Фотокнига като подарък за съпруга си

Дигиталната технология ни помогна да забравим за "примитивните" хартиени снимки за дълго време. Защо да тичам до магазините в търсене на фотоалбум, да го купя, да отпечата снимки и да попълните фотоалбум? Отнема много време, усилия и дори пари. Много по-лесно е да качвате снимки, да ги преглеждате на монитор и да ги съхранявате в "паметта" на компютъра си. Какво ще стане, ако злият вирус унищожи всичко в един миг или "мухи" Windis? И не се вземат виртуален фотоалбум с вас, за да посетите или да работите, за да се похвалите с успешни снимки пред приятели. Като цяло, за да съхранявате снимки по електронен път на персонален компютър или на флаш устройство, което може просто да спре да работи по всяко време, не толкова удобно и безопасно, колкото изглежда на пръв поглед. Ето защо, нашият магазин за подаръци за мъже предлага със собствените си ръце, за да направи фотоалбум като подарък за съпруга си.

Какво е фото книга?

И все пак има алтернатива на такива начини за съхранение на снимки: фотоалбум. Тя дойде при нас от Европа. Съдържанието на такава книга са снимки, обединени от една единствена тема. Това може да е резултат от семейна фотосесия в професионално студио, "бременна" заснемане или снимки на дете, дори и новородено. Фотографът може да предложи други опции за попълване на фотогалерията.

Какви са предимствата на фото книга, която ви мотивира да го изберете, а не фотоалбум? Фотокнигата е подобна на истинска печатна книга с практическо покритие от естествена или изкуствена кожа. Но най-често такава книга е украсена с фото покритие, което включва снимка и надпис.

2

Фотокнигата е завършен печатен продукт, "история в снимки". Качеството на завършената работа до голяма степен зависи от дизайнера. Той прави преобръщане на книгата със снимки и елементи на дизайна, излагайки ги на състав, променяйки прозрачността и бране на фона. Ярки рамки, цветя-сърца дават вкус, така че стилът на фотоалбум се поддържа в лаконични европейски традиции. Цялото внимание е към снимките. Емоциите, предавани от тях, ъгълът и тяхното поставяне на страниците на фотокнигата са важни.

Фотокнигата може да се вдигне с вкус и предпочитания: тънък, подобно на списание (по-малко заема място, с snooty страници) или дебел като солидна версия (страници картон, здрав).

Ако фотосесията е точно напред, или резултатите от снимането вече са на разположение, че си струва да поръчате фото книга, която разказва за един от членовете на семейството или семейството като цяло. Фото книгите могат да се превърнат в хроника на вашия дом.

Какво фотоалбум да поръчате на мъжа си?

Можете да поръчате всяка тематична фотоалбум или да направите сглобяема винегрет от семейни снимки. Нашият магазин за подаръци предлага:

  • Любовна история е твоята любовна история.
  • Най-значимите моменти от семейния живот: познанство, сватба, раждане на дете.
  • Хобита на съпруга си и неговата фотокнига, например, всички снимки от риболов или ски.
  • Фотокниги в памет на пътуването.
  • Фотоалбум с родословно дърво, където се събират вашите снимки и родители.

3

Защо ви е фото книга?

В днешния свят, вероятно никой няма да се изненада от цифровите фото технологии. И всичко ще бъде добре, но снимките се съхраняват в електронната версия и се разглеждат само на екрана. Разбира се, най-добрите снимки се отпечатват, но това е само малка част от заловен живот. Но така че искам да запазя всичко и да не забравям нищо, да преразгледам някои моменти и да се върна към приятни моменти от живота. А нашият магазин за подаръци предлага добър вариант — хроника на вашето семейство. Ето защо фото книгата става все по-популярна.

Фото книгата е завладяващ и творчески процес за обработка и дизайн на снимки. Оказва се, че е много красива, висококачествена и уникална книга с вашите снимки. Тя е модерна, модерна и много удобна. Всяка страница от фотогалерията е отделен печатен обръщане, това е отделна история, това е оригиналният дизайн. И е много важно, че страниците на такава книга няма да бъдат измити и разкъсани и нищо няма да се случи на вашите снимки.

Целта на всяка фотобука е да разкажем една малка история за живота си, живота на вашето бебе, да предадете незабравими моменти като романтична разходка, сватба, пътуване, бременност, раждане, тържества за рожден ден, годишнина. Предметът може да бъде напълно различен, най-важното ще бъде само вашата история в печатната версия. И книгата, която свързва с вашето творение, ще помогне да запазим паметта за години напред. Нашият магазин за подаръци ще ви помогне да направите фотоалбум за вашия съпруг.

Фотокнига — вашата креативност

Фотокнига ви позволява да донесете най-смелите си творчески идеи в живота. Това не означава, че трябва да имате уменията на уеб дизайнер и да можете да работите с Photoshop. Всичко е много по-просто и по-интересно. Сега, за да създадете своя собствена малка семейна история не е трудно. За да направите това, просто трябва да качите снимките си в фоторедактор на книгата и с помощта на всички видове ефекти, за да създадете вашата приказка. Изберете размера на снимките, обръщане на фона, рамки, да направи всички видове надписи и да създаде ефекти.

Разбира се, можете да направите друго: намерете дизайнер, който ще ви помогне да реализирате мечтата си. Или просто можете да се обърнете към добър фотограф, който лесно да заснеме историята ви на страниците на тази книга.

В допълнение, фотокнигата ще бъде чудесен подарък за вашите приятели и семейство. Съгласете се, че е много по-оригинално, отколкото просто да дадете фотоалбум. Банални подаръци отдавна са уморени от всички. Но е толкова хубаво да дадеш на човека истинска радост.

Изтегляне на програмата за фотогалерията

Каним ви да се опитате да станете създател на вашето щастие в момента. Фотокнига като подарък за съпруга си със собствените си ръце е просто безценен. Изтеглете фотоалбум програмите на нашия сайт podarki-dlya-muzhchin.com и моля любимия си!

Поръчайте фотоалбум като подарък за съпруга си

Най-лесният начин да поръчате фотоалбум като подарък за съпруга си — това е спомен за живота. Вземете най-добрите семейни снимки и напишете хроника на вашата история лава в снимки. Можете да използвате всички семейни снимки, на които сте щастливи. Изберете запомнящи се моменти, с които има много общо със сърцето и душата си. Те предизвикват носталгия и правят огъня на любовта да се разпалва още повече.

Делись нашими статьями в соцсетях, улучшай свою карму и получай скидки на подарки!

от Администратор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *