Как да опаковате тениска като подарък

Сега в тенденцията на готини тениски, които много традиционно смятат универсален подарък. Но тениска без опаковка за празника — като куфар без дръжка. Изглежда, че нещата са добри, но не. Ето защо е необходимо да се опакова тениска, така че да стане пълноправен подарък за човек. Нашият магазин за подаръци podarki-dlya-muzhchin.com предлага опции за опаковане, от които със сигурност ще изберете нещо подходящо.
3

Малко творчество никога не боли. Можете да направите тази готина кутия под формата на тениска. За да ви накара да се нуждаете от картон, ножици и лепило. На върха на лепилото е изработена от хартия и готов подарък. Можете да използвате една и съща снимка като тениска и просто да я поставите върху триъгълна кутия. Тя също изглежда доста оригинално.

4

Вместо хартия, можете да вземете карта или стар вестник, да обвиете всичко с низ и да поставите печат. Ако няма мармът, пластмасата от бързо сухата глина за творчество ще слезе.

5

Вариациите с кутии могат да бъдат много различни. От може да бъде залепен, опакован и направен различни приложения.

6

Кръглата кутия също изглежда страхотно. Просто трябва да сложиш тениска в него. И можете да поставите мустаци върху опаковката, така че никой да не бърка мъжкия подарък с женската.

7

Можете също така да опаковате тениската в най-простата опаковъчна хартия. Малко декор ще го направи доста празнична опаковка.

8

С лъкове и сърца, най-важното е да не се прекалява. Или ще се окаже твърде пъстра и се напикана.

9

Като цяло, можете да направите кутии от хартиени торби, които дават в магазините на марката.

10

Това е много просто — просто трябва да залепите ярка лента и вратовръзка. Изглежда добре. И накрая майсторски клас: как да опаковате тениска като подарък.

11

Майсторският клас е подходящ за тениска с дълги ръкави. Не може да си нисък. Вътре можете да поставите всяка изненада: книга, албум за снимки или завършен фотоалбум.

12

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *