Защо не можете да давате подаръци предварително

Ние винаги се опитваме да купуват всички подаръци предварително, защото точно преди празника започва загадка авра. И често има изкушение да дадете подарък предварително, за да утолите човека. Въпреки това, има мнение, което дава предварително подаръци не е възможно. Дали е вярно или не, ако е вярно, има ли логично обяснение за такова правило? Нашият магазин за подаръци за мъже реши да открие истината и да постави всички точки и.

Възможно ли е да празнуват празника предварително?

Няма свещен смисъл в празнуването на важни дати предварително, но не е обичайно да празнуват рождения ден преди. Въпреки това, всички ние организираме корпоративни клиенти на работното си място в последните дни на декември и празнуваме Нова година. По същия начин, професионални празници, които обикновено попадат в почивните дни, в екипа успешно празнуват по-рано. Но това все още са обичайни, а не лични празници, които никой от нас не е особено загрижен.

Защо не можете да празнувате рождения си ден предварително

Това е суеверие, в което мнозина вярват. Тя е свързана с факта, че според вярванията, че е невъзможно да се празнува рождения ден предварително. Този знак се появи отдавна. Нашите предци вярвали, че рожденият ден е много специален кармичен ден. В навечерието на важна дата човек се посещава от духове — добро и лошо. Време е да се направи равносметка, както се казва, време за събиране на камъни. Точно преди рождения ден има прераждане на човек, изглежда, че се роди отново. Не вярваш в духове или суеверия? Това си е твоя работа. Тогава не е нужно да се занимаваш с всички тези знаци.

Защо не можете да давате подаръци предварително

Подаръкът винаги е празник и можете да го дадете дори и в най-обикновения ден. И същността на знаците е, че е невъзможно да се поздравя предварително за рождения ден, така че злите духове не увреждат рожденичето. Все още има такъв момент като въображаемата. Ако лицето, което искате да поздравя предварително, миндест и суеверни — в никакъв случай не го поздравявайте предварително. Той ще започне да се обръща и да чака за неприятностите, които той може да се обади и да се обади. Ако нито вие, нито без няколко дни рожден ден не се притеснява от поличби и суеверия, можете спокойно да дадете подарък по всяко време.

Знаците и суеверията действат само когато вярваме в тях. И те не съвпадат с различни нации. Например, ние вярваме, че е невъзможно да се даде оръжие на човека. И на изток е най-желания подарък, представен само на уважаван човек. Друго несъответствие е броят на цветята в букета. Имаме езическа традиция да дадем четен брой на погребението, защото това е дори числа, които завършват всеки цикъл, включително и живот. Но в Европа, напротив, съвсем спокойно присъства рожден ден 10 или 20 рози.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *