Какво да се даде на гостите

За сватба, рожден ден, ергенско парти или парти не отиват за подаръци. Освен това, гостите не разчитат на тях изобщо. Но все пак е приятно, ако виновниците на празника показват уважение и даде нещо за спомен. Нашият магазин за подаръци за мъже ще каже кога и какво да се даде на гостите, как да го направя красиво.

Какви празници дават подаръци на гостите

Даване на подаръци за гостите на сватбата е дългогодишен western традиция, която вече имаме доста свикнали. Но това не е единствената причина. Собствениците на къщата трябва да подготвят подаръци за гостите за Нова година, защото щедрият Дядо Коледа дава всички. Друга причина, когато гостите ще бъдат много щастливи дори скромна знак за уважение — рождения ден на детето. Има и други празници, когато можете да дадете на гостите изненада, например, 8 март.

Подаръци за гостите за сватбата

За сватбата можете да подготвите малък брой гости. Можете да ги дадете на всеки в зависимост от пола или двойката. Представители на нежния пол ще бъдат доволни от красиво опаковани кутии с бонбони: бонбони, бисквити, торти, мармалад или бонбони. А мъжете могат да получат пура. Един общ подарък може да бъде ръчно изработен сапун, буркан с мед или ароматно сладко от ягоди. Дайте на децата бонбони на пръчки или някои творчески торти.

51

Подаръци за гости за Нова година

Изборът на подарък за новата година се ограничава само до вашето въображение. Това ще отнеме малко време и красива опаковка, за да получите всички добрина да бъде оригинална. Можете да дадете на гостите за нова година сол за баня, ароматни свещи, топли чорапи, ръкавици без ръкави, красиви шалове, плетени бонбони, леки носни кърпички. Желателно е да се прикрепи нещо сладко към такива подаръци: бар на шоколад, рахит или пастили. Добре, ако се пече сладкиши, но не непременно.

10

Подаръци за рожден ден на гости

Гостите на малкото парти за рожден ден могат да получат голям балон, надути хелий, играчки или сувенири. Можете да си купите детски албуми и моливи, пластилин, сапунени мехурчета, раници или меки играчки. Основното нещо тук е представянето. Децата ще имат прекрасно впечатление, ако тези подаръци вратовръзка с балоните, и да им даде смешни клоун. Друга възможност е да дадете подаръци на магьосник, който ще ги извади от шапката си или от ръкава.

3

Подаръци на гости на 8 март

На 8 март можете да дадете красиви салфетки, вази, гребени, нещо от козметиката, като крем за ръце и сапун. Можете да склада на добри хавлиени кърпи или ароматно саше. Кутии за малки неща или бижута, щандове за пръстени, фиби, носни кърпички — всичко това са съвсем нормални подаръци. Можете да направите и само сладкиши, но те трябва да бъдат красиво опаковани.

2

Даваш или не?

Ако има възможност — определено дайте. Не толкова за нашия дял пада празници и приятни подаръци, така че всяка такава изненада се превръща в събитие. Със сигурност гостите ще оценят грижата ви и ще се приберат у дома доволни.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *