Как да вземем подарък за мъж

Какво е рожден ден без подаръци? Независимо дали сте мъж, жена, дете или старец, всички, без изключение, обичат вниманието и грижите. Подаръкът е преди всичко внимание и едно внимание вече е много скъпо. Но има един нюанс, лош подарък — това не е толкова приятно внимание, което може да се усети, когато ви е дадена нещо интересно или желателно. В края на краищата, лош подарък, по-скоро — подаяние, а подаяние не струва нищо.

Дарът на мъжа трябва да отразява проявленията на грижата и любовта към човека. Няма значение кой е.

този човек е за вас, дори ако това е шефът — обичате го по свой начин, като човек (разбира се не винаги, но и това се случва).

Но най-важното е да не се прекалява с процента на грижите в подаръка и да се наблюдава подчинението, ако това е уместно. Непознат човек или бизнес партньор не трябва да дава плетени чорапи, ако имате чисто делови отношения. Такъв подарък ще се счита за лош тон.

Юд

Например, шефът може да даде пури, ако той пуши. Можете да се грижите за добра запалка, необичаен пепелник или сейф за пури. Ако не пушите, а напротив приветства спортен начин на живот — можете да изберете бутилки за вода, на рън е много удобно нещо.

Ферари

Има хора, които обичат шапките, и такива хора не са достатъчни. За да си купиш шапка за шефа. Например, в магазините на марката Puma има неща от Ferrari с логото на тази марка на автомобила върху дрехи, обувки, шапки и аксесоари. Тази линия на облекло е въплъщение на сътрудничеството на дизайнери на две гигантски марки, всъщност ни се показва как дрехи и обувки биха изглеждали, ако Ферари са коктурира, а не загриженост за кола. Ако вашият приятел, колега или приятел носи шапки — трябва да погледнете по-отблизо такъв подарък. В края на краищата, един добър подарък за един човек — може да бъде само полезен и желан подарък.

Пумата има и линия от дрехи, които те разработиха заедно с немския производител на автомобили BMW. Тук трябва да знаете какво марки бъдещите ви притежатели на подаръци предпочитат.

Някой може да получи добра капачка, ако е уместно, никой не казва, че е необходимо да следваме инструкциите си, ние просто се опитваме да дадем вектор на развитие на вашата мисъл.

Лична грижа като подарък за мъж?

 

Естествено, за да се даде пяна за бръснене и бръснач, който сте купили в най-близкия супермаркет — е строго забранено от специална комисия за мъжки подаръци в кабинета на министрите на Украйна. Такива подаръци, можете да дадете, само най-големите врагове. В края на краищата, всички мъже могат да си позволят да си купят гел за бръснене и бръснач, и това е толкова глупаво, колкото да се даде на обичайния крем за ръце на жена, купил за 40 UAH в супермаркета.

Jo

Като цяло забравяме за невероятните комплекти подаръци, състоящи се от гел за бръснене и самобръсначка, които се опитват невероятни обеми, за да "карам" супермаркети преди празниците.

Ако мислите, че човекът на този етап от живота има твърде много затруднения с пари и си пяна за бръснене — ще бъде спасителна линия в разярен океан от пари — в този случай, дават пари. При такива обстоятелства е целесъобразно.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *