Подарък за човек или какво е в главата му?

Психология и скромни мечти

Избирайки подарък за човек, обикновено гледаме всичко от камбанарията му, смятаме, че не би било лошо да му се даде, например, чехли или бележник. Започваме да мислим какво можем да му дадем и трябва да мислим какво би искал да получи. Изглежда, че звучи примитивно и всеки разбира, че дарът е изпълнението на желанията. Идеалният подарък е изпълнението на съня. Но не мислете, че новият BMW X5M е единствената мечта на един човек, и не можете да си купите такива скъпи подаръци. Всъщност, всички ние имаме такива основни желания, които не изпълняваме, просто защото

Няма достатъчно време. Ние (морално!) не можем да си позволим да прекараме един ден в съня си, "има толкова много неща за правене".

1000000000000

Например, почивка в отсъствието на всяка цивилизация. Този меч се появява в почти всеки, който работи усилено и забравя какво залези, хоризонти, огньове и звездно небе. Странно, за цялата ни любов към компютри, кина, телефони, таблети и т.н., ние буквално се огъваме без природата. Никога няма да имаме достатъчно здравец и теменужки на перваза на офиса, трябват ни още. Така че защо да не направи прекрасен подарък за един човек и да го извади в природата, където няма хора, коли, крещи. Някъде, където можете да чуете птиче, да видите пеперуди, да седнат, облегнат на едно дърво и да се чувстват спокойни, на първо място на душата.

Пикник

Не винаги човек ще бъде доволен от нещо — че спешно повече от емоциите.
И има много такива малки човешки желания, просто трябва да се научите да ги забелязвате. Ако човек не се затваря от вас, ако той не иска да скрие нещо, когато общувате — вие със сигурност ще бъде в състояние да се проследи желанието му. Разбира се, никой няма да ви каже за нормален разговор — "както аз съм гладен, така че искам да яздя кон". Това няма да стане. Но когато се обсъжда нещо, скритите желания на човек все още се появяват. Ако научите какво е написано по-долу, никога няма да имате проблем с разбирането на желанията на човека.

Kon

Ще научим психология за примера на теста. Има много прост тест за изясняване на елементарните желания на човек и в същото време тестът показва посоката на неговата мисъл.

Има две възможности за преминаване на теста. Първият е как случайно да разкажете на човек за този тест и да предложите да го предадете заедно в името на худ, а след това да прочетете резултатите на другия. В никакъв случай не можете да покажете, че сте се подготвяли за това. Ще трябва да напишете или на салфетки в кафенето, химикалки, които питате бармана, или на скъсани листа от тетрадка, "което се случи да бъде под ръка". Вторият метод е много по-сложен и изисква много повече време и концентрация, без никой да гарантира резултата. Нейната същност — постоянно да попитам в детайли на лицето за това, което той казва, прекъсва и се опитва да го накара да промени постоянно посоката на разговора, така че човек ще започне да говори за буквално всичко, и бъдете сигурни, за да разкаже за мнението му по някакъв повод, че може да ви помогне при избора на подарък. Но този метод е достатъчно лош. По-добре да не го използваш от уважение към човека. В края на краищата, не всеки обича да бъде прекъсван и попитан за всичко в света.

Какво е самият тест: на човек се дава лист хартия и той трябва да напише 16 случайни думи, които първо му дойде на ум, след това трябва да се оттегли асоциацията от 1-ва и 2-ра думи. Например, ние написахме първата дума "пясък", втората дума "море" — от тези думи асоциацията пита "плаж". Това правим с всяка дума. Когато се подредихме 1 и 2 — вземете третата и 4-та дума и също напишете асоциация. Когато има 8 асоциации от 16 думи, ние правим същото отново, тогава има 4 думи, после 2 и накрая ние получаваме един. Така виждаме хода на мисълта и последната дума, която отразява желанието на човека.

Изберете правилния подарък за един човек, не се смая на въображението и време за търсене.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *