Мъжете дават ли цветя

Смята се, че цветята трябва да се дават на красиви дами. Но от друга страна, флорални подаръци не могат да бъдат наречени изключително прерогатив на по-слабия пол. Дали мъжете дават цветя, кога и по какви причини, и ако те дават, какво и защо. Нашият магазин за подаръци за мъже ще ви помогне да разберете мъдростта на флорални правила. Не можете да се занимавате с правилата на етикета, който освен цветарите, никой не знае, но се придържаме към благоприличието си струва.

Обичат ли мъжете цветята?

Няма категоричен отговор на този въпрос, защото има мъже, които купуват рози и с удоволствие ги растат в градината си, и има брутални представители на по-силния пол, не приемат никаква нежност от телешко. Ако не знаете нищо за предпочитанията на мачо, можете да действате с чиста съвест сами. Ако той наистина не може да ги устои, тогава купуват по-добра бира или набор от пури за един мъж.

Когато дават на мъжете цветя

Човек може да даде цветя за всеки личен празник. Например, ако отидете на годишнината, че е доста подходящо да си купите букет. Можете да дадете на един мъж цветя за професионален празник, например, в деня на учителя. Мъжки лекар също е позволено да представи красив букет, ако искате да му благодарите за успешно лечение. Но е по-добре да изберете повече материални подаръци за мъже.

Мъжете не получават цветя

Абсолютно не е необходимо да идва на среща с приятеля си с букет или просто да представи мъж цветя без причина. Ако искате да го направите приятно, по-добре е да си купите красива вратовръзка или скъпи копчета за ръкавели (пури, алкохол, топли маратонки или флаш устройство). Без смислен повод, мъжете не получават никакви цветя. Изключение може да бъде вашият добър стар приятел, зубър, обсебен от цветовете на стаите. Нищо лошо не е, ако му представиш рядък вид безразсъден мухоловка или мандарино дърво в гърне.

7

За кого е предназначен букета?

Ако сте поканени на рожден ден на един млад човек, където майка му ще бъде, че е по-добре да си купи букет и да го дам на майка си — това е и нейната почивка.

Цветя за сватба или годишнина от семейния живот са дадени на жена, а не на мъж.

Цветя за jubiljara му се дават, а не на жена му.

Не си струва да се даде цветя на човек за раждането на дете — той не е направил нищо героичен и това не е почивката му. Но подарък с ром и чаши от нашия магазин за подаръци podarki-dlya-muzhchin.com — това е.

Какво букет да си купите един човек

Мъжките букети имат строга линейна форма, асиметрична или симетрична, но те не могат да бъдат малки и кръгли. Toffee е подходящ за основа на мъжки букети. Гладиол, карамфил, гербери, божури, антириум. Украсете състава до минимални листа от аспержи, папрати, чудовища, някои разновидности на Ficus. Цветът на букета може да бъде светъл или тъмен, но тя трябва да бъде предимно естествено. Мъжки нюанс, като бордо, трябва да доминира. Меко лилаво, розово или метличина може леко сянка на състава, но тя не трябва да доминира.

Има много творчество.

Букет от шоколади, плодове или чорапи — много особен подарък за един мъж. Със същия успех можете да дадете мачо букет от памперси. Като цяло, творчеството трябва да бъде в умерени. Има много по-подходящи и брутални подаръци за мъже, отколкото такива сополи-пуси. Искате да представите оригинален подарък — дайте на мъжете, а не на странни и глупави подаръци.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *