Как да опаковате подарък за човек

Скъпи дами, сега ще научите какво представлява всички вкусове на мъжете. Вече написахме за опаковане на подаръци за мъже. Нека продължим тази плодородна тема.

Всеки мъж, момче, от около 4 годишна възраст постоянно чува унизителното му изречение — "не бъди момиче". По принцип фразата се произнася от близки приятели. Когато едно момче порастне в клас до 4-5-ти, фразата се променя на — "какво си като жена" и няколко години по-късно — "не си

или "Какво харесваш?". Накратко, животът на много мъже под 25-годишна възраст е, че те постоянно доказват, че всъщност те не са: момичета, жени, г-н Мосеки и изобщо не.

127

И така, всичко е брутално. И не че в душата всички хора мечтаят за розова чанта. Не. Подарък за човек трябва да бъде брутален, полезен и красив (какво точно да се даде ще бъде написана по-долу).

те

Нека да започнем с факта, че подаръкът за човек трябва да бъде правилно опакован. Ние произвеждаме истински дървени кутии, които служат като подарък пакет. Не че се хваляме, ние сме наистина горди, че от 50-те мъже, които интервюирахме, всички 50 казаха, че такъв невероятен пакет от подарък, който никога не са виждали и всички 50 биха искали да получат такъв подарък.

Зфр

Основните критерии при избора на опаковка трябва да бъдат в качеството и в материала. Човекът ще хареса опаковката на сиви, кафяви, тъмносини и черни нюанси. Тя ще бъде идеално, ако кутията е направена от естествени материали. Но пластмасова или картонена кутия, залепена с листове или филм с текстурата на скалата, не се счита за брутална кутия от естествени материали.

Ако решите да отидете по този път — знаете, че вече сте с един крак влезе в бездната. Вие не можете да направите това, като цяло, ако искате да направите добре — не се опитвайте да направите за 3 гривна чудо. Можете да получите чудо за 3 UAH, ако преди сте го направили веднъж, и това не е факт. Но ако преди вече сте изваяни от познато вещество подобно "бонбони" — най-вероятно човекът, на когото ще го дадете, вече знае за това евтино недоразумение, което понякога се дава на хората. И това е провал.

толбн

Един подарък за човек може да бъде евтин само ако е искрен, но най-важното е, че е искрен за един човек, а не само за вас. Като цяло, не трябва да давате на хората "нещо добро-yudo", когато става въпрос за евтини "нещо странно-юда". По-добре да не се даде скъпо, но много интересна книга, да речем, колекция от истории Hemingway и ако все още има пари — купи една пура (ако човек пуши). Такъв символичен подарък, на първо място, може да бъде красиво представен с интересна история. "Чичо Хам обичаше кубински пури и интересни хора повече от всичко друго, сега имате възможност да пушите тази пура, да вземете книга, и заедно с Хемингуей ще отидете на пътешествие през историите му, със сигурност ще бъдете добре заедно." Или нещо такова.

Кос
Ако искате да дадете един наистина желания подарък — отидете на началната страница на нашия онлайн магазин и изберете един от най-добрите комплекти за подаръци за мъже.
Ройк

100 от 100 души биха искали да получат подарък от MAN BOX. Какво има да се каже, дори 100 от 100 мъже, не са доста мъже, биха искали да получите изключителен комплект за подаръци от MAN BOX.

И тук прочетете как да опаковате тениска като подарък.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *