Възможно ли е да се даде подаръци

Периодично има изкушение да се даде подарък, т.е. да се даде подарък от някой по-рано. Често се случва, че не харесваме подаръка, смятаме го за безполезен. Приемаме с напрегната усмивка и от учтивост, които благодарим. И след това хвърли на далечния рафт в килера, за да не се получи отново. И тогава, чудо, можеш да използваш безполезно нещо и да запазиш подарък за някого. Но възможно ли е да се даде подаръци? Нашият магазин за подаръци ще ви каже дали е възможно да го направите или не и защо. Прочетете съветите от podarki-dlya-muzhchin.com.

Можете да получите в неловка ситуация пред подателя

 

Представете си, че приятел от сърцето ви е дал фритьор, който не ви трябва за сто години. Вие сте веществено на здравословна диета и презират пържени картофи по принцип, още по-малко пържени. Вие го даде безопасно на някого, а след това един приятел неочаквано и неочаквано дойде да посети с весела компания. Трябва спешно да измислиш нещо като лечение. "Да изпържим картофите във вилата, която ти дадох." Можеш, разбира се, да мрънкаш нещо като и аз го занесах във вилата или го взех за ремонт. Тъжно е. Счупен е. Но следващия път трябва да кажеш, че си забравил да го вземеш от ремонта. Като цяло, не-comilfo.

Може да има още по-неприятна ситуация. Даваш фритюрник на приятел, а тя ще го даде на твоя дари. Светът е невероятно малък! Всички пържели са еднакви? И си представете, че е имало кутия смачкана от един ъгъл и приятелят ви си спомня.

Ако приятелят ви има лош спомен, тя може да ви даде същия злокож и ненужен фрит. И това може да се случи в присъствието на човека, който ви го е представил. Ситуацията ще бъде патка и ти го помниш за цял живот.

3

Това е нечестно по отношение на подаръка

 

Ако човек ви е избрал подарък за дълго време, нервен и притеснен дали ви харесва, тогава в такъв подарък има част от душата на подателя, без значение колко банално може да звучи. И е нечестно лесно да се вземе и да даде нещо, сякаш го приписва на себе си. Това важи особено за възрастните хора. Ако майка ти", баба или тъща постоянно ви дава нещо напълно ненужно, като глупави плочи с червени рози, порцеланови комплекти с позлатени къдрици или покривки за легла с рога, тя го прави от дъното на сърцето си, защото вярва, че това е прекрасно нещо. Можеха да положат ръка в този "подарък" в магазина, пеейки наивна жена в епохата на стоките, които не са пътували. Благодари на майка си и се преструвай, че си щастлив. Никога не давайте такива подаръци.

Но ние няма недвусмислено да твърди нечестност, защото има пръчка в два края. Например, не можете да устоите на робите, които приятелят ви знае, но все пак ви носи роба за рожден ден, обвързана със зловещ лък на мота топка и тържествено ви го представя. Това е доста проблематично да се говори за част от душата, защото не е ясно какво човек мисли при избора.

Суеверия и на хората

Нашият магазин за подаръци честно копае цял куп суеверия, но нищо добро и не намери. Всички казват, че е лош късмет, но не пише за това. Затова нека не ви плаша със специални истории на ужасите.

Има само набор от подобни пословици като "подарък не е даден". Но това е краят на морала. Нищо лошо няма да се случи, освен ако, разбира се, постоянно чакате неприятности и не го наричате върху себе си.

На изток се смята, че е възможно да се даде подаръци. Ето защо, ако сте adept фън-шуй, тогава можете спокойно да изкривят всички боклуци, които са натрупали в къщата си, благодарение на щедрите многобройни роднини и приятели.

Но кръстът ви не трябва да се променя и не трябва да носи нечии друг кръст. Ако ви е дадено и не можете да го откажете (носейки кръст), тогава го освежете в църквата и го сложете, но не го носите. Не е необходимо да се вземат на карма на някой друг — не за нищо толкова много различни ритуали и суеверни знаци са свързани с кръстове.

Какво можете да кажете

 

Има такова нещо като семейни реликви. Например, семейството ви има семеен медальон, който е бил предаван от няколко века от поколение на поколение. Няма нищо лошо в такова повторно даряване — това не е повече от традиция, която може да бъде чест.

Зависи от вас дали да дадете подаръци. Фокусирайте се върху ситуацията и бъдете наясно с възможните отрицателни моменти.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *