Ценен подарък за един мъж

Възможно ли е да се дават емоции или всякакви ползи (например сертификати за обучение)? Готов ли е нашият манталитет за такива иновации? На първо място, невъзможно е да се изравни под един гребен. На второ място, трябва да разберете, че такъв подарък трябва да бъде невероятно високо качество. И качеството трябва да се състои в шик идея, а не малка цена (почти винаги) и внимателна подготовка.

Ако говорим за подарък, който не носи материална стойност, но е в впечатления и емоции — такъв подарък за човек може да бъде подходящ и желателно само в един случай — ако е така

човек, който може да оцени вкуса на емоциите.

gfty

Може да има много примери

Не е скъпо:
Пътуване до водния парк като подарък за мъж
Масаж (възможно за двама)
Разхождайки се по кон през гората
Каране на четворка
Пейнтбол игра
Билети за концерта
Вечеря на тъмно (има ресторанти, които прекарват такива вечери)

Y

По-високи разходи:
Разходка с яхта (ако той няма собствена яхта)
Уикенд пътуване в чужбина (което трябва да изберете по време на сезона, може би можете да стигнете до карнавала в Рио де Жанейро или на М'nchner Октоберфест)
Ride в балон с горещ въздух

2000000

Като цяло, можете да дадете само необичайна, много приятна, за предпочитане участва в приключения подаръци. Ако доведете човек на място — това трябва да бъде изненадващо за него, в противен случай тя няма да се разглежда като подарък. Не можеш да дадеш на мъж вечеря в ресторант, на който ходиш няколко пъти на месец.

Може ли да е краен подарък за един мъж?

Може би, ако сте 100% сигурни, че един човек е положителен, и най-важното се счита за екстремен спорт. Ако не знаете със сигурност дали човек се страхува от височини или не — по-добре е да се въздържат от един тип подарък на парашут. С вашата небрежност в избора не можете да плашете лесно бъдещия си притежател на подарък.

Ученето като подарък

Смята се, че книгата е най-добрият подарък, като цяло — така е. Но книгата не е просто надарен куп листове в красиво свързване, това е символ, който съчетава надарен история и знания.

Частните курсове и лекции са една от най-добрите образователни програми на 21-ви век. Така че защо да не даде на човек възможност, да се превърне в стъпка по-висока в професионализма си в областта на работа или в хоби. Ако смятате, че подаръкът по отношение на стойността — тази идея ще надмине всеки друг в избора на подарък.

Как да разберем какво обучение ще бъде идеалният подарък за човек?

Това е основно. Вие избирате посоката, в която човек иска да развива: маркетинг, PR, счетоводство, реклама, изкуство, програмиране и т.н. Погледнете в интернет, който във вашата страна се счита за един от най-добрите в избрания от вас бизнес, след това да гледате всички видове семинари, лекции и курсове по избраната тема в и идващия час във вашия град, сравнявайте говорители, съзнателно четете "чии кунг фу е по-добре". И всички, финала, купуват билети за събитието.

В Америка, системата от лекции и семинари за професионално развитие и образование е невероятно развита. Например, има социална програма като TED. Това е свободен етап за професионалисти в тяхната област. Броят на изнесените лекции се измерва в десетки хиляди, а американците обичат тази програма не познава граници.

Jhui

Гледайки нашия онлайн магазин за подаръци за истински мъже, вие със сигурност ще можете да вземете нещо специално за всяка почивка, и повярвайте ми, такива невероятни емоции като от нашите подаръци — човек опит веднъж 10 в живота си.

MAN BOX Ви пожелава една незабравима почивка.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *