Топ подаръци: топ изненади

Статистика — невероятно полезно нещо поне заради това можем да научим рейтинга на подаръци. Нашият магазин за подаръци препоръчва да се обръща внимание на най-добрите подаръци за мъже, които ще помогнат на нежния пол да отговори на предстоящата почивка в пълна сила. Подготвили сме ви рейтинг на подаръци, съставени от проучвания на мъжете. Удоволствието е страхотно нещо. Оказва се, че човек може да бъде елементарна наслагва.

Топ подаръци за мъже: изключителен за него

7

Джаджите са чудесен подарък за всеки мъж. Можете да дадете на вашия любим iPhone или iPad, камера. Скъпо, обаче, ще бъде изненада за вярващите. Ако няма пари за добро оборудване, по-добре е да изглежда нещо по-евтино от върха на подаръци, но не и да купуват китайски боклуци.

2

Подаръците за бира са просто празник на живота. Мъжете са свикнали с факта, че техните половини наистина не се оплакват от най-любимите навици, така че просто спря да реагира на вечно мърморене. С голямо удоволствие им липсва чаша бира, тайно от жените. И ако му дадете подарък за бира, той ще бъде висок и авио-бабетик.

3

Часовникът е чудесен подарък за мъж. Всеки джентълмен мечтае да има готин хронометър, но може да спести пари за него. Изпълни мечтата си и той ще ви благодари с внимание и внимание. И не вярвай, че не му трябва часовник, защото има мобилен телефон. Все едно да кажеш, че не ми трябва кола, защото имам количка.

8

Кафе или чай — друг подарък за душата. От ароматна и ободряваща напитка в красив пакет, дори и при пистолет няма да откаже всеки човек кафе.

9

Комплект за пикник или готвене на кебап в природата — истински магически куфар, който трябва да бъде всеки човек в багажника. Гарантирано е да дойде по-удобно многократно. Какво според вас ще ви помни по същия начин?

4

Една добра чанта, чанта, раница или в най-лошия край на чадър — много необходими и полезни аксесоари, които със сигурност няма да прах на далечния рафт. Нещата трябва да са от двете. или парузин, но след това непременно брандирани.

11

Шезлонг, люлеещ се стол, хамак — райско удоволствие. Хубаво е да се протегнеш в такъв шезлонг сред природата, да включиш музиката, да сложиш слушалки в ушите си… и нека целият свят да чака.

13

Велосипедът не е подарък за бюджета. Но със сигурност ще трябва да опита. Искате да имате красив и подходящ съпруг или момче, а не дебел матрак? Възможно ли е да се направи скейтборд или плувна шапка? По принцип можете да и топка за тенис. Но е по-добре да не давате нищо тогава.

12

Масаж в салона — нещо невероятно. Купи му сертификат. Не до най-близкия фризьор, а до добър масажист. По-добре на масажиста. Няма значение, в общи линии. Основното нещо е да получите заряд на невероятно положителни емоции.

10

Пурите ще угоди на любовника на сладък и ароматен дим. Пурите са ценни дори и от процеса на пушене, а от самия факт, че притежава такова невероятно богатство. Приятелите ще дойдат при него, и той ще вземе кутия небрежно от чекмеджето на масата и ще предложи да се пуши. Или ще го пуши тайно, ако ще умрете. Но това са подробностите.

Вече сме писали за най-лошите подаръци и какъв е смисълът да ги включим в нашия връх. Но ние не търсим лесни начини, така че направихме допълнително проучване на познати мъже. Имаме блиц интервю, което ви предлагаме.

Мъжки подаръци: ексклузивно за podarki-dlya-muzhchin.com

Андрю, на 35 години

Женен съм от 12 години, така че получавам подаръци предимно от жена ми. Сигурно мисли, че съм неспособен, затова ми дава ризи и чорапи през цялото време. И ризите са добри, но някак си не ме угояват. Мога да си избера дрехите. Не искам да обидя жена си, така че усърдно обявя искрена изненада и виси в килера друга риза. Да живеем на 100000000000000000000 Има ли достатъчно въображение за нещо друго?

Семьон, на 32 години

Казват, че мъжете не знаят как да избират подаръци. Всъщност, момичетата ни правят лош пример. Сякаш всичките ми приятели се състезават за най-глупавия подарък. Това постелки за колата на друга марка ще даде, а след това някакъв страховит одеколон. Може да е скъпо, но смърди на гора. Да, сигурно съм тесногyвана. Но повече биха искали да получат нещо необичайно. Аз самият се подарявам подаръци и не се пара)

Олег, на 25 години

Момичетата ми се състезават в ранга за най-безполезния подарък. Някои от тях мислят, че съм гладна. Например, вече имам три тостера. Да, сутрин ям филийки. Но защо ми трябват толкова много тостери? Пазарувайте си собствен офис или под наем или нещо такова. Наскоро получих палачинка. Не планирам да печем палачинки в обозримо бъдеще. Бих искал да посъветвам красивите дами да бъдат по-проницателни. Нека те питат какво да дадат, отколкото да напълнят апартамента ми с боклуци. Надарен кон, разбира се, не изглежда в зъбите, но все пак.

Кирил, на 30 години

Уморени сте от получаване на всеки празник нещо от серия от сапун-цуна бръснач комплекти. Купувам само един гел за себе си и никога не използвам пяна. Давам го на приятелите си, а не да съхранявам това добро в банята до пенсионирането, ако това никога няма да ми бъде от полза.

Тимур, на 36 години

Жена ми постоянно ми дава електроуреди. Вече получи като подарък косачка, помпа и резачка. Сега чакам нещо като отвертка. Не го искам? Предпочитам да имам добър навигатор.

Алексей, на 28 години

Дават ми чорапи и вратовръзки. Чорапите са винаги с някои съмнителни размери, и връзки на диви цветове. Аз съм много чувствителен към подаръци, но последният клас ми беше даден на 12- годишна възраст — това беше воден пистолет. Като цяло, най-глупавите подаръци — това е от магазина смешни подаръци. Вярвам, че само човек с интелигентност на изпражненията може да купи чаша като подарък.

Всеволод, на 32 години

Много доволен от подаръка от миналата година от жена му — за първи път в живота ми тя ме зарадва. Тя даде сертификата на магазина за спортни стоки. Сега имам невероятен стоп!

Дайте подаръци, да се насладите на това и да се насладите на процеса на избор. Тогава вашите презентации ще бъдат необходими и полезни, не глупави. Трудно? Влак) И ние магазин за подаръци за мъже ще ви помогне.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *