Как да изберем подарък за шефа?

Мислиш ли да дадеш алкохол на шефа си? Да се опитаме да се задълбочаваме. Всеки човек, а шефът също е човек, има много скрити желания. Може би желанието да ви донесе живот няма да бъде възможно просто защото не се вписват в ролята на добра фея. Но можете да вземете хубав подарък за шефа, със сигурност ще бъде в състояние. Това няма да бъде трудно, ако бюджетът не е ограничено до 250 гривна. Да започнем с това, което са шефовете. В края на краищата, подаръкът трябва да бъде избран под характера, навиците и хобита на лицето.

Ако сте едва наскоро в екипа и все още не сте стигнали до по-близо шефа, например, не сте имали време да посетите корпорацията, където всички добри напитки и да започнете да говорите сърце-до-сърце. Вашият изход — да събира клюки, разбира се, добре, познаване на кой — с кого спи — вие равномерно не помагате. И да го направите до степен на грозота е елементарен. Всичко, което трябва да направите, е да говорите с някой говорещ служител, който работи за вашата компания от дълго време, и да разкаже измислена история за това как бившият ви шеф някога пие твърде много и купи офис летящ надуваема акула. И нашият нов шеф може да се грижи за пиенето? Това е елементарен пример, трябва само да развиете идеята.

2000000000

Как да изберете подарък за шефа си, ако го знаете дори малко

Какви хора има? Нека започнем с класирането на готвачите.

Видове шефове:

  • Шефът е "обикновен": малко трудно, но весели, рокли строго, има съпруга, може би едно или две деца, обича футбол и книги, обича да прекарва времето си на открито, от лоши навици — пуши (може периодично да хвърлят) и понякога напитки.

Една добра пура (ако в момента пуши) и бутилка уиски, за да се намали бюджетът е по-добре от 0,5. От една страна, това е доста, 0.5 няма да изглежда като мърляч, а в същото време не е много скъпо. Ако шефът е приличен и добре да се направи човек — евтино уиски е по-добре да не се даде по очевидни причини. Трябва да започнете от марки като учители (мнозина казват, че е скоч, но не би трябвало да ви пука), Известната Грауз, можете да Джак Даниелс или Джак Даниелс мед.

2000000000
Опаковката е много важна. Просто го научите — всеки подарък става 5 пъти по-добре, ако е правилно опакован. Под правилната опаковка се разбира дървена кутия, както в нашия онлайн магазин. Можете също така да свържете собствената си креативност и правилно да поставите кутия за подарък от картон, но е по-добре да го поставите не себе си, а просто правилно, с най-малките детайли, за да обясните на подаръка, което искате. Няма смисъл да се разчита на въображението на опаковчици, историята не знае случаите, когато човек е поискал да опаковат необичаен подарък и той е направил нещо необикновено и творческо, а не просто е завъртяло кутия от цветна хартия и вързани лък. Няма проблем, ако си сътрудничите с няколко служители и да дадете един подарък от няколко души.

Теа

  • Следващият вид е шефът на "атлетът". Той обикновено е годен, не пуши, напитки малко или изобщо не пие, работи сутрин, яде само здравословна храна, като бързи коли и активни видове почивка. Такъв модел на съвършения мъж. Ако имате такъв шеф, най-вероятно работите в сериозна, силна компания на пазара, вероятно печелите добре и все още имате място да расте. Така че скъпият подарък ще бъде полезен. Например, сертификат за скачане с парашут или един урок в екстремно шофиране. Ако искате да вземете нещо по-евтино, можете да дадете една спортна бутилка за вода, капачка на добра спортна марка или интересна книга, със сигурност вашият шеф в свободното време обича да чете.

1000000

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *