно, че това твърдение е истина и лъжа. И тук няма философия. Само за някои хора можете да вземете добър подарък, а за други не. Това означава, че за всички мъже можете да вземете голям подарък за 200-300 UAH, но не всички хора са в състояние да изберат такъв подарък.


Разбира се, ние не сме скъпи и в същото време отлични подаръци, но те не се вписват всички мъже в насипно състояние.

Между другото, твърдението, че не е скъп подарък по принцип не може да се счита за добра — хижи (най-важното не е по-евтино от 100 — 150 UAH). Не винаги скъпо и не е желателно подарък, ще се хареса повече от не скъпо, но подходящо. Например, във вашата среда има поне няколко души, които биха били много по-приятни да получат като подарък една интересна книга (на стойност 150 UAH), а не риза от моден магазин (за 1500 UAH). Е, ако изберете подарък за директора на мъж — тогава едва ли можете да се понижи и цените на подаръци от хората от околностите му. И няма нужда да го правиш. Просто трябва да вземете подходящия подарък, който той ще хареса.

Подарък за директора на човек, който да се промени от роклята?

По-скоро да. Дори и да не е близо до вас, човек, трябва да се анализира добре неговите желания и хобита, като "капитулация роклята" означава — да си купи нещо, което първо хваща окото в мола за стотинка, което не е съжалително да се измъкне от чантата и да даде на своята баба, която иска милостиня. Когато някой дава "случаен" подарък, който е избран в рамките на 20 минути — той се усеща веднага. По-често, отколкото не, лошо избран подарък се възприема като неговото отсъствие, така че ако няма да се опита, по-добре е да се спестят пари и да купят нищо. Трябва да знаете лицето перфектно или да бъде невероятно пърдене, за да изберете добър подарък за един човек, за 30 минути във всеки търговски център.

1000000000

Подарък на режисьора на мъж

 

Нека се опитаме да се идентифицираме с вас няколко вида мъже и да вземем "ключа към сърцето им".

Диагноза: Високотехнологичен човек
Той се окачва от главата до крака с телефони, таблети, умни часовници, спортни гривни, модерни слушалки и др.
Да се излезе от ситуацията: Интересен случай за телефон или таблет, например, направен по индивидуална поръчка с логото на неговата компания (ако има бизнес) или от логото на любимия му спортен клуб. Малка чанта за таблет, телефон, кредитни карти и дреболии, преносима слънчева батерия за зареждане на мобилни устройства, преносима колона, карта за зареждане в качи (ако се използва от Apple), външна батерия (преносимо зареждане), монопод (ако лицето не е на първа линия и постоянно се самозарежда).

1000000000

Постоянно пуши
В деня, и ако чудо се случи, след два дни той пуши пакет цигари. Наргилета е страхотна, тръбата за пушене е твърде много.
Изход: Няколко добри пури и гилотина са чудесен подарък. За щастие, такъв комплект може да се грижи за нашия магазин за подаръци за мъже, не само че ще зарадвате човека пури, така че ще направите и фурор с нашата дървена маркови кутия за подаръци, преди които няма безразличен повече от един човек.
Даването на наргиле може да не е най-добрата идея, въпреки че човек лудо обича да пуши наргилета. Ако човек работи много и понякога избира с верния си или с приятели в уютен ресторант, където те пушат наргиле и пият зелен чай, почивайки предимно морално — най-вероятно се счита за добър ритуал и такава процедура никой няма да се промени, за да дим домашен наргиле пред телевизора. Може би си наргиле веднъж и ще има време, но със сигурност няма да се превърне в постоянно необходим подарък.

Ⅱ

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *